Jekatěrinburg – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kunlun 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Novosibirsk 0:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 28.11.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (21:25:17)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Jakub Krejčík (ZAG 0+0, 0 střel, čas na ledě 21:35
    Tomáš Mertl (ZAG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:39
    Adam Polášek (SIB) 0+0, 4 střely, čas na ledě 21:45
     
    Je dobojováno. V poslední době se trápící Sibir zabral a v defenzivní bitvě uspěl na ledě zvedajícího se Medveščaku. Skvělý výkon podal a čisté konto vychytal brankář Danny Taylor, který ještě v minulém ročníku oblékal dres chorvatského celku. Domácí měli střeleckou převahu, nic z toho ale vytěžit nedokázali.
     
    Konec zápasu.
    59:35 Stěpan SANNIKOV - 0:2
     
    59:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    A už je to jasné, Novosibirsk si odveze všechny tři body. STĚPAN SANNIKOV si dojel před prázdnou branku domácích pro kotouč a bez potíží ho zasunul do sítě. Asistence: Vitalij Meňšikov.
     
    59:02
    Drew MacIntyre jede na střídačku, svěřenci Gordieho Dwyera to zkusí v šesti!
     
    58:15
    Domácí zaspali v defenzívě a až před MacIntyrea se tak dostal Alexej Gluchov, který ale svůj rychlý protiútok nedotáhl do úspěšného konce!
     
    57:52
    Tomáš Mertl od levého mantinelu nahodil kotouč na Taylora a ten pro jistotu přerušil hru, dvě minuty před třetí sirénou se bude vhazovat v útočném pásmu domácího týmu.
     
    57:26
    Lessiovi byla odpískána přihrávka rukou, což se záhřebským příznivcům vůbec nelíbí, hra ale bude pokračovat ve středním pásmu.
     
    56:32
    Shaone Morrisonn od modré pálil přímo do připraveného Taylora, novosibirský brankář je pro domácí i nadále nepřekonatelnou překážkou.
     
    55:30
    Bobby Butler se do kotouče opřel bekhendem z mezikruží a Taylor vůbec nevěděl, kde je puk, nakonec ale se štěstím zlikvidoval i dorážku domácího útočníka!
     
    54:45
    Francis Paré vybojoval kotouč u mantinelu a o chvilku později vypálil, jeho nepříliš přesný pokus ale orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    53:47
    Stěpan Sannikov mohl zřejmě definitivně potvrdit výhru Novosibirsku, v samostatném úniku ale na MacIntyra nevyzrál!
     
    52:58
    Právě Lucas Lessio nyní obkroužil svatyni Sibiru, bezprostředně poté se mu ale zakončit nepodařilo a ačkoliv nakonec vystřelil, Taylor měl úlohu snadnou.
     
    52:06
    Lessio už je zpět na ledové ploše, domácí hrají v plném počtu a postupně se pokouší založit další protiakci.
     
    51:34
    Alexej Skabelka se zničehonic zjevil v mezikruží, jenže tváří v tvář MacIntyreovi trefil jen vyrážečku záhřebského gólmana!
     
    50:59
    Šalunov nabídl kotouč volnému Fjodoru Beljakovovi, ten si ale od modré na střelu netroufl a poté o puk navíc přišel.
     
    50:06
    Lucas Lessio (ZAG) při napadání naprosto zbytečně zahákoval rozehrávajícího hráče Novosibirsku a další dvě minuty stráví na trestné lavici.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Boychuk (Šalunov, Sannikov), 60. Sannikov (Meňšikov)


    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Garnett) – Parlett, Morrisonn, J. Krejčík, Bezina, Sauve, T. Larkin – Lessio, Butler, Mertl – Galiardi, Hedberg, Paré – Glumac, Bolduc, Katic – A. Giroux, Arkalov, Perkovich.
    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Krasikov) – Polášek, Beljakov, Meňšikov, Naumov, D. Lukin, Několenko, Mišarin, Vereščagin – Sannikov, Šalunov, Boychuk – Arťomov, Arťuchin, Kemppainen – Pervušin, V. Butuzov, Vorošilo – Skabelka, Okulov, A. Gluchov.

    Rozhodčí: Buturlin, Gusev – Raming, Šalagin

    Diváci: 4015
    bahis siteleri