New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
4:3 (1:3, 2:0, 1:0)
Ottawa Senators
Středa 28.12.2016, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:32
    Teď už se domácí dotkli kotouče a na trestnou lavici jde Mats Zuccarello (NYR). Proviněním tohoto šikovného Nora je podražení.
     
    50:07
    Po komerční přestávce si to na lavici hanby namířil Michael Grabner (NYR). Rakouský hokejista v dresu Rangers se totiž provinil hákováním.
     
    44:27
    Kyle Turris (OTT) teď před Condonem zahákoval jednoho z domácích a posedí si na trestné lavici.
     
    44:14
    Jimmy Vesey (NYR) tvrdě atakoval Brassarda a to se vůbec nelíbilo Marku Stoneovi (OTT), který se pustil do domácího útočníka. Pětiminutový trest za rvačku pro oba kohouty.
     
    38:49
    V závěru třetiny si domácí zahrají další přesilovou hru. Chris Kelly (OTT) zezadu povalil Pirriho a dostává dvoumunitový trest za držení protihráče.
     
    34:49
    Rozhodčí znovu vylučují. Jean-Gabriel Pageau (OTT) je potrestán za to, že svou akci neubrzdil před Raantou a výsledkem je nedovolené bránění brankáři.
     
    32:47
    Marc Staal (NYR) je potrestán za hrubost a úplně stejně dopadl i Dion Phaneuf (OTT).
     
    31:31
    Na trestnou lavici tedy usedá Mats Zuccarello (NYR) a spolu s ním i Kevin Klein (NYR). Oba totiž dostávají dvě trestné minuty za hrubost. Z řad Ottawy je za stejný přestupek potrestán jen Chris Neil (OTT).
     
    25:57
    Po krátké domluvě mezi sudími se vylučuje. Na trestnou lavici jde Chris Kreider, který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    20:43
    Navíc je tady vyloučení Ryana Dzingela (OTT), který si v souboji s Kreiderem pomohl hákováním. První přesilová hra zápasu.
     
    10:25
    Máme tady vyloučení na obou stranách. Držením protihráče si nejprve pomohl Kyle Turris (OTT), ale právě faulovaný Marc Staal (NYR) následně hokejkou zasáhl tvář Dzingela. Oba hráči dostávají dvě trestné minuty.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 12. Holden (McDonagh, K. Hayes), 23. Stepan (Kreider, McDonagh), 35. Stepan (Zuccarello, McDonagh), 47. Holden (Skjei, Puempel) – 3. Borowiecki (Hoffman, Pageau), 4. Z. Smith (E. Karlsson, Mark Stone), 17. Ceci (Hoffman, Pageau)


    New York Rangers: Raanta (Halverson) – Girardi (A), McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Zuccarello, Stepan (A), Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Vesey – Pirri, Hrivík, Puempel.
    Ottawa Senators: Condon (O'Connor) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Ch. Wideman, Borowiecki – Mark Stone, Brassard, Z. Smith – B. Ryan, Turris, Dzingel – Pyatt, Pageau, Hoffman – Neil (A), Kelly, Lazar.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Pierre Lambert – Ryan Daisy, Greg Devorski

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri