Jablonec – Teplice 3:0 (kon.) | Jihlava – Příbram 3:3 (kon.) | Sparta – Hr. Králové 0:2 (kon.)
Brno – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
5:2 (2:1)
FC Viktoria Plzeň
Pondělí 28.11.2016, 14:00 • Sladovnická UT, Brno • Juniorská liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Brno právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo si však nejspíš bere Zbrojovka. Domácí využili znovu otevřené obrany a opět vyrazili do brejku, který v pátou branku přetavil přesnou střelou TOMÁŠ WEBER – 5:2!
     
    88
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka hostů, která už však nic neřeší! Na centr z přímého kopu si naběhl střídající JAKUB TERŠL, který dokázal nasměrovat míč přesně z záda Záleského – 4:2!
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí tohle vedení už nepustí a získají tři body! Roh se sice nepovedl, ale poté domácí vyrazili do rychlého brejku, když přesnou střelou zakončil střídající MARTIN ZIKL – 4:1!
     
    57
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí mají zpět dvoubrankový náskok! Novic v sestavě Brna Aggreh umotal soupeře a dostal se k centru, do kterého se fantasticky z voleje opřel MAREK VINTR, jenž se trefil náramně k tyči – 3:1!
     
    38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Nakonec hosté rozehrávali další standardní situaci, kterou domácí odvrátili jen k JAKUBU KOPŘIVOVI, jenž prudkou ranou k tyči trefil přesně – 2:1!
     
    25
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají druhou branku, a to velké parádě! Rohového kopu se ujal TOMÁŠ WEBER, který míč od rohového praporku zatočil přímo do branky Viktorie – 2:0!
     
    23
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Marek Vintr pronikl do vápna, kde posunul míč na Aggreha, který ustál souboj s obránce, vypálil, míč se otřel o TOMÁŠE SKÁLU a zamířil do branky – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 23. Skála (vla.), 25. Weber, 57. M. Vintr, 84. Zikl, 89. Weber – 38. Kopřiva, 88. Teršl

    Karty:   16. Praks (BNO) – 10. Kopřiva (PLZ), 65. Hašek (PLZ), 70. Teršl (PLZ)


    FC Zbrojovka Brno: Záleský – Ulbrich (71. Černín), O. Vintr, Šustr, M. Vintr (86. Tulaydan), Vávra (76. Zikl), Koláčný, Weber, Janošek (46. Blažík), Praks (C), Aggreh Obus (61. Sokol).
    Náhradníci: Mrázek – Hykš, Blažík, Sokol, Tulaydan, Zikl, Černín.

    FC Viktoria Plzeň: Luhový – Hlavatý (60. Suchý), Hašek (85. Mudra), Brožík (C), Kopřiva, Sedláček (75. Kulhánek), Skála, Matějka, Kule, Vukajlovič, Teršl.
    Náhradníci: Šampalík – Suchý, Kulhánek, Mudra

    Rozhodčí: Mikyska – Caletka, Horák
    bahis siteleri