Braga – Feirense 6:2 (kon.)
konec
SC Braga
6:2 (3:1)
CD Feirense
Pondělí 28.11.2016, 21:00 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (23:00:34)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:11.
     
    Je konec! Braga nakonec v přestřelce poráží Feirense 6:2! Domácí vykročili za výhrou už v prvním poločase, který vyhráli 3:1! Po přestávce pokračovala Braga v nastoleném trendu a nadále útočila. Eduardo nejprve z penalty navýšil náskok domácích na 4:1 a stejný fotbalista o čtyři minuty později přidal další branku! Hosté sice dokázali zásluhou střídajícího Platinyho snížit, ale poslední slovo měla Braga. Dvě minuty před koncem se po krásné kolmici do vápna prosadil Horta! Braga se díky dnešnímu vítězství posunula na třetí místo před FC Porto!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
    88. Ricardo HORTA - 6:2
     
    88
    Braga právě vstřelila branku!
    Stále není konec! Braga dává ještě jednu branku! RICARDO HORTA si sběhl na parádní kolmici mezi obránce, posunul si míč do vápna a střelou k tyči rozjásal domácí fanoušky!
     
    87
    Xeka vybojoval míč na polovině hrací plochy. Domácí záložník se s balónem elegantně otočil okolo soupeře a raději předal míč spoluhráčům z obrany.
     
    86
    Do kombinace hostujícího celku se zapojil také brankář Vaná. Hostující gólman odkopl míč z malého vápna daleko za půlící čáru.
     
    85
    Po delší době se domácí fotbalisté vydali do útoku. Baiano podnikl výlet po pravé straně, jenže krajní obránce Bragy nestačil odcentrovat.
     
    84
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Eduardo, přichází Benítez.
     
    83
    Oba týmy si nyní vyměnily roli na hřišti. U balónu jsou nyní fotbalisté v modrých dresech, kteří si vyměňují krátké přihrávky na své polovině.
     
    82
    Závěr utkání už se pouze dohrává. Ani jeden z celků se v posledních minutách nikam nežene a hraje se převážně v blízkosti půlící čáry.
     
    81
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Aurélio, přichází Machado.
     
    80
    Eduardo sice vybojoval míč na polovině hrací plochy, ale podle hlavního arbitra si domácí fotbalista pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    79
    Nikdo z fotbalistů v modrých dresech rozehrávku domácího celku neatakuje. Stopeři Bragy si užívají hry s míčem. Domácí příznivci stále neúnavně fandí.
     
    78
    Braga v posledních minutách s naprostým přehledem kontroluje koncovku dnešního utkání. Domácí fotbalisté kombinují na své polovině a nepouštějí soupeře k míči.
     
    77
    Feirense mělo k dispozici exekuci rohového kopu. Hostující fotbalisté však branku Bragy neohrozili. Zpackaný centr propadl do zámezí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Fonte, 22. Hassan, 43. Fonte, 56. Eduardo (pen.), 60. Eduardo, 88. Horta – 13. Rosić (vla.), 66. Platiny

    Karty:   45+3. Mauro (BRG), 64. Horta (BRG) – 31. Icaro (FEI), 55. Monteiro (FEI)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:11.
    SC Braga: Marafona – Baiano, Pinto, Rosić (68. Jorge), Goiano – Eduardo (84. Benítez), Xeka, Mauro (45+3. Vukčević), Horta – Fonte, Koka
    Náhradníci: Benitez, Djavan, Jorge, Matheus, Silva, Stojiljković, Vukčević

    CD Feirense: Vaná – Alcenat, Monteiro, Icaro, Bruno – Aurélio (81. Machado), Semedo (54. Platiny) – Silva, Dias, Etebo – Karamanos (65. Cris)
    Náhradníci: Barge, Cris, Fabinho, Machado, Pecanha, Platiny, Rocha
    bahis siteleri