Toljatti – Soči 4:2 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 3:4 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 0:2 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HK Soči
Úterý 29.11.2016, 16:00 • Lada Arena, Togliatti • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely: 37-69; Střely na bránu: 29-33; Vhazování: 25 – 42; Zablokované střely: 15-3; Hity: 19-11; Fauly: 4-4; Trestné minuty: 10-28. (18:39:03)
    Jegor Morozov (č. 95) vyšel na prázdno a společně s ním i Soči.

     
    Lada Togliatti prožila fantastický závěr první třetiny, ve které se během pouhých 17 sekund prosadil Maxim Rybin a Nikita Filatov. Další branky padly krátce před druhou přestávkou, kdy Viktor Komarov odpověděl na snížení v podání Igora Ignatuškina a vrátil svůj tým zpět do dvoubrankového vedení. Pětapadesát sekund před koncem druhé třetiny ale dostal hosty na dostřel Ivan Zacharčuk. Hostům se ale i přes velkou snahu vyrovnat nepodařilo a ukončení série sedmi proher v řadě sekundu před koncem zpečetil střelou do prázdné brány Nikita Filatov. Togliatti porazilo Soči během pěti vzájemných zápasů poprvé v historii. Konečný výsledek. Lada Togliatti 4 HK Soči 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    NIKITA FILATOV v poslední sekundě utkání téměř se zazněním sirény poslal puk do prázdné brány a zpečetil vítězství Lady Togliatti – 4:2!.
     
    59:35
    Lada je 25 sekund od ukončení série sedmi porážek v řadě a Soči si vyžádalo oddechový čas.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:33
    Dmitrij Šikin opustil svou bránu a Soči to zkouší 87 sekund před koncem ve hře bez brankáře!
     
    57:46
    Lada vede těsně před koncem stále 3:2 a Soči se marně snaží o vstřelení vyrovnávací branky.
     
    57:00
    Do konce zápasu zbývají odehrát pouze tři minuty a pomalu se blíží čas, kdy to hokejisté hostujícího Soči zkusí bez brankáře ve hře šest na pět.
     
    55:11
    Lada Togliatti ve všech čtyřech dosavadních zápasech Soči podlehla, dnes nad ním ale zřejmě poprvé zvítězí a ukončí sérii sedmi porážek v řadě.
     
    54:58
    Soči by výrazně pomohla přesilová hra, jenže domácí hokejisté si po druhé přestávce dávají hodně velký pozor na to, aby zbytečně nefaulovali.
     
    53:47
    Slibná branková příležitost Lady přišla jako blesk z čistého nebe. Soči otevírá obranu, do které mají domácí šanci podnikat rychlé protiútoky.
     
    52:14
    Hra je ve třetí třetině velice plynula a Soči rychle ubíhá čas na vyrovnání. Nutno ale dodat, že je nyní lepším týmem.
     
    51:45
    Lada vyrazila do rychlého protiútoku, po kterém přišly dvě střely z velké blízkosti, Dmitrij Šikin si ale s oběma poradil a připsal si v rychlém sledu dva skvělé zákroky!
     
    50:45
    Soči vede ve třetí třetině na střely 9:3, kýžený vyrovnávací gól ale stále nikde.
     
    49:25
    Lada Togliatti si vyžádala oddechový čas.
     
    47:06
    Zatímco ve druhé třetině padly tři góly a několikrát se vylučovalo, závěrečná část je poměrně klidná.
     
    45:45
    Eric O'Dell nabral na křídle obrovskou rychlost a z ostrého úhlu se pokusil zaskočit Ilju Ježova, brankář Lady byl ale pozorný a jeho pokus zneškodnil.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Rybin (Gurkin, Bočarov), 18. Filatov, 39. V. Komarov (Filatov), 60. Filatov – 29. Ignatuškin (Mamkin), 40. I. Zacharčuk


    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Aronson, Sotnieks, Sinicyn, Korjagin, Gurkin, Maleňkich, Volgin – A. Ivanov, Valujskij, Filatov – Zernov, Bělousov, V. Komarov – Rybin, Achmetov, Děmagin – A. Strelcov, V. Strelcov, Bočarov.
    HK Soči: Barulin (18. Šikin) – Chomickij, Alexandrov, Mamašev, Fantenberg, S. Kuzněcov, Mamkin – Grebenščikov, O'Dell, Levickij – Ignatuškin, Krikunov, A. Kosticyn – Skačkov, Jacenko, Morozov – I. Zacharčuk, Padakin, Mereskin.

    Rozhodčí: Alexej Belov, Denis Bondar. Čároví: Sergej Misjur, Anton Ponamarenko

    Diváci: 3300
    bahis siteleri