Zlín – Žďár n/S 11:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 7:6 (kon.)
Liberec – Tábor 6:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Letňany – Mountfield HK 1:6 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 1:4 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:4 (po pr.)
K. Vary – Kobra 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 11.12.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    S góly se nám nyní pořádně roztrhl pytel. Králík vyslal do situace jeden na jednoho kapitána TOBIÁŠE MARGUŠE, který získal nad obráncem soupeře výhodu, natlačil se k brance a bekhendem poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Králík.
     
    50:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se poprvé v utkání dostává do vedení o tři branky. Rašín vyhodil kotouč, proti kterému vyjel až na levý kruh gólman hostí Kučera. U kotouče byl ale o maličko dříve TOMÁŠ PIGL, jenž puk zasáhl jako první a kolem gólmana jej usměrnil do odkryté klece. Asistence: Patrik Rašín.
     
    37:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si dvěma góly během 27 vteřin bere zpět dvougólové vedení. Čermák ukázal dobrý tlak do branky a zkusil to střelou z mezikruží. Tu ještě Kučera vyrazil, ovšem Piskač před brankou přistrčil puk volnému JAKUBU KRAJÍČKOVI a ten měl se zakončením do prázdné klece podobně snadnou úlohu jako před malým okamžikem Chlubna. Asistence: Daniel Piskač, Patrik Čermák.
     
    37:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dobrou souhrou dostávají znovu do vedení. Po akci Vítězslava Brože a Najmana vykombinovala domácí pětice soupeře a TOMÁŠ CHLUBNA zblízka snadno doklepl puk do branky. Asistence: Adam Najman, Vítězslav Brož.
     
    30:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce po polovině utkání se začíná od znova, Oceláři totiž vyrovnávají na 2:2. Mikler si to namířil za branku a u pravé tyče našel PAVLA MATĚJE, který střílí svůj druhý gól dnešního zápasu. Asistence: Šimon Mikler.
     
    16:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté dávají kontaktní gól a jsou zpátky ve hře. Z pravé strany vystřelil Macháček a PAVEL MATĚJ tečoval před brankou puk tak, že kus černé gumy zapadl přes beton Chaloupka k pravé tyči. Asistence: Štěpán Macháček.
     
    07:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se dostávají do dvougólového vedení, když po hezké akci využívají přesilovou hru. Po ose Čermák – Pigl se dostal kotouč mezi kruhy pro MARTINA ZADRAŽILA, který zvyšuje domácí náskok. Asistence: Tomáš Pigl, Patrik Čermák.
     
    05:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá vedení. Chlubna hezkou přihrávkou našel před brankou TOMÁŠE PIGLA, který bleskově usměrnil kotouč mezi betony Kučery do branky. V souboji o první místo tak má po pěti minutách lehce navrch Dukla. Asistence: Tomáš Chlubna.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Pigl (Chlubna), 8. Zadražil (Pigl, Čermák), 38. Chlubna (Najman, V. Brož), 38. Krajíček (Piskač, Čermák), 51. Pigl (Rašín) – 17. Matěj (Macháček), 31. Matěj (Mikler), 52. Marguš (Králík)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Holata) – P. Brož, Smolko, Barák, Rašín, Křišta, PIskač – V. Brož, Najman, Svoboda – Chlubna, Juda, Pigl – Mihulka, Čermák, Zadražil – Krajíček. Trenér: Petr Svoboda
    HC Oceláři Třinec: Kučera (Švancara) – Bulava, Cienciala, Wantulok, Konderla, Mituchovič, Srníček, Weber – Rybnikár, Čmiel, Marguš – Mikler, Macháček, Matěj – Králík, Wardas, Jurzyca – Stročka. Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Pokorný – Rampír, Šťastná

    Diváci: 84
    bahis siteleri