Třinec – Kladno 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 2:5 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 6:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 5:1 (kon.)
Vítkovice – Slavia 3:4 (po pr.) | Liberec – HC Litvínov 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Vítkovice Ridera
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 10.12.2016, 13:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Výhru na svou stranu strhávají hosté, po nahrávce Zderadičky si ke Kardinálovi najel TOMÁŠ ŠMERHA a poslal puk do sítě – 3:4. Asistence: Filip Zderadička.
     
    43:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!!! Poté, co se puk přece jen podařilo vydolovat zpoza bruslí hráčů poslal puk na branku Blaško, než se stihl Vacula zorientovat, poslal puk do sítě ONDŘEJ GABRHELÍK – 3:3. Asistence: Ján Blaško.
     
    38:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Gabrhelík rozehrál útok, poslal puk na Kmoška, který našel ONDŘEJE HARTMANNA, už už se zdálo, že to bude jen tyč, ale puk ocitl za Vaculou – 2:3. Asistence: Jakub Kmošek, Ondřej Gabrhelík.
     
    18:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Matějka protáhl kotouč do pásma, byl tísněn, z rohu nahrál zpět na ALEŠE FURCHA, který poslal puk do branky, domácí gólman toho příliš neviděl – 1:3. Asistence: David Matějka.
     
    14:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ze začátku to vůbec nevypadalo dobře, ale hosté přece jen trestají domácí vyloučení při kterém strhává vedení na stranu svého celku MATĚJ HRADIL – 1:2. Bez asistence.
     
    09:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Vítkovickým další spolupráce už vyšla, po nahrávce Maliny srovnává RADIM TOMAN – 1:1. Asistence: Vlastimil Malina.
     
    07:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jako první překonávají svého soupeře střelu Chládka od modré umístil do branky DENIS HELDÁK – 0:1. Asistence: Michal Chládek.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 10. Toman (Malina), 39. Hartmann (Kmošek, Gabrhelík), 44. Gabrhelík (Blaško) – 8. Heldák (Chládek), 15. Hradil, 19. Furch (Matějka), 61. Šmerha (Zderadička)


    HC Vítkovice Ridera: Kardinál – Šendera (C), Veřmířovský, Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík, Z. Malík – Hartmann, Spratek (A), Blaško, Raška, Maxner, Malina, Toman, Baláž, Kmošek, Kosina
    HC Slavia Praha: Vacula (Šorf) – Zderadička (C), Chládek, Valík, Chvála, Rittig – Matějka, Fiala, Netolický, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil (A), Mareček, Kohút, Furch, Patočka

    Rozhodčí: R. Mrkva – M. Hlavatý, Z. Novák
    bahis siteleri