Opava – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 1:2 (kon.)
Písek – Žďár n/S 3:7 (kon.) | Bílina – Řisuty 4:10 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
David Servis – Mor. Budějovice 6:5 (kon.) | Pelhřimov – Nymburk 6:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
Děčín – Kobra 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 3:0 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Kobra Praha
Sobota 10.12.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hosté pečetí své vítězství. Jakub Jedlička udělal za prázdnou brankou Děčína krok zpět a přihrál kotouč na pravý kruh volnému ŠIMONU ANTONČÍKOVI, jenž trefuje zařízení přesně – 3:6. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    58:54
    Děčínská branka je prázdná a Medvědi to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:54
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    56:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. JAKUB JEDLIČKA se prosmýkl před děčínským brankovištěm a našel skulinku mezi pravým betonem a pravou tyčkou Lavingerovy branky a dokázal tak procedit kotouč mezi tři tyče – 3:5. Asistence: Jiří Jakeš.
     
    54:17
    Blízko vyrovnání byli znovu domácí hráči. Kotouč, který ležel těsně před brankovou čárou, se snažil doklepnout do hostující sítě Václav Racek, ale nakonec se jeden z obránců stihl vrátit a puk svou holí poslal mimo ohrožení branky Kobry.
     
    52:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jenže Kobra jde znovu do vedení. LUBOŠ VACEK vyslal od modré čáry takovou lehčí střelu, kterou také domácí brankář moc dobře neviděl a kotouč mu tak propadl za jeho záda 3:4. Hosté si tak berou vedení zase zpátky. Asistence: Daniel Vlach, Martin Matějček.
     
    50:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další přesilovka na straně domácích je využita. Od modré čáry vyslal dloubáček DOMINIK MÁLEK, Pavel Bílek přes klubko clonících hráčů neviděl jeho střelu a ta propadla za jeho záda – 3:3. Je tedy znovu srovnáno a začíná se opět od začátku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    48:45
    Luboš Vacek dostává dvě minuty za krosček a je tu další přesilovka pro domácí celek.
     
    48:38
    Po střele Tomáše Faigla z pravé strany zaduněly betony Pavla Bílka. Následně pak znovu na brankáře hostů střílel Michal Oliverius, ale Bílek opět fantasticky podržel svůj tým efektním semaforem.
     
    42:20
    Radek Fojt jel s Radimem Vackem do úniku dva na jednoho, druhý jmenovaný se snažil nastavit hůl, aby změnil dráhu puku, ale to se mu nakonec nepovedlo. Byla to ovšem další velká šance, která mohla vést k vyrovnání!
     
    41:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu Medvědi okamžitě dokázali využít. Od levého mantinelu poslal kotouč před branku Ondřej Sýkora úplně volnému MICHALU OLIVERIUSOVI, který ho doklepl za záda Pavla Bílka – 2:3. Domácí hokejisté se tak dostali hostům na dostřel jediné branky a jsou zpátky ve hře. Asistence: Ondřej Sýkora, Tomáš Faigl.
     
    41:26
    Dominik Bílek podrazil svého soupeře a už sedí na trestné lavici. Dostává dvě minuty a nabízí tak Medvědům přesilovou hru.
     
    35:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už ale musel lovit znovu puk ze své sítě. Před brankou byl volný JAKUB JEDLIČKA, který střelou švihem překonává děčínského brankáře a dává tak Kobře poprvé v zápase dvoubrankový náskok – 1:3. Asistence: Jiří Jakeš, Šimon Antončík.
     
    31:36
    Martin Semrád dostává dvě minuty za sekání a je tu další početní výhoda pro domácí celek.
     
    28:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z další akce hostů se dokázali Pražané znovu prosadit a strhávají tak vedení znovu na svou stranu. Těsně před brankou tečoval puk JIŘÍ JAKEŠ po střele Jedličky zpoza domácí branky a Medvědi tak znovu budou dohánět jednobrankovou ztrátu – 1:2. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    21:41
    Obrovská skrumáž před Bílkem. Ani Racek, Faigl a Chmel nenašli recept na to, jak došťourat kotouč za jeho záda. Hosté tak nebyli daleko od druhé inkasované branky.
     
    18:55
    Domácí hokejisty jakoby někdo pokropil živou vodou. Hned po vyrovnání sebral hostům kotouč Jaroslav Hašek a z pravého kruhu vyslal prudkou střelu na Bílka, jenž svým zákrokem podržel svůj tým.
     
    17:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže Medvědi hned po vhazování našli bleskurychlou odpověď. Jaromír Chmel vystřelil od modré čáry a před brankou Pavla Bílka puk šikovně tečoval RADEK FOJT, který tak zařídil Medvědům vyrovnání – 1:1. Asistence: Jaromír Chmel.
     
    17:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem nakonec svou přesilovou hru využívají. Ve skrumáži před Lavingerem se nejlépe zorientoval DANIEL VLACH a otevírá skóre dnešního utkání – 0:1. Asistence: Šimon Antončík, Jiří Jakeš.
     
    15:32
    Domácí jdou do tří. Málek inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    14:19
    Oboustranné vyloučení. Na hostující straně Vlach za hrubost a za stejný přestupek dostává dvě minuty také domácí hráč Vaněk. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    13:13
    Filip Hlinka se ocitl tváří v tvář Lavingerovi a vyslal na něho pořádnou ránu. Děčínský brankář ovšem svou vyrážečkou podržel svůj tým.
     
    10:28
    Od modré čáry pálil Jan Hucek, kotouč se odrazil od levého betonu Bílka k najíždějícímu Václavu Rackovi, který ovšem promáchl. Kdyby kotouč trefil, letěl by do odkryté hostující branky!
     
    06:08
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí. Vlach inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Fojt (Chmel), 42. Oliverius (Sýkora, Faigl), 51. Málek (Volráb, Hašek) – 18. Vlach (Antončík, Jakeš), 29. Jakeš (Jedlička), 36. Jedlička (Jakeš, Antončík), 53. Vacek (Vlach, Matějček), 57. Jedlička (Jakeš), 60. Antončík (Jedlička)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Saska, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek R., Sýkora – Chovanec, Kopta
    HC Kobra Praha: Bílek P. (Ponikelský) – Švaříček, Bílek D., Semrád, Vacek L., Verbík, Cafourek – Antončík, Jakeš, Jedlička – Tuma, Matějček, Vlach – Hlinka, Kuchta, Kučera – Pulkrab, Šteiner

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri