TK k Silvestrovskému derby (kon.)
konec
Tisková konference k Silvestrovskému derby

Středa 14.12.2016, 11:00Tiskové konference
     
    11:34
    Tisková konference končí. (11:34:58)
     
    11:31
    Jiří Novotný: Samozřejmě bychom chtěli na závěr roku vyhrát, ale nebude to tak vyhrocené, takže půjde o to se hlavně pobavit.
     
    11:29
    Jan Mareš: Kluci to řekli velmi dobře, asi k tomu nemám co dodat.

    Ivo Ulich: Sparta bez Slavie být nemůže a naopak, Jirka má samozřejmě pravdu. Je to zpestření nejen ve fotbalové lize, ale i v závěru roku v hale a na Silvestrovském derby.
     
    11:29
    Jiří Novotný: Sparta by bez Slavie nemohla existovat, já si Slavie strašně vážím a tyto derby nebereme tak prestižně, že tu bilanci ani moc nepočítáme.

    Jaroslav Bartoň, manažer Sparty: Takové akce jako jsou tyto jsou vzhledem k období, kdy se hraje, by měly být spíš pro pobavení. Různé akce starých gard, všude je to jiné, v Rakousku, Německu a podobné, ale to hlavní je pobavit se. Nepočítáme nějaké statistiky, jdeme si zahrát.
     
    11:26
    Debutanty v derby by měli být Piták, D. Jarolím, Pešír za Slavii, ve Spartě pak Jarošík, Bednář a Koloušek.
     
    11:25
    Ivo Ulich, bývalý hráč Slavie: Je to zpestření na závěr roku. Předzápas je hala, tam se pěkně rozcvičíme a v derby ukážeme, co umíme. Jak říkal Jirka, určitě tam rivalita je, ale je to v duchu fair-play. Když koukám na soupisku, vždycky jsem patřil k mladším a nyní se pomalu blížím k té kategorii starších. To je smutné (úsměv).
     
    11:24
    Jiří Novotný, bývalý hráč Sparty: Těšíme se nejen na derby, ale i na halový turnaj. Rivalita je vyhrocená, ale je to v duchu fair-play. Těšíme se, že se potkáme.
     
    11:23
    Jan Mareš, manažer týmu Slavie: V derby veteránů se objeví Přibyl, Šimůnek, Jeslínek, Beránek, Ondrejčík, Šilhavý, Zákostelský, Hrdlička, Knoflíček, Řehák, Jindráček, Mareš, Kozel a Drahorád. Za internacionály nastoupí R. Černý, L. Došek, Hyský, Müller, Petrouš, J. Černý, Janoušek, Pešír, Piták, Kuka, Ulich, Hunal, L. Jarolím a D. Jarolím.
     
    11:20
    Jaroslav Bartoň, manažer týmu Sparty: Za Spartu v derby veteránů nastoupí Jarolím, Trval, Denk, Mlejnek, Kočí, Kotal, Bažant, Vrabec, Budka, Margolius, Bobok, Straka a Mlejnský. Za internacionály nastoupí Blažek, Sionko, Zelenka, Novotný, Baranek, Horňák, Kincl, Jarošík, Lokvenc, Stracený, Bednář, Koloušek a Flachbart.
     
    11:17
    Václav Čičatka: Derby má tak velkou tradici, že to nikdo nepodceňuje a na hřišti je to velká bitva. Velkou prioritou je zajistit bezpečnost pro všechny účastníky a apelujeme na to, aby fanoušci přišli na derby včas a v předstihu, protože budou velké kontroly. Doba je zlá, vidíte, co se děje a chceme předejít problémům.
     
    11:16
    Nyní se přechází k druhé části tiskové konference, která se bude týkat Silvestrovského derby.
     
    11:15
    Václav Čičatka: Tým Umbro byl vždy složen z hráčů jiných týmů, ale letos se turnaje nezúčastní. Tím, že bude lichý počet týmů, odpadá vyřazovací fáze a hrát se bude v jedné skupině, každý s každým.
     
    11:12
    Turnaje internacionálů by se v dresu Sparty měli zúčastnit například Baranek, Sionko, Pospíšil či Lokvenc, v dresu Slavie pak Petrouš, Müller, Černý či Ulich.

    Kromě Sparty a Slavie se turnaje zúčastní i týmy Brna, Bohemians, Prešova, Plzně a Dukly.
     
    11:08
    Václav Čičatka: 26. prosince nás čeká vánoční turnaj, kterého se zúčastní sedm týmů a hrát se bude v hale na Podvinném mlýně. Vstupné je 100 korun a bude zajištěný veškerý servis pro hráče i diváky.
     
    11:05
    Tisková konference začíná
     
    10:38
    Příjemný den z Edenu, kde se za několik minut uskuteční tisková konference k Silvestrovskému derby (31.12.) a vánočnímu turnaji internacionálů (26.12.).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.
    bahis siteleri