Zlatý míč France Football 2016 Vítěz: C. Ronaldo (Real Madrid) (kon.)
konec
Zlatý míč France Football 2016

Vítěz: C. Ronaldo (Real Madrid)

Pondělí 12.12.2016, 20:00Společenské události
     
    To je z tohoto slavnostního vyhlášení vše, já Vám přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou. (21:21:44)
     
    Takže už známe kompletní výsledky letošního ročníku Zlatého míče a ukázalo se, kde jsou soustředěni nejlepší hráči světa. Prvních šest míst obsadili borci, hrající španělskou La Ligu! A ještě jednou zopakujme jméno vítěze – je jim CRISTIANO RONALDO. Gratulujeme!
    Třetí místo je pro Griezmanna velkým úspěchem

     
    3. místo – Antoine Griezmann (Atlético Madrid) 198 bodů
    2. místo – Lionel Messi (Barcelona) 316 bodů

    Dopadlo to asi podle očekávání, Messi nasbíral body za výhry ve španělských soutěžích, Griezmannovi nepomohla ani cena za nejlepšího střelce EURO 2016. Nicméně Francouz musí být i tak spokojen, vloni se v anketě neumístil.
    Čtvrté místo patří Luisi Suárezovi

     
    4. místo – Luis Suárez (Barcelona)

    Uruguayskému útočníkovi opět utekly stupně vítězů. Vloni obsadil páté místo a k umístění mezi nejlepší trojkou mu nestačily výhra v La Lize, Španělském poháru a Superpoháru a ani 40 branek v La Lize. Tak možná příští rok!
     
    A už tu máme i vyhlášení zbývajících pozic!

    5. místo – Neymar (Barcelona)

    Brazilský útočník oproti loňskému ročníku klesl o dvě příčky. K pátému místu pomohlo hned několik trofejí, zlatá olympijská medaile, vítězství v La Lize a také ve Španělském poháru.
    Ronaldo slavil i se svým synem

    Samotné předávání Zlatého míče

     
    Kdo se umístil na 2.-5. místě, to se snad dozvíme během večera. Dá se ale předpokládat, že na druhém místě skončil Lionel Messi a na třetím Antoine Griezmann.
    S gratulací přispěchal i jeho klub

    Cristiano Ronaldo je držitelem Zlatého míče za rok 2016!

     
    Letošní vyhlášení bylo pojato, dalo by se říci, jen jako formalita. Pro svůj čtvrtý Zlatý míč si došel Cristiano Ronaldo, který tak z trůnu sesadil svého velkého rivala, Lionela Messiho. Cristiano má za sebou skvělý rok jak v klubu, tak i reprezentaci a vítězství je tak naprosto zasloužené. Na Messiho tak ztrácí už pouze jednu trofej. Možná za rok...
     
    6. místo – Gareth Bale (Real Madrid)

    Welšský útočník udělal oproti loňskému ročníku velký skok, vystoupal až z 16. místa. Pomohl mu k tomu skvělý rok jak v klubu, tak i v reprezentaci, se kterou předvedl spanilou jízdu letošním evropským šampionátem. Ta skončila až v semifinále na budoucím mistru z Portugalska.
    Na osmém místě se umístila kometa anglického fotbalu a hvězda Leicesteru, Jamie Vardy

     
    Protože se nám blíží vyvrcholení večera, koukněme se stručněji na další jména.

    12. místo – Rui Patrício (Sporting Lisabon)
    11. místo – Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
    9. místo – Gianluigi Buffon (Juventus Turín)
    9. místo – Pepe (Real Madrid)
    8. místo – Jamie Vardy (Leicester City)
    7. místo – Riyad Mahrez (Leicester City)
     
    13. místo Zlatan Ibrahimović (ManU)

    Zlatan šel oproti loňsku níže, vloni skončil jedenáctý. Mezi jeho poslední úspěchy musíme započítat dominanci s PSG v Ligue 1 a také výhru v Coupe de France. V Anglii už si připsal úspěch v Ligovém poháru.
     
    14. místo – Arturo Vidal (Bayern Mnichov) 4 body

    Stejný počet bodů jako Pogba získal i Arturo Vidal, záložník Bayernu Mnichov a vítěz turnaje Copa América s reprezentací Chile. Vloni skončil ve Zlatém míči na 17. místě, takže si polepšil.
     
    14. místo – Paul Pogba (ManU) 4 body

    Druhým Francouzem v žebříčku je záložník a nejdražší hráč světa, Paul Pogba. Do Manchesteru přišel jako mistr Itálie s Juventusem. Jeho dalším úspěchem je finále EURO 2016 s Francií, kde ovšem podlehl Portugalsku. Oproti loňskému ročníku si o místo polepšil.

    Aleš Pur

    bahis siteleri