Salzburg – Znojmo 4:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 30.12.2016, 19:15 • Volksgartenarena Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg trestá další chybu hostů. Jeden z obránců Znojma se pokoušel nahrát do středního pásma, jenomže namazal přímo na hůl ANDREASE KRISTLERA, kterému se podařilo střelou nad vyrážečku vstřelit další branku. Bez asistence.
     
    52:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    To je škoda. Orli ztratili kotouč na útočné modré, z čehož následoval okamžitý brejk v podání BILLA THOMASE a hráč takových kvalit jej zužitkoval jak nejlépe jen mohl.
     
    40:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Nutno podotknout, že po opravdu krásné akci. Duncan vletěl do útočné třetiny, natáhl na sebe obránce a v otočce přihrál do mezikruží LAYNU VIVEIROSOVI, pro něhož nebyl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Ryan Duncan, Thomas Raffl.
     
    39:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Typický LIBOR ŠULÁK! Znojemský obránce ve vlastní třetině vybojoval kotouč, přebruslil celé kluziště, ujel všem obráncům a přesnou ránou zápěstím posílá svůj tým před koncem druhé třetiny do vedení! Bez asistence.
     
    16:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Je tam! Perfektně sehraná přesilovka, kdy po výměně kotouče na modré následovala přihrávka na kruh COLTONU YELLOW HORNOVI, jenž svým příklepem propálil všechno, co mu stálo v cestě! Asistence: André Lakos
     
    06:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól utkání. Domácí si vytvořili obrovský nápor, který zužitkoval neproduktivnější hráč mužstva JOHN HUGHES, jemuž se podařilo dostat puk přes ležícího Schwarze do brány. Asistence: Bobby Raymond, Thomas Raffl.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 7. Hughes (Raymond, Raffl), 41. Viveiros (Duncan, Raffl), 53. Thomas, 54. Kristler – 17. Yellow Horn (Lakos), 40. Šulák


    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Starkbaum) – Sondell, Raymond, Trattnig, Jakubitzka, Viveiros, Kutlák, Wachter – Welser, Thomas, Rauchenwald – Raffl, Duncan, Hughes – Herburger, Schiechl, Kristler – Cijan, Hochkofler, Latusa – Kainz
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, Kadeřávek, Biro, Bořuta – Györi, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Lattner – Tomas, Wronka, Csamangó – Vodný, Šeda, Špaček.

    Rozhodčí: Gamper, Štolc – Pardatscher, Verworner
    bahis siteleri