Leverkusen – Monaco 3:0 (kon.) | Tottenham – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Real Madrid – Dortmund 2:2 (kon.)
Legia – Sporting 1:0 (kon.) | Club Bruggy – Kodaň 0:2 (kon.) | Porto – Leicester 5:0 (kon.)
Lyon – Sevilla 0:0 (kon.) | Juventus – Dinamo Záhřeb 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:2 (1:0)
Borussia Dortmund
Středa 07.12.2016, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
    88. Marco REUS - 2:2
     
    88
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Neskutečné, pár minut před koncem tohoto utkání máme vyrovnáno! Hosté přežili chvilkový tlak ze strany svého soupeře a poté se vydali do bleskového protiútoku. Rode krásnou přihrávkou vyslal na zteč Aubameyanga, který rozkmital své rychlé nohy, vřítil se do šestnáctky a gólovou přihrávkou vyzval k zakončení MARCA REUSE. Ten se do rány položil skluzem a z bezprostřední blízkosti propálil Navase!
     
    85
    Madridský stadion je na nohou, pár minut před koncem totiž hrací plochu opouští hlavní hrdina tohoto mače. Karim Benzema dnes dokázal vstřelit dvě branky, nyní je vystřídán Álvarem Moratou.
     
    81
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Gonzalo Castro, přichází Sebastian Rode.
     
    80
    Sudí ale viděli teč jednoho z hostujících fotbalistů, Real tedy zahrával rohový kop. Z něj se Bílému baletu ještě zahrozit nepovedlo, nedlouho nato ale na zadní tyč přilétl balon, na který si naskočil Sergio Ramos, proti jehož hlavičce musel Weidenfeller vytáhnout další solidní zákrok!
     
    79
    To je škoda, Blancos si mohli ztracené dvougólové vedení vzít zpět! Karim Benzema pod tlakem zachoval chladnou hlavu a šikovným pasem našel v šestnáctce BVB úplně osamoceného Cristiana Ronalda, jeho pokus o obstřel Weidenfellera ovšem skončil na tyči hostující branky!
     
    71
    Ve snaze skluzem vypíchnout balon unikajícímu Rodríguezovi zahrál hostující stoper Sokratis rukou, sudí mu na to konto udělil žluté varování. Následovat bude přímý kop Realu.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Casemiro (Real Madrid CF).
     
    70
    Třetí branka Karima Benzemy nebyla vůbec daleko! Po centru z rohového kopu se totiž francouzský kanonýr ve vzduchu vyšplhal ze všech nejvýše, balon se po jeho hlavičce už už stáčel do sítě, na brankové čáře mu ale v této cestě zabránil Reus!
     
    69
    Výborný zákrok Romana Weidenfellera! Toni Kroos se snažil akci Madridu zrychlit pasem na Benzemu, ten byl ale zablokován Bartrou. K odraženému balonu se však dostal Lucas Vázquez a nakonec jej krkolomně dokázal předat Ronaldovi, proti jeho ráně se ale hostující gólman skutečně vytáhl!
     
    63
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Toni Kroos.
     
    61
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází André Schürrle, přichází Marco Reus.
    60. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1
     
    60
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě, hosté totiž předvedli parádní fotbalovou akci, díky níž se znovu svému soupeři dostávají na dostřel jediné branky! Lví podíl na této trefě má Julian Weigl, který parádně načasovaným bochánkem za obranu Realu našel Marcela Schmelzera, kapitán Dortmundu balon ještě předložil v lepší pozici stojícímu PIERRU-EMERICKU AUBAMEYANGOVI a ten už si věděl rady!
    53. Karim BENZEMA - 2:0
     
    53
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Hostům ale zlepšený herní projev k ničemu nebyl, Real se totiž vzápětí dokázal znovu prosadit a svému soupeři tak odskočit už na rozdíl dvou branek! Svou první velkou šanci ještě KARIM BENZEMA nedokázal proměnit, když jej výtečně vychytal Weidenfellera, nedlouho nato ale na zadní tyč přilétl krásný centr od Rodrígueze a tentokráte už se francouzský útočník v tutové šanci nemýlil!
     
    50
    Další tutovka pro Borussii Dortmund! Znovu u toho byl Ousmane Dembélé, tentokráte však v roli nahrávače. Mladý Francouz si pro Weiglovu nahrávku naběhl na kraj šestnáctky, odkud našel před brankou číhajícího Castra, ten ale z bezprostřední blízkosti na Navase nevyzrál!
    49. Dembélého individuální akce
     
    49
    Obrovská šance hostujícího celku, tady mohlo být srovnáno! Na obdivuhodnou individuální akci se vydal Ousmane Dembélé, který rozkmital své rychlé nohy a doputoval až na hranici šestnáctky. Tam to vypadalo, že už prováhal ideální moment na střelu, mladý Francouz ale využil svých šikovných nohou, procpal se mezi stopery a nakonec branku Realu minul jen těsně!
    39. Přímý kop Dortmundu
     
    39
    Vyrovnání nebylo ale vůbec daleko! Dlouho nebylo jasné, kdo se přímého kopu zpoza šestnáctky ujme, nakonec to na sebe vzal André Schürrle, po jehož ráně skrze špatně postavenou zeď viděl Navas míč až v poslední okamžik, ovšem i tak jej dokázal vyrazit!
     
    39
    Po ráně Pulisice, kterou dokázal vytěsnit pozorný Navas, se hosté dostali k prvnímu menšímu tlaku v tomto utkání. Jejich snažení ukončil až faul Luky Modriće, který dostává od sudího Marciniaka žlutou kartu.
    28. Karim BENZEMA - 1:0
     
    28
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo, Real Madrid se tedy ujímá vedení, vzhledem k dosavadnímu průběhu utkání musíme podotknout, že se jedná o naprosto zaslouženou záležitost! Vázquez s Modrićem pár přihrávkami vyšachovali záložní rady soupeře, na to konto se vpravo otevřel volný prostor pro Carvajala, na jehož přesný přízemní centr si v šestnáctce naběhl KARIM BENZEMA a z bezprostřední blízkosti prostřelil Weidenfellera!
    19. Rodríguezovo zakončení z bezprostřední blízkosti
     
    19
    Další slibně vypadající akce v podání Realu Madrid! James Rodríguez sice protiakci domácího celku trochu přibrzdil, po jeho pasu byl ale Vázquez na levé straně zcela osamocen. Volný prostor využil k milimetrově přesnému pasu na Ronalda, který ve vápně ještě sklepával Rodríguezovi, ten ale z bezprostřední blízkosti vybíhajícího Weidenfellera nepřekonal!
    10. Tvrdá střela Karima Benzemy
     
    10
    První vážnější šance tohoto mače se udála po deseti minutách hry! Castro se nechal ve středu hřiště obrat o balon, kupředu se na to konto vrhl Ronaldo, který těsně před šestnáctkou patičkou sklepl míč pro Karima Benzemu, jeho ránu z první ale zkušený Weidenfeller zvládl vytěsnit!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 28. Benzema (Carvajal), 53. Benzema (James Rodríguez) – 60. Aubameyang (Schmelzer), 88. Reus (Aubameyang)

    Karty:   39. Modrić (REA), 70. Casemiro (REA) – 71. Papastathopoulos (DOR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:15.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Casemiro, Modrić (63. Kroos), James Rodríguez – L. Vázquez, Benzema (85. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Pepe, Kroos, Asensio, Morata, Isco, Danilo.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer (C) – Weigl – Pulisic (61. Mor), Dembèlé, G. Castro (81. Rode), Schürrle (61. Reus) – Aubameyang.
    Náhradníci: Bonmann – Mor, Reus, Rode, Ramos, Ginter, Durm.

    Rozhodčí: Szymon Marciniak – Tomasz Listkiewicz, Paweł Sokolnicki (všichni Polsko)

    Diváci: 76 894
    bahis siteleri