PSG – Ludogorec 2:2 (kon.) | Basilej – Arsenal 1:4 (kon.) | Dynamo Kyjev – Besiktas 6:0 (kon.)
Benfica – Neapol 1:2 (kon.) | Barcelona – Mönchengladbach 4:0 (kon.) | Manchester City – Celtic 1:1 (kon.)
Bayern – Atlético 1:0 (kon.) | Eindhoven – Rostov 0:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:0 (1:0)
Borussia Mönchengladbach
Úterý 06.12.2016, 20:45 • Camp Nou, Barcelona (SPA) • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    81
    Akce dvou střídajících hráčů málem přinesla gól! Raffael nádhernou kolmou přihrávkou mezi nohama jednoho z hráčů Barcelony uvolnil v pokutovém území Fabiana Johnsona, který krásně oběhl vybíhajícího brankáře Jaspera Cillessena, lobem se mu ale míč do sítě usměrnit nepodařilo a jeho oblouček dokonce na vzdálenější pravé tyči zůstal ve hře.
     
    74
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arda Turan, přichází Marc Cardona.
    73. Yann Sommer neskutečným zákrokem vychytal Messiho!
     
    73
    Lucas Digne nádherně odcentroval z levé strany hřiště a uprostřed šestnáctky našel nabíhajícího Lionela Messiho, který hlavičkou o zem mohl vyrovnat rekord Cristiana Ronalda ze základní skupiny, jenže Yann Sommer předvedl neskutečný reflexivní zákrok, který míč vytáhl mimo!
     
    72
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Raffael.
    67. Arda TURAN - 4:0
     
    67
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Paco Alcácer krásnou přihrávkou po kolmém pasu Rafinhy z pravé strany šestnáctky našel na vzdálenější levé tyči ARDU TURANA, který přízemní střelou z úhlu o Yanna Sommera dopravil míč do sítě a zkompletovat nejen dílo zkázy, ale také čistý hattrick! Asistence: Paco Alcácer.
     
    66
    Javier Mascherano přišel v pokutovém území do kontaktu s Andrém Hahnem, kterého rozhodil ostrým skluzem a zde se možná mohla pískat penalta!
     
    61
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Andrés Iniesta, přichází Rafinha.
     
    59
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Nico Schulz, přichází Fabian Johnson.
     
    59
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Christoph Kramer.
     
    58
    Paco Alcácer se ocitl na levé straně šestnáctky po přihrávce Andrése Iniesty ve velké šanci, přízemní střelou ale Yanna Sommera překonat nedokázal!
     
    55
    Mahmoud Dahoud fauloval ve středu hřiště a po inkasování žluté karty se stal prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu.
    53. Arda TURAN - 3:0
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lionel Messi kolmou přihrávkou našel na pravé straně šestnáctky Aleixe Vidala, který uprostřed šestnáctky zpětnou přihrávkou našel ARDU TURANA, a záložník Barcelony zamířil technickou střelou po zemi k pravé tyči – 3:0. Asistence: Aleix Vidal.
    50. Arda TURAN - 2:0
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Denis Suárez si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku a přízemním centrem posílal míč před bránu, jeho pas byl ale přizvednut jedním ze skluzujících hráčů Mönchengladbachu a na vzdálenější levé tyči se hlavou prosadil ARDA TURAN. Asistence: Denis Suárez.
     
    49
    Pozitivní vstup Mönchengladbachu do druhého poločasu mohl zmrazit Paco Alcácer, který si nabíhal na krásný kolmý pas za obranu, Yann Sommer ale výborně vyběhl z brány a až za hranici pokutového území míč před útočníkem Barcelony odkopl za levou postranní čáru.
    44. Nádherná kombinace katalánského klubu na jeden dotek.
     
    44
    Barcelona na pravé straně šestnáctky předvedla nádhernou kombinaci na jeden dotek a Lionel Messi po fantastické patičce spoluhráče hledal před bránou Aleixe Vidala, před útočníkem domácího týmu ale skvěle zasáhl jeden z hráčů Borussie, který míč odvrátil na rohový kop.
     
    27
    Arda Turan přízemní střelou zpoza šestnáctky mířil přesně k levé tyči, jeho pokus ale nebyl dostatečně prudký a Yann Sommer si na rozdíl od střely v podání Lionela Messiho připsal snadný zákrok.
     
    18
    Lionel Messi zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné přízemní střele, která mířila přesně k levé tyči, Yann Sommer u ní byl ale včas a fantastickým zákrokem ji vytáhl na rohový kop!
    16. Lionel MESSI - 1:0
     
    16
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Arda Turan si řekl na levé straně šestnáctky pohybem o přihrávku a poté krásnou zpětnou přihrávkou našel ze druhé vlny nabíhajícího LIONELA MESSIHO, který bez přípravy zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Barcelona vede 1:0! Asistence: Arda Turan.

    Tomáš Reiner

    Branky: 16. Messi (Arda Turan), 50. Arda Turan (Denis Suárez), 53. Arda Turan (Aleix Vidal), 67. Arda Turan (Alcácer)

    Karty:   55. Dahoud (MNC)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 4:0. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:5.
    FC Barcelona: Cillessen – Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Digne – Denis Suárez, A. Gomes, Iniesta (C) (61. Rafinha) – Messi, Alcácer, Arda Turan (74. Cardona).
    Náhradníci: Masip – Busquets, L. Suárez, Rafinha, Alba, Roberto, Cardona.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Christensen, Vestergaard, Jantschke (C), Elvedi – Strobl, Dahoud (59. Kramer) – Korb, N. Schulz (59. Johnson) – T. Hazard (72. Raffael), Hahn.
    Náhradníci: Sippel – Kramer, Raffael, Wendt, Johnson, Sow, J. Hofmann.

    Rozhodčí: Sergej Karasev. Asistenti: Anton Averianov, Tichon Kalugin. Čtvrtý rozhodčí: Igor Demeško. Brankoví rozhodčí: Sergej Lapočkin, Sergej Ivanov (RUS)

    Diváci: 67157
    bahis siteleri