Slalom mužů, 1. kolo, Val d'Isere Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.) | Slalom žen, 1. kolo, Sestriere Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
Slalom mužů, 2. kolo, Val d'Isere Vítěz: H. Kristoffersen (NOR) (kon.) | Slalom žen, 2. kolo, Sestriere Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
konec
SP - slalom žen, 1. kolo, Sestriere

Vítěz: M. Shiffrinová (USA)

Neděle 11.12.2016, 10:30 • Sestriere (Itálie) • Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:30.
     
    Ke svému třetímu slalomu sezóny se ženy nachystají v italském Sestriere a největší favoritkou bude podobně jako v Levi a Killingtonu americká reprezentantka Mikaela Shiffrinová, která oba dva závody ovládla. Dokáže jí tentokráte někdo sesadit ze slalomového trůnu?
     
    První kolo je naplánované na půl jedenáctou dopoledne, druhé, do kterého klasicky projde nejlepší třicítky, pak začne v půl druhé odpoledne. Startovat se bude v nadmořské výšce 2220 metrů, cíl je posazený o 174 metrů níže. Trať o 61 brankách bude stavět pan Zurbuchen ze Švýcarska.
     
    Na startu nebude chybět za poslední léta nejlepší český lyžařka. Šárka Strachová (CZE) bude mít startovní číslo dva. Do hry alespoň o postup zasáhnou také Martina Dubovská (CZE) a Kateřina Pauláthová (CZE).
     
    Startovní listina:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA)
    2. Šárka Strachová (CZE)
    3. Frida Hansdotterová (SWE)
    4. Veronika Velez-Zuzulová (SVK)
    5. Wendy Holdenerová (SUI)
    6. Petra Vlhová (SVK)
    7. Nina Løsethová (NOR)
    8. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    9. Maria Pietiläová Holmnerová (SWE)
    10. Lena Dürrová (GER)
    11. Resi Stieglerová (USA)
    12. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    13. Michelle Gisinová (SUI)
    14. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    15. Bernadette Schildová (AUT)
    16. Irene Curtoniová (ITA)
    17. Erin Mielzynská (CAN)
    18. Katharina Truppeová (AUT)
    19. Emelie Wikströmová (SWE)
    20. Anna Swennová-Larssonová (SWE)
    21. Ana Buciková (SLO)
    22. Christina Geigerová (GER)
    23. Manuela Mölggová (ITA)
    24. Maren Skjøldová (NOR)
    25. Denise Feierabendová (SUI)
    26. Chiara Costazzová (ITA)
    27. Julia Grünwaldová (AUT)
    28. Maruša Ferková (SLO)
    29. Charlotte Chableová (SUI)
    30. Maren Wieslerová (GER)
    31. Federica Brignoneová (ITA)
    32. Lara Gutová (SUI)
    33. Elisabeth Willibaldová (GER)
    34. Jekatěrina Tkačenková (RUS)
    35. Katharina Gallhuberová (AUT)
    36. Emi Hasegawaová (JPN)
    37. Ksenija Alopinová (RUS)
    38. Alexandra Tilleyová (GBR)
    39. Lila Lapanjová (USA)
    40. Laurence St. Germainová (CAN)
    41. Marlene Schmotzová (GER)
    42. Adeline Baudová Mugnierová (FRA)
    43. Mélanie Meillardová (SUI)
    44. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    45. Stephanie Brunnerová (AUT)
    46. Marina Wallnerová (GER)
    47. Aline Daniothová (SUI)
    48. Katharina Huberová (AUT)
    49. Chiara Mairová (AUT)
    50. Laurie Mougelová (FRA)
    51. Martina Dubovská (CZE)
    52. Katharina Liensbergerová (AUT)
    53. Mireia Gutiérrezová (AND)
    54. Kateřina Pauláthová (CZE)
    55. Valérie Grenierová (CAN)
    56. Elisabeth Kappaurerová (AUT)
    57. Megan McJamesová (USA)
    58. Adriana Jelinková (NED)
    59. Marta Bassinová (ITA)
    60. Macarena Simariová Birknerová (ARG)
    61. María Belén Simariová Birknerová (ARG)
     
    Závod začal.
     
    1
    49,22, to je čas, jaký zajela Mikaela Shiffrinová (USA), v tule chvíli asi nejúspěšnější slalomářka posledních let. Uvidíme, jak na tenhle čas zareagují její soupeřky. Už za chvilku nám na trať vyjede Šárka Strachová.
     
    2
    Velmi čistá a rytmická jízda. Šárka Strachová (CZE) se nemusí vůbec za nic stydět. Na prvním úseku ztrácela jen tři setinky, na druhém už zhruba půl vteřiny, a nakonec v cíli ztratila jen 53 setin sekundy.
     
    3
    Frida Hansdotterová (SWE) nakonec nabrala deficit na první místo v poměru rovných tří desetin. Se zledovatělou tratí si poradila si hravě poradila. Taktéž slušný výkon Švédky.
     
    4
    Veronika Velez-Zuzulová (SVK) se dokonce objevila v zelených číslech, ale nakonec byla pomalejší o 12 setin sekundy. Vidíme opravdu pěkné slalomové jízdy. Nicméně první Shiffrinová nepředvedla vyloženě senzační výkon.
     
    5
    Wendy Holdenerová (SUI) vyrobila jednu velkou chybu a nakonec může být ráda, že ztratila jen 52 setin sekundy. Zařadila se o jednu setinku na čtvrté místo před Strachovou.
     
    6
    Petra Vlhová (SVK) je taktéž v cíli. Bude to ve druhém kole hodně našlapané. Slovenka ztratila 43 setin sekundy, určitě může být spokojená. Odpoledne může být závod opravdu pořádně zajímavý.
     
    7
    První závodnicí, která byla horší než Strachová, se stala Nina Løsethová (NOR). Nepředvedla úplně tak rychlou jízdu, každopádně i ona se ztrátou 78 setin sekundy může pracovat.
     
    8
    Marie-Michéle Gagnonová (CAN) dojela do cíle s velkou ztrátou 4 vteřin a 39 setin sekundy. Jedna velká chyba jí stála hodně. A ve druhém kole jí vůbec neuvidíme.
     
    9
    Maria Pietiläová Holmnerová (SWE) umí zajet lépe. Nakonec se její deficit na první místo vyšplhal až na 1,33 sekundy. Švédka jako by se pořád hledala.
     
    10
    Lena Dürrová (GER) se pravděpodobně zařadí někam do třetí desítky, uvidíme, jestli manko 2,34 sekundy bude vůbec stačit na postup. Tenhle slalom Němce opravdu moc nesedl.
     
    11
    První úsek jí vyšel náramně. Tam byla dokonce lepší než Shiffrinová. Jenže pak jako by jela až příliš opatrně. Bylo evidentní, že její tempo je pomalejší, a nakonec Resi Stieglerová (USA) nabrala ztrátu 1,66 vteřiny.
     
    12
    První závodnicí, která se nedostala do cíle, byla Michaela Kirchgasserová (AUT). Nebyl to vyloženě příjemný pád od rakouské slalomářky. Skončila v ochranné síti, nicméně měla by být snad v pořádku.
     
    13
    Michelle Gisinová (SUI) zajela pěknou jízdu, určitě může být spokojená. Na první místo ztratila jen 0,55 sekundy. Rozhodně zabojovala minimálně o první desítku v prvním kole.
     
    14
    Anne-Sophie Barthetová (FRA) se zařadila na předposlední příčku se ztrátou 2,78 sekundy. Těžko říci, jestli vůbec proklouzne dál. Není to vyloženě malá ztráta.
     
    15
    Ani dobrý, ani špatný výkon. Bernadette Schildová (AUT) dojela do cíle s mankem 1,20 sekundy, který jí určitě posune do druhého kola. Ale na nejvyšší příčky zřejmě nedosáhne.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 49,22
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,12
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,30
    4. Petra Vlhová (SVK) +0,43
    5. Wendy Holdenerová (SUI) +0,52
    6. Šárka Strachová (CZE) +0,53
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,55
    8. Nina Løsethová (NOR) +0,78
    9. Bernadette Schildová (AUT) +1,20
    10. Maria Pietiläová Holmnerová (SWE) +1,33
     
    16
    Nebyl to úplně špatný výkon po reklamní přestávce. Ale spíše se dal zařadit do průměru. Irene Curtoniová (ITA) se umístila na jedenáctou pozici se ztrátou 1,46 sekundy.
     
    17
    Erin Mielzynská (CAN) nespustila lyže dolů, nebyla úplně tak uvolněná. Ztráta 1,86 sekundy a čtrnácté místo je vlastně logickým vyústěním její jízdy.
     
    18
    Nebyla to čistá jízda. I když se Katharina Truppeová (AUT) snažila riskovat, nakonec jí drobné chybičky stály lepší čas. Celkově se její manko vyšplhalo na 1,81 vteřiny.
     
    19
    Emelie Wikströmová (SWE) se dostala na desátou příčku. Na prvním měřeném úseku byla dokonce lepší než Shiffrinová, pak ovšem zpomalila. Přesto není její ztráta 1,24 špatným výsledkem.
     
    20
    Anna Swennová-Larssonová (SWE) znovu nedojela do cíle. Na jedné z branek se vyhodila z rytmu a pak dostala špicara. Ve švédským týmu zavládlo pořádné zklamání a naštvání.
     
    21
    Další závodnicí, která nedojela do cíle, byla Ana Buciková (SLO). Přitom na druhém úseku ztrácela jen 68 setin. Tohle je docela škoda pro Slovinku, měla to rozjeté dobře.
     
    22
    Christina Geigerová (GER) je na šestnáctém místě se ztrátou 2,10 sekundy. průměrná jízda. Ale na Němku určitě solidní výkon.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 49,22
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,12
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,30
    4. Petra Vlhová (SVK) +0,43
    5. Wendy Holdenerová (SUI) +0,52
    6. Šárka Strachová (CZE) +0,53
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,55
    8. Nina Løsethová (NOR) +0,78
    9. Bernadette Schildová (AUT) +1,20
    10. Emelie Wikströmová (SWE) +1,24
     
    23
    Manuela Mölggová (ITA) je další závodnicí, která si na své konto připsala pouze neúspěšný výsledek. Do cíle se nedostala.
     
    24
    Solidní výkon od této závodnice. Maren Skjøldová (NOR) nabrala ztrátu 1,14 sekundy, což jí rozhodně dává dobrý příslib do dalšího kola.
     
    25
    Denise Feierabendová (SUI) na zmrzlé trati chybovala. A ani ona cílovou čáru neproťala. Poměrně hodně odpadlíků máme ve výsledkové listině.
     
    26
    Chiara Costazzová (ITA) by zřejmě postoupit měla, ovšem se svým časem vyloženě spokojená být nemůže. Ztratila totiž 2,40 sekundy a to není nijak přívětivé číslo.
     
    27
    Julia Grünwaldová (AUT) udělala chybu a taktéž ona se do dalšího kola nepodívá. Na jejím kontě budou svítit pouze tři nepopulární písmenka DNF.
     
    28
    Maruša Ferková (SLO) projela první mezičas, k tomu druhému už ovšem nedojela. Podmínky na trati se pořád zhoršují. Slovinka přitom neměla špatný dílčí čas.
     
    29
    Charlotte Chableová (SUI) zvládla dva měřené úseky. Ovšem do cíle se, podobně jako několik předchozích závodnic, nedostala.
     
    30
    Taktéž Maren Wieslerová (GER) si se zledovatělou tratí nedokázala poradit. Těch pádů a chyb už jsme v prvním kole viděli opravdu hodně.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 49,22
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,12
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,30
    4. Petra Vlhová (SVK) +0,43
    5. Wendy Holdenerová (SUI) +0,52
    6. Šárka Strachová (CZE) +0,53
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,55
    8. Nina Løsethová (NOR) +0,78
    9. Maren Skjøldová (NOR) +1,14
    10. Bernadette Schildová (AUT) +1,20
     
    31
    Po reklamní přestávce se na trať vydala zkušená Federica Brignoneová (ITA) a zvládla dojet do cíle, což byl základ úspěchu. Postup do druhého kola by jí se ztrátou 2,20 sekundy neměl minout.
     
    32
    Lara Gutová (SUI), která je spíše specialistkou na rychlostní disciplíny, dojela do cíle ve slušném čase. A měla by se ztrátou 1,89 sekundy rozhodně postoupit dále. Zaútočila na první dvacítku.
     
    33
    Elisabeth Willibaldová (GER) se zřejmě bude strachovat o účast ve druhém kole. Manko 3,06 sekundy na první místo nemusí stačit.
     
    34
    Mladá ruská závodnice Jekatěrina Tkačenková (RUS) si na světový pohár teprve zvyká. Na své konto si úspěšný výsledek nepřipsala, pouze tři nepopulární písmenka DNF.
     
    35
    Katharina Gallhuberová (AUT) se za svou jízdu rozhodně nemusí stydět. Opravdu pěkný výkon. Ztráta 1,81 sekundy jí zařadila na patnáctou příčku.
     
    36
    Emi Hasegawaová (JPN) se s tratí nepoprala a cílové rovinky se nedočkala. Vypadla totiž už před prvním měřeným úsekem.
     
    37
    V cíli se objevila rovněž Ksenija Alopinová (RUS). Ovšem nezaznamenala bůhvíjaký výkon. jen ztrátu 3,13 sekundy. Bude to stačit na druhé kolo? Spíše ne.
     
    38
    Alexandra Tilleyová (GBR) se snažila ze svého výkonu vytěžit maximum a celkem úspěšně si vedla. 2,39 sekundy není vyloženě špatná ztráta. Aktuálně je na 22. pozici.
     
    39
    Lila Lapanjová (USA) se musela na trať vracet po své velké hrubici. A s druhým kolem již počítat nemůže. Se ztrátou 9,31 sekundy se zařadila až na chvost průběžného pořadí.
     
    40
    Laurence St. Germainová (CAN) mohla zajet lépe. Nakonec nabrala ztrátu ve výši 3,63 vteřiny, která jí zařadila až na 27. pozici. Tohle na postup stačit nebude.
     
    41
    Marlene Schmotzová (GER) nepatří k nějakým pravidelným účastnicím světového poháru. Přesto si nevedla špatně. A trať zvládla zajet se ztrátou 2,43 sekundy.
     
    42
    O 2,64 sekundy za prvním místem zaostala Adeline Baudová Mugnierová (FRA). Právě její čas bude na hranici postupu a neúspěchu.
     
    43
    Tak tohle byl parádní výkon! Na to, jak vysoké startovní číslo Mélanie Meillardová (SUI) měla, to zajela skvěle. Celkově ztratila jen 97 setin a zařadila se na parádní deváté místo.
     
    44
    Pro tuhle závodnici by byl postup úspěch. Nevena Ignjatovićová (SRB) si nevedla špatně, zabojovala. Manko 2,68 sekundy stačí v tuhle chvíli na 27. pozici.
     
    45
    Po dlouhé době tu máme DNF, a to hned před prvním měřeným úsekem. Postarala se o něj Stephanie Brunnerová (AUT).
     
    46
    Marina Wallnerová (GER) rovněž nepatří k obvyklým závodnicím světového poháru. Ale nevedla si špatně. Ztráta 2,42 by mohla na postup stačit.
     
    47
    Aline Daniothová (SUI) do závodu vůbec nenastoupila, na startu jsme jí neviděli.
     
    48
    Katharina Huberová (AUT) je nyní na hranici postupu a nepostupu. Její manko na první místo činilo 2,66 vteřiny.
     
    49
    Chiara Mairová (AUT) zvládla první dva úseky, ten třetí jí už ovšem nevyšel. Cílovou čárou jednoduše neprojela.
     
    50
    Laurie Mougelová (FRA) nabrala ztrátu 2,91 sekundy. Ve druhém kole jí jednoduše neuvidíme. Tahle ztráta je příliš.
     
    51
    Do cíle se Martina Dubovská (CZE) sice dostala, jenže do první třicítky se nevešla. Ztratila přes tři sekundy konkrétně 3,19 vteřiny, a ve druhém kole jí neuvidíme.
     
    52
    Katharina Liensbergerová (AUT) ve finiši mohla smutnit, postup jí totiž unikl o vlásek. O jednu setinku překonala ztrátu tří vteřin a to se jí stalo osudným.
     
    53
    Mireia Gutiérrezová (AND) do závodu nezasáhla, ze startovní pozice se na trať vůbec nevydala.
     
    54
    I Kateřina Pauláthová (CZE) se nakonec rozhodla do závodu vůbec nezasáhnout. To je rozhodně škoda pro české fanoušky a obecně její příznivce.
     
    55
    Valérie Grenierová (CAN) zajela spíše podprůměrný čas, manko 3,68 sekundy stačí jen na čtvrtou desítku. Kanaďanka se do druhého kola nepodívá.
     
    56
    Elisabeth Kappaurerová (AUT) nejela už podle prvních dvou úsecích nic moc. Asi by stejně nepostoupila, každopádně ona cílovou rovinku ani nezastihla, takže můžeme jen spekulovat o její účasti ve druhém kole.
     
    57
    Hodně podprůměrný výkon. Megan McJamesová (USA) nabrala manko 5,06 sekundy. Zmrzlá trať Američance vůbec nesedla.
     
    58
    Adriana Jelinková (NED) se zřejmě umístí ve čtvrté desítce se ztrátou 3,63 sekundy, se kterou pochopitelně na postup myslet nemohla.
     
    59
    Marta Bassinová (ITA) zaostala za prvním místem o 3,02 vteřiny. Zařadila se na 33. pozici. Postup jí unikl opravdu o malinký kousek. Škoda pro Italku.
     
    60
    Macarena Simariová Birknerová (ARG) už po druhém měřeném úseku ztrácela už skoro pět sekund. Nakonec trať nezvládla, a na své konto si připsala jen výsledek DNF.
     
    61
    Ani María Belén Simariová Birknerová (ARG) si nepřipsala na své konto úspěšný výsledek, neboť cílovou čárou neprojela.
     
    1. kolo skončilo.
     
    Trošku dle očekávání zvládla nejlépe tenhle slalom Mikaela Shiffrinová (USA), každopádně žádným luxusním náskokem nedisponuje. ve druhém kole bude muset o první místo tvrdě bojovat, neboť sedmá Michelle Gisinová (SUI) ztrácí jen 55 setin sekundy. Těsně před Švýcarkou se mimochodem nachází v průběžném pořadí Šárka Strachová (CZE).
     
    Co se ostatních dvou českých závodnic týče, Martina Dubovská (CZE) skončila na 36. místě, Kateřina Pauláthová (CZE) do závodu vůbec nezasáhla.
     
    Konečné pořadí:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 49,22
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,12
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,30
    4. Petra Vlhová (SVK) +0,43
    5. Wendy Holdenerová (SUI) +0,52
    6. Šárka Strachová (CZE) +0,53
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,55
    8. Nina Løsethová (NOR) +0,78
    9. Mélanie Meillardová (SUI) +0,97
    10. Maren Skjøldová (NOR) +1,14
    11. Bernadette Schildová (AUT) +1,20
    12. Emelie Wikströmová (SWE) +1,24
    13. Maria Pietiläová Holmnerová (SWE) +1,33
    14. Irene Curtoniová (ITA) +1,46
    15. Resi Stieglerová (USA) +1,66
    16. Katharina Gallhuberová (AUT) +1,81
    16. Katharina Truppeová (AUT) +1,81
    18. Erin Mielzynská (CAN) +1,86
    19. Lara Gutová (SUI) +1,89
    20. Christina Geigerová (GER) +2,10
    21. Federica Brignoneová (ITA) +2,20
    22. Lena Dürrová (GER) +2,34
    23. Alexandra Tilleyová (GBR) +2,39
    24. Chiara Costazzová (ITA) +2,40
    25. Marina Wallnerová (GER) +2,42
    26. Marlene Schmotzová (GER) +2,43
    27. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +2,64
    28. Katharina Huberová (AUT) +2,66
    29. Nevena Ignjatovićová (SRB) +2,68
    30. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,78
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (11:58:58)

    Patrik Sandev

    Konečné pořadí:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 49,22
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,12
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,30
    4. Petra Vlhová (SVK) +0,43
    5. Wendy Holdenerová (SUI) +0,52
    6. Šárka Strachová (CZE) +0,53
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,55
    8. Nina Løsethová (NOR) +0,78
    9. Mélanie Meillardová (SUI) +0,97
    10. Maren Skjøldová (NOR) +1,14
    11. Bernadette Schildová (AUT) +1,20
    12. Emelie Wikströmová (SWE) +1,24
    13. Maria Pietiläová Holmnerová (SWE) +1,33
    14. Irene Curtoniová (ITA) +1,46
    15. Resi Stieglerová (USA) +1,66
    16. Katharina Gallhuberová (AUT) +1,81
    16. Katharina Truppeová (AUT) +1,81
    18. Erin Mielzynská (CAN) +1,86
    19. Lara Gutová (SUI) +1,89
    20. Christina Geigerová (GER) +2,10
    21. Federica Brignoneová (ITA) +2,20
    22. Lena Dürrová (GER) +2,34
    23. Alexandra Tilleyová (GBR) +2,39
    24. Chiara Costazzová (ITA) +2,40
    25. Marina Wallnerová (GER) +2,42
    26. Marlene Schmotzová (GER) +2,43
    27. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +2,64
    28. Katharina Huberová (AUT) +2,66
    29. Nevena Ignjatovićová (SRB) +2,68
    30. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,78
    Startovní listina:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA)
    2. Šárka Strachová (CZE)
    3. Frida Hansdotterová (SWE)
    4. Veronika Velez-Zuzulová (SVK)
    5. Wendy Holdenerová (SUI)
    6. Petra Vlhová (SVK)
    7. Nina Løsethová (NOR)
    8. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    9. Maria Pietiläová Holmnerová (SWE)
    10. Lena Dürrová (GER)
    11. Resi Stieglerová (USA)
    12. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    13. Michelle Gisinová (SUI)
    14. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    15. Bernadette Schildová (AUT)
    16. Irene Curtoniová (ITA)
    17. Erin Mielzynská (CAN)
    18. Katharina Truppeová (AUT)
    19. Emelie Wikströmová (SWE)
    20. Anna Swennová-Larssonová (SWE)
    21. Ana Buciková (SLO)
    22. Christina Geigerová (GER)
    23. Manuela Mölggová (ITA)
    24. Maren Skjøldová (NOR)
    25. Denise Feierabendová (SUI)
    26. Chiara Costazzová (ITA)
    27. Julia Grünwaldová (AUT)
    28. Maruša Ferková (SLO)
    29. Charlotte Chableová (SUI)
    30. Maren Wieslerová (GER)
    31. Federica Brignoneová (ITA)
    32. Lara Gutová (SUI)
    33. Elisabeth Willibaldová (GER)
    34. Jekatěrina Tkačenková (RUS)
    35. Katharina Gallhuberová (AUT)
    36. Emi Hasegawaová (JPN)
    37. Ksenija Alopinová (RUS)
    38. Alexandra Tilleyová (GBR)
    39. Lila Lapanjová (USA)
    40. Laurence St. Germainová (CAN)
    41. Marlene Schmotzová (GER)
    42. Adeline Baudová Mugnierová (FRA)
    43. Mélanie Meillardová (SUI)
    44. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    45. Stephanie Brunnerová (AUT)
    46. Marina Wallnerová (GER)
    47. Aline Daniothová (SUI)
    48. Katharina Huberová (AUT)
    49. Chiara Mairová (AUT)
    50. Laurie Mougelová (FRA)
    51. Martina Dubovská (CZE)
    52. Katharina Liensbergerová (AUT)
    53. Mireia Gutiérrezová (AND)
    54. Kateřina Pauláthová (CZE)
    55. Valérie Grenierová (CAN)
    56. Elisabeth Kappaurerová (AUT)
    57. Megan McJamesová (USA)
    58. Adriana Jelinková (NED)
    59. Marta Bassinová (ITA)
    60. Macarena Simariová Birknerová (ARG)
    61. María Belén Simariová Birknerová (ARG)
    bahis siteleri