Lugano – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Minsk – Team Canada 7:4 (kon.)
konec
HC Lugano
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 26.12.2016, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Linus KLASEN - 4:2
     
    59:40
    Lugano vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! V situaci dva na jediného obránce si LINUS KLASEN několikrát vyměnil puk s Maximem Lapierrem a zamířil do opuštěné branky Avtomobilistu – 3:1. Asistence: Maxim Lapierre.
     
    58:59
    Hosté už hrají s prázdnou brankou!
     
    56:49
    Vyrovnání měl na holi Petr Koukal, Merzlikins podržel Lugano dalším výtečným zákrokem!
    55:30 Simakovovi zabránil ve vyrovnání brankář Merzlikins.
     
    55:30
    Ruský celek mohl v oslabení vyrovnat! Situaci dva na jednoho řešil Alexej Simakov individuálně, když si stáhl kotouč na střed hřiště, ale Merzlikins ho vybruslil a puk končí na jeho hrudi!
     
    54:19
    Trest za sekání obdržel Jegor Žuravljov. Lugano bude hrát přesilovku, což znamená minimálně klidné dvě minuty pro švýcarský tým.
     
    53:47
    Po vhazování napálil kotouč do sítě Ryan Wilson, ale už před tím byla hra přerušena! Gól tedy neplatí a vhazování se bude opakovat.
     
    53:28
    Málem to bylo 4:2! Po nahrávce Klasena zpoza branky byl před Sochatským zcela volný Ryan Vesce, jenž ale ve vyložené šanci těsně minul branku!
     
    52:29
    Timašov si už najížděl do velké šance, ale před brankou schytal čistý hit od Ryana Wilsona!
     
    50:10
    A hosté budou hrát další přesilovku! Čistova podrazil Massimo Ronchetti.
    48:21 Arťom GAREJEV - 3:2
     
    48:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a vracejí se do utkání! Střelu Nikity Ščitova vyrazil Merzlikins přímo na hůl ARŤOMA GAREJEVA, který dorážel puk do odkryté klece – 3:2. Asistence: Nikita Ščitov.
     
    48:00
    Arťom Garejev schytal u mantinelu sekeru od Steva Hirschiho, což rozpoutalo poměrně velkou šarvátku. Hirschi každopádně míří na trestnou lavici.
     
    44:52
    Přesilovou hru si zahraje Lugano. Oleg Gubin vyloučen za sekání.
     
    36:33
    Philippe Furrer nasadil Buchtelemu takzvaný teploměr a posílá Lugano do čtyř.
     
    36:08
    Snížení měl na holi Jan Buchtele, který obdržel výbornou přihrávku od Golyševa. Z bezprostřední blízkosti však nedotlačil puk za záda Merzlikinse!
     
    33:50
    Hráči Lugana jsou při chuti. Sochackij se musel zahřát už třemi těžkými zákroky. Navíc se bude vylučovat. Tommi Kivistö je potrestán za sekání.
     
    32:35
    A hosté střídají brankáře. Ivana Lisutina nahradil Vladimir Sochatskij.
    32:35 Ryan GARDNER - 3:1
     
    32:35
    Lugano vstřelilo branku!
    A švýcarský tým rychle zvyšuje na 3:1! Po nahození Luci Fazziniho zůstal kotouč ležet před brankovištěm, kde se nejlépe zorientoval RYAN GARDNER, jenž ho poslal mezi betony Ivana Lisutina. Asistence: Luca Fazzini.
    31:24 Raffaele SANNITZ - 2:1
     
    31:24
    Lugano vstřelilo branku!
    Dle zápisu domácí Lugano se podruhé v utkání ujímá vedení! Lapierre na modré čáře posunul puk na střed, kde byl Ryan Wilson. Jeho ránu ještě tečoval RAFFAELE SANNITZ a kotouč končí v brance – 2:1. Asistence: Ryan Wilson a Maxim Lapierre.
     
    24:31
    Nyní na sebe upozornili hráči Lugana! Nejprve pálil z pravého kruhu Maxim Lapierre a Lisutin musel rychle do rozkleku. Vzápětí se ocitl ve velké příležitosti Linus Klasen, jenž byl před brankou zcela volný, ale trefil špičku betonu brankáře Jekatěrinburgu!
     
    21:57
    Ryan Vesce je vyloučen za hákování. Jekatěrinburg tedy bude hrát přesilovku.
     
    21:44
    Dmitrij Monja se ocitl na konci rychlého protiútoku a už byl sám před brankou Lugana. Vystřelil po ledě a Merzlikins měl pravý beton na správném místě.
     
    18:42
    Hráči Lugana mohli jít opět do vedení! Patrik Zackrisson přebruslil obránce soupeře a řítil se sám na Lisutina. Ten si s jeho bekhendovou střelou poradil!
    17:16 Dmitrij MONJA - 1:1
     
    17:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují těsně po skončení své přesilovky! Nádhernou akci předvedl DMITRIJ MONJA, který se ze středního pásma prokličkoval až před Merzlikinse a bekhendem poslal puk ke vzdálenější tyčce – 1:1. Asistence: Jevgenij Česalin.
     
    15:14
    Sébastien Reuille navíc najel do brankáře Lisutina a odchází na trestnou lavici.
     
    15:09
    Hned dva hráči se ocitli za obranou Jekatěrinburgu! Přihrávku Gardnera ale nedokázal usměrnit mezi tyče Sébastien Reuille!
     
    14:27
    Linus Klasen vypracoval velkou šanci pro Ryana Vesceho. Ten z pravého kruhu trefil jen Lisutina, který mu dobře zmenšil úhel!
     
    11:01
    Další přesilovka pro Lugano. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Michal Čajkovský.
    09:39 James WISNIEWSKI - 1:0
     
    09:39
    Lugano vstřelilo branku!
    Tak to je bleskově využitá přesilovka! Po vyhraném buly posunul Linus Klasen puk na modrou čáru k JAMESOVI WISNIEWSKIMU a bývalý bek Columbusu propálil Lisutina. Ten měl sice volný výhled, ale přesto nestačil reagovat. Asistence: Linus Klasen.
     
    09:32
    Za sekání je vyloučen Tommi Kivistö. První přesilová hra pro Lugano.
     
    05:15
    Hosté si zahrají přesilovku. Za hákování je potrestán Philippe Furrer.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Wisniewski (Klasen), 32. Sannitz (Wilson, Lapierre), 33. Gardner (Fazzini), 60. Klasen (Lapierre) – 18. Monja (Česalin), 49. A. Garejev (Ščitov)


    HC Lugano: Merzlikins (Manzato) – Chiesa, Furrer, Wisniewski, Wilson, Heinrich, Ulmer, Ronchetti, Hirschi – Vesce, Mårtensson, Klasen – Bürgler, Zackrisson, Hofmann – Walker, Lapierre, Sannitz – Fazzini, Gardner, Reuille.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (33. Sochatskij) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Megalinskij, Ščitov, Timašov, Kivistö, Žuravljov, Turbin – Simakov, Tičar, Michnov – Čistov, Koukal, A. Garejev – Monja, Torčeňuk, A. Romanov – Buchtele, Golyšev, Česalin – Gubin.

    Rozhodčí: Fonselius (FIN), Wehrli – Kovacs, Obwegeser (SUI)
    bahis siteleri