Club América – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Club América
0:2 (0:1)
Real Madrid
Čtvrtek 15.12.2016, 11:30 • International Stadium, Jokohama • Mistrovství světa klubů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (13:37:52)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:10.
    Real postupuje do do finále po výsledku 2:0

     
    Real Madrid si zahraje finálový zápas proti japonské Kašimě.

    Dnesk byl španělský celek jednoznačně lepším týmem na trávníku. Vytvořil si několik brankových příležitostí, ale dokázal se prosadit jen v nastaveních časech obou poločasů. V prvním zakončil akci Karim Benzema. Ve druhém poločase se také dočkal portugalský střelec. Ronaldo zazdil v průběhu zápasu několik šancí a až v třiadevadesáté minutě přidal pojistku k postupu svého týmu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. RONALDO - 0:2
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real udeřil také v nastavení druhého poločasu. CRISTIANO RONALDO dostal přihrávku za obranu a prostřelil po zemi brankáře soupeře. Portugalský snajpr přidává druhou branku svého týmu a posouvá ho do finále Mistrovství světa klubů.
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    90+2
    Nacho musel ještě zastavil jednu rychlou akci soupeře. Byl příliš agresivní a vidí ještě v úplném závěru žlutou kartu.
     
    90+1
    Lukas Vazquez dostal přihrávku od Maraty. Určitě by si za dnešní výkon zasloužil branku, ale nyní mu vypíchl míč ve vápně Aguilar.
     
    90
    Marcelo našel zpětnou přihrávkou střídajícího Moratu. I ten byl velmi těsně bráněn, ale dokázal se protlačit ke střele. Jeho dělovka z hranice vápna jen proletěla kolem pravé tyče.
     
    89
    Mexickému týmu dochází čas. Navíc nyní se provinil proti pravidlům ve středovém kruhu Da Silva a hráči Realu mohou pokračovat v klidné kombinaci.
     
    88
    Arroyo přinesl na trávník velké oživení útočné fáze. Nyní se snažil vysunout Peraltu do vápna, ale jeho centr končí až za brankovou lajnou.
     
    87
    Techničtí hráči Realu kombinují ve středu pole. Marcelo si naběhl na pas na levé straně. Poslal prudký centr do vápna, kde byl Ronaldo. Hlavní hvězda Realu byla skvěle střežena.
     
    86
    Real Madrid se pomalu začíná stahovat také do obrany. Mexický tým se pokouší o závěrečný tlak. Dokonce pálil z velké dálky Peralta, ale nebyl přesný.
     
    85
    Také kapitán Realu Marcelo se připomněl ve druhém poločase. Vystihl přihrávku na středu hřiště, ale pas na Moratu neposlal přesně.
     
    84
    Cristiano Ronaldo si chtěl vzít míč, který směřoval do vápna. Ještě před ním, ale sebral balon ze vzduchu brankář mexického klubu.
     
    83
    Lucas Vazquez dnes hraje vynikající zápasu. Nyní vybojoval po střele z velkého úhlu rohový kop. James Rodriguez ale zakroutil míč jen k Muňozovi.
     
    82
    Club América má posledních zhruba deset minut, aby vstřeleným gólem vybojovala prodloužení zápasu.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Benzema, přichází Morata.
     
    80
    Mexický celek ještě nic nevzdává. Arroyo centroval na zadní tyč. Míč padal těsně k tyči, kde musel zasáhnout Varane.
     
    78
    Karim Benzema si přišel pro míč do hloubi pole. Nakonec mohl zakončovat Rodriguez, ale ani jeho pokus se nedostal až k brankáři.
     
    77
    Rychlé protiútoky Realu jsou smrtící. Vazquez měl znovu na kopačce několik možností. Vybral si centr na Benzemu, ale ten je znovu obsazený.
     
    76
    Carvajal nyní zastoupil Vazqueze na pravé straně při centru. Benzema se tlačil k hlavičce, ale byl pokrytý hned dvěma obránci.
     
    75
    Vazquez nyní necentroval přímo do vápna, ale na hranici šestnáctky, kde byl připravený na střelu z první Modrič. Muňoz byl připravený.
     
    74
    Velmi nebezpečná situace také před Navasem. Nacho si neporadil na první pokus s rozehrávkou a musel řešit napadání Arroya. Nakonec vše vyřešil Navas.
     
    73
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Kroos, přichází Rodriguez.
     
    72
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Romero, přichází Arroyo.
     
    71
    Nyní to Madridští překombinovali. Kroos měl několik možnosti komu přihrát, ale zvolil možná tu nejhorší variantu. Rozběhnutý Vazquez nestihl míč na hrací ploše.
     
    70
    Real začíná mít opět velkou převahu. Mexický celek se už téměř vůbec nemůže dostat na útočnou polovinu.
     
    69
    Carvajal se mohl dostat do vápna, kde byli jeho dva spoluhráči. V klíčový moment si však příliš předkopl míč a ten mu ukopl Goltz.
    67. Minela Cristiana Ronalda před brankou mexického týmu
     
    67
    Modrič kouzlil s míčem ve vápně, našel Vazqueze, který poslal míč na zcela volnou dvojici Benzema – Ronaldo. Co nyní předvedl Ronaldo metr před brankovou lajnou, to se jen tak nevidí. Jeho hlavička nešla do sítě, ale směřovala zpět do hřiště.
     
    66
    Ronaldo bojoval o míč až k brankové lajně, ale Goltz si nic nedělal z velkého jména a Portugalce ještě dohrál.
     
    65
    Mexičané měli k dispozici rozehrávku volného přímého kopu po faulu na Romera. Zkrácený rohový kop poslal do vápna Peralta. Před Navasem dokázal míč odhlavičkovat Varane.
     
    64
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Ibarra, přichází Quintero.
    63. Cristiano Ronaldo napálil ve vyložené pozici jen brankáře
     
    63
    Cristiano Ronaldo selhal ve stoprocentní šanci. Dostal zpětnou přihrávku od Benzemy do rozhozené obrany, ale téměř z bodu pro penaltu neprostřelil Muňoze.
     
    62
    Cristiano Ronaldo kouzlil s míčem na polovině soupeře, ale bylo to spíše jen pro diváky. Nedostal se do větší šance.
     
    61
    Ani na druhé straně se nepíská tvrdší zákrok. Da Silva se poroučel na trávník po úderu Toniho Kroose.
     
    60
    I po hodině hry stále Real Madrid vede o jedinou branku. Benzema je o poznání aktivnější než v prvním poločase. Byl však poslán k zemi před vápna. Rozhodčí nepíská.
     
    59
    Benzema byl v obležení soupeřů, ale dokázal udržet míč, následně vyslal míč, který ale nemohl Vazquez doběhnout.
     
    58
    Do rychlého protiútoku se vydala hned trojice hráčů Realu. Ronaldo nastartoval své rychlé nohy, ale přihrávka na něj od Vazqueze nyní neprošla.
     
    57
    Marcelo byl pozdě u míče a toho využil k náběhu s míčem Sambueza. Jeho centr však končí jen na hlavě Varana.
     
    56
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Alvarado, přichází Guerrero.
     
    56
    Carvajal dostal míč do běhu, ale ani on si nepohlídal ofsajdovou past a musel balon odevzdat soupeřům.
     
    55
    Muňoz musel nyní přidat v při rozehrávce. Nedostal přesnou nahrávku a jeho odkop končí jen na kopačkách soupeře.
     
    54
    Toni Kroos si postavil míč k centru. Našel střelce prvního gólu, ale Benzema hlavičkoval ze záklonu a balon letí vysoko nad.
     
    53
    Vazquez pokračuje ve vynikajícím výkonu. Nyní vybojoval balon třicet metrů od branky soupeře a musel být faulován.
     
    52
    Už to vypadalo, že se Ronaldo s Benzemou dostanou sami před brankáře. Modrič poslal přesný centr na portugalskou hvězdu, ale ta je v ofsajdovém postavení.
     
    51
    Marcelo vyslal míč na rozběhnutého Benzemu. Ten se ale neprosadil proti Valdezovi, který hlídal míč směřující za brankovou lajnu.
     
    50
    Mexický celek vstoupil do druhého poločasu výrazně aktivněji. Hráči Realu nemají lehkou rozehrávku ani z vlastního vápna.
     
    49
    Nyní se provinil falem Raphael Varane. Nedal ani sekundu soupeři při zpracování míče.
     
    48
    Modrič si zpracovával míč na dlouhou nohu. Soupeř mu přišlápl kopačku a chorvatský záložník se jen těžce zvedá z trávníku.
     
    47
    Real měl k dispozici ve druhém poločase rozehrávku. Ze středového kruhu hru zahájil střelec zajím jediné branky zápasu Karim Benzema.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:34.
     
    Madridský Real byl v prvním poločase jednoznačně aktivnější. Především Lucas Vazquez a Cristiano Ronaldo zaměstnávali obranu soupeře. Právě po spolupráci těchto hráčů trefil čtyrnásobný vítěz Zlatého míče tyč. Poté se prosadil také Benzema, ale gól nemohl platit pro ofsajd. Až v poslední nastavení minutě se vítěz Ligy mistrů mohl radovat z branky. Toni Kroos našel ve vápna Karima Benzemu, který prokázal svůj zabijácký instinkt.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. BENZEMA - 0:1
     
    45+1
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real se přece jen dostává v prvním poločase do vedení. Dlouhou kombinaci Ronalda s Kroosem zakončil KARIM BENZEMA. Real už téměř ani nedoufal, že by se mohl dostat do vedení před pauzu, ale to vyvrátil francouzský střelec, který nebyl dlouho ve hře, ale v důležitý moment propaluje brankáře.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí přidává v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Varane nyní prohnal Nacha. Nacho musel před dotírajícím soupeřem odpálit míč na opačnou polovinu trávníku. Tam se ale k míči dostal Modrič. Ještě vylepšil pozici na Marcela, který tečovanou střelou našel jen boční síť.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k míči Marcelo. Dlouhá přihrávka měla najít Vazqueze, ale sbírá jí Goltz a uklidňuje hru.
     
    43
    Modrič pustil míč na Ronalda, ten mu balon vrátil v pokutovém území patou, ale chorvatský středopolař se již do zakončení neprodral.
     
    42
    V prvním poločase téměř nebyl u míče, Karim Benzema. Nyní měl si naběhl za obranu a pálil na Muňoze. Ani nyní by případná branka neplatila pro ofsajd.
     
    41
    Raphael Varane se zapojit do rozehrávky. Hráči Realu byli pod tlakem a tak zvolil stoper španělského celku přihrávku až na vlastního brankáře.
     
    40
    Ruben Sambuena si vzal míč pro sebe. Jeho pokus z volného přímého kopu, ale byl velmi nepovedený. Doslova založil brejk Realu. Kroos hledal přihrávkou Ronalda, ale toho zastavil poslední hráč mexického týmu.
     
    39
    Mexický tým nic z rohového kopu nevytěžil. Ani z následné dohrávky se nedostal do vápna Peralta. Byl však faulován Carvajalem a tak América může poslat centr do vápna.
     
    38
    Také na druhé straně musel zasahovat brankář. Po rychlém protiútoku pálil z velké rychlosti Romero. Navas s problémy vyrazil míč na rohový kop.
     
    37
    Opět to Real vzal po pravé straně. Vazquez si vzal míč, ještě našel Carvajala ve vyložené pozice pro centr. Před brankou byli hned dva hráči Realu, ale nejdříve byl u míče Muňoz.
     
    36
    Vazquez dnes posílá do vápna jeden povedený centr za druhým. Z rychlého protiútoku našel ve vápně Ronalda, který byl ale příliš blízko brankáře a pálí jen mimo.
     
    35
    Kroos měl míč na kopačce. Drzou přihrávkou hledal znovu Ronaldo v pokutovém území, ale nyní se útočník Reali k míče nedostal.
     
    34
    Po faulu na Lucase Vazqueze před pokutovým územím se vzal míč znovu Cristiano Ronaldo. Nyní to byla ještě lepší pozice pro Portugalce, ale ani nyní nepřekonal zeď. Z následné dorážky poslal míč do sítě Benzema, ale byl v ofsajdovém postavení.
     
    33
    Luka Modrič hledal nabíhajícího Ronaldo. Mezi dvěma hráči se ale portugalská hvězda k míči nedostala.
     
    32
    Marcelo byl pod tlakem při rozehrávce, ale vše vyřešil faul napadajícího Peralty na Toniho Kroose. Real může rozehrát z klidové pozice.
     
    31
    Také mexický celek zahrozil. Ve vápně se prosadil k míči Ibarra. Byl však ve velkém úhlu a jeho střela končí jen v boční síti.
     
    30
    Real Madrid stupňuje svůj tlak. Marcelo se dostal k míči na levé straně. Chtěl najít Karima Benzemu, který je zatím na trávníku neviditelný, ani nyní se francouzský střelec neprosadil ke střele.
    28. Ronaldova hlavička do tyče
     
    28
    Cristiano Ronaldo hlavičkuje do tyče. Vazquez poslal znovu přesný centr do vápna. Ronaldo byl sice hlídaný, ale dokázal se prosadit před soupeře k hlavičce.
     
    27
    Lucas Vazquez si dal rychlostní souboj s Brunem Valdezem. Hráč mexického týmu byl však v lepší pozici a dokázal soupeře odstavit od míče.
     
    26
    Toni Kroos poslal míč do vápna z volného přímého kopu jen na hlavu Goltze. Za ním hned byl Ronaldo, který by zakončoval z velmi výhodné pozice.
     
    25
    Nyní byl faulován Vazquez a je tu podobná situace pro Real. Nyní ale už bude Toni Kroos centrovat do vápna.
     
    24
    Kdo jiný, než Cristiano Ronaldo si vzal míč pro sebe pro volný přímý kop. Trefil však jen početnou zeď v pokutovém území a brankář mexického týmu může být v klidu.
     
    23
    Ronaldo se hnal v obležení několika soupeřů do vápna. Nakonec musel být na pětadvaceti metrech od branky faulován. Sambueza navíc dostává žlutou kartu.
     
    22
    Nyní se španělskému velkoklubu nepodařilo kombinace ani ve středu pole. Modřić chtěl přenést hru na pravou stranu, ale míč na Carvajala přetáhl do zámezí.
     
    21
    Marcelo se znovu rozbíhal po své levé lajně. Bruno Valdez ho skvěle vytlačil mimo hrací plochu a dnešní kapitán Realu se musí vracet do obrany.
     
    20
    I po dvacet minutách zápasu je zápas stále bez větší šance. Real sice začal kontrolovat hru, ale do vápna se nemůže protlačit.
     
    19
    Kroos si narazil z rohového kopu s Vazquezem. Následně poslal míč před Muňoze. Ten však nemusel zasahovat, když mu míč před tělem odhlavičkoval spoluhráč.
     
    18
    Opět to byl Ronaldo, který byl velmi blízko vápna s míčem. Marcelo si naběhl k brankové lajně a vybojoval rohový kop.
     
    17
    Marcelo založil akci na levém kraji. Našel Ronalda, který je nyní u každé akce španělského klubu. V kličkách u postranní lajny se ale zamotal a ztrácí míč.
     
    16
    Cristiano Ronaldo se přesunul na pravou stranu. Tam si chtěl udělat dobrý den z Valdeze. To se mu nepodařilo, ale míč se k němu po několika vteřinách dostal zpět, Ronaldo byl ve vyložené pozici, ale trefil jen tyč. I kdyby však portugalský střelec poslal balon do sítě, tak by gól neplatil pro ofsajd.
     
    15
    Modrič vybojoval ve středu pole míč, ale nepřesnou přihrávkou ho opět odevzdal. Romero už startoval k rychlému úniku, ale Da Silva zastavil akci.
     
    14
    Úvod zápasu se nehraje ve velkém tempu. Oba týmy se snaží o kombinaci, ale do větší šance se zatím nedostal žádný hráč.
     
    13
    Ronaldo si vzal míč pro sebe ve středovém kruhu. Poradil si i s nedovoleným faulem, ustál situaci a vypálil z dobrých třiceti metrů. Zatím se jen zastřeluje.
     
    12
    Nyní se dostal do vápna Vazquez. Z velkého úhlu nemohl zakončovat a tak chtěl přihrávat pod sebe, ale míč byl zblokovaný.
     
    11
    Zatím funguje výborně obranná dvojice Nacho – Varane. Oba odvádí vynikající poziční hru a nedávají soupeři šanci.
     
    10
    Také América se dostala po delší době na útočnou polovinu. Peralta se však nemohl před obranný val soupeře dostal do vyložené pozice a ztrácí míč ještě před vápnem.
     
    9
    Je tu však rohový kop pro Real. Kroos poslal míč od rohového praporku do vápna. Vazquez nehlavičkoval přesně, ale balon se ještě odrazil k Modričovi, který pálí z velké dálky nad branku.
     
    8
    Marcelo se dostal k odraženému centru a hned hledal ve vápně Ronalda. Ten byl znovu velmi pečlivě hlídaný a nedostal se k zakončení.
     
    7
    Navas se nedostal k míči, který od rohového praporku mířil do vápna. Ani Varane nezasáhl balon a ten propadl až na zadní tyč, kde byl připravený zakončovat Ibarra. Jeho střela je však zblokovaná.
     
    6
    Sambueza zkoušel obejít Carvajala. To se mu nepodařilo, ale vybojoval pro svůj tým alespoň první rohový kop v zápase.
     
    5
    Také již čtyřnásobný držitel Zlatého míče, Cristiano Ronaldo se poprvé dostal k míči. Byl ale velmi dobře střežen a nedostal se ke své pověstné střele z dálky.
     
    4
    Carvajal se po pravé straně chtěl uvolnit, zvolil však přihrávku na Modriče. Ten však balon už nezastihl na hrací ploše.
     
    3
    Nyní musel zastavit útočnou akci mexického týmu Toni Kroos. Zatím se Španělé nemohou dostat k míči na delší dobu.
     
    2
    Druhé semifinále právě začalo. Nacho se hned po rozehrávce nepáral se soupeřem u pravé postranní lajny a sestřelil ho skluzem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí přivádí obě základní jedenáctky na hrací plochu. Druhé semifinále Mistrovství světa klubů tak může za několik málo okamžiků začít.
    Už při předzápasovém rozcvičení je jokohamský stadion téměř zaplněný

     
    Úvodní sestavy:

    Club América: Muňoz – Valdez, Alvarado, Goltz, Aguilar, Samudio – Sambueza (C), Da Silva, Peralta – Romero, Ibarra
    Náhradníci: González, Leon – Buron, Pimentel, Guemez, Martinez, Arroyo, Mares, Guerrero, Rosel, Quintero, Alvarez

    Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo (C) – Modrič, Kroos, Casemiro – Vazquez, Benzema, Ronaldo
    Náhradníci: Casilla, Yánez – Pepe, Ramos, Rodriguez, Coentrao, Kovačić, Mariano, Asensio, Morata, Isco, Danilo

    Rozhodčí: Cáceres – Cardozo, Zorrilla (všichni Paraguay).
     
    Real Madrid CF

    Rozhodně největší kandidát na zisk titulu z Mistrovství světa klubů. Madridský Real má fantastickou formu! Drží si šestibodové vedení v domácí La Lize před Barcelonou. Navíc také v Lize mistrů se Real probojoval do jarní fáze soutěže, když obsadil druhé místo ve skupině. V osmifinále čeká úřadujícího evropského šampiona velmi přijatelný protivník, italská Neapol.

    35! Přesně tolik zápasů drží španělský tým neporazitelnost. Naposledy se musel slavný Real sklonit před soupeřem začátkem dubna, když nestačil na německý Wolfsburg v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů.
     
    Club América

    Mexický klub se probojoval již do finále domácí soutěže. Ve velmi vyrovnané tabulce základní části šli svěřenci trenéra La Volpeho až z páté pozice. Ve čtvrtfinále si poradili ve dvojzápase s Guadalajarou. Semifinálové boje byli proti Necaxe, opět první zápas skončil remízou. Vše se rozhodlo před domácími diváky, kde se América radovala z vítězství 2:0. Finále mexické Apertury je na programu před koncem roku.

    Mexičané se museli do semifinále probojovat před korejský Jeonbuk. Po prvním poločase dokonce prohrávali o jednu branku, ale stav otočil jediný muž a to Silvio Romero, který nasměroval dvěma brankami svůj tým do semifinále.
     
    Krásné čtvrteční dopoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Mistrovství světa klubů dospělo již do semifinále. Ve druhém boji o finále se střetne mexický Club América s evropským gigantem ze Španělska, Realem Madrid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Vít Schück

    Branky: 45+1. Benzema (Kroos), 90+3. Ronaldo (Rodriguez)

    Karty:   23. Sambueza (CLA) – 90+2. Nacho (REA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:10.
    Club América: Muňoz – Valdez, Alvarado (56. Guerrero), Goltz, Aguilar, Samudio – Sambueza (C), Da Silva, Peralta – Romero (72. Arroyo), Ibarra (64. Quintero)
    Náhradníci: González, Leon – Buron, Pimentel, Guemez, Martinez, Arroyo, Mares, Guerrero, Rosel, Quintero, Alvarez

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo (C) – Modrič, Kroos (73. Rodriguez), Casemiro – Vazquez, Benzema (81. Morata), Ronaldo
    Náhradníci: Casilla, Yánez – Pepe, Ramos, Rodriguez, Coentrao, Kovačić, Mariano, Asensio, Morata, Isco, Danilo

    Rozhodčí: Cáceres – Cardozo, Zorrilla (všichni Paraguay)
    bahis siteleri