Mountfield HK – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Letňany – Č. Budějovice 2:7 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Třinec – Zlín 2:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    U onlajnů z hlavního města východočeského hokeje zase někdy na počtenou! (19:59:04)
     
    Mladší dorostenci Dynama dnes předvedli výborný výkon, svého soupeře jednoznačně přehráli, zejména díky gólově povedené první třetině zvítězili 5:0 a zvýšili svůj náskok na čele nadstavbové skupiny D! Mladá Boleslav dnes byla naprosto neškodná a nebýt vystřídavšího brankáře Kmece, který předvedl heroický výkon, odjela z východních Čech s pořádným gólovým rancem.

    Domácí borci si ještě ve středovém kruhu po zásluze užijí vítězný pokřik.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Neméně povedený zákrok si teď připsal i domácí Nečas.
     
    59:13
    Koffer měl na hokejce hattrick, hostující brankář ale předvedl další hezký zákrok lapačkou.
     
    58:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přecejen se domácí dočkali! Kmecovo kouzlo odčaroval TOMÁŠ ZEMAN, který boleslavského hrdinu překonal z mezikruží parádní střelou s pomocí tyče. Bez asistence.
     
    58:05
    Pardubičtí už se snaží utkání dohrát bez inkasované branky, nikam se extra neženou.
     
    56:41
    Šír se z pravé strany protlačil až před branku a mířil pod břevno, Kmec ale jeho střelu vyrazil vyrážečkou na horní síťku, kde ho pak rukavicí přikryl a přerušil hru.
     
    55:04
    Domácí už byli v plném počtu, když se v obrovské šanci ocitl Dlask! Po předchozí střele už byl puk v brankovišti za Nečasem, sjíždějící útočník hostí ale tísněný obráncem nedokázal volný kotouč zamést do prázdné branky!
     
    53:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Odehnal – 2 min., podražení).
     
    52:33
    Vím, že už se opakuji, ale to, co dnes Kmec chytil, snad není možné! Koffer v situaci dvou na nikoho nabídl Lašákovi puk do tisíciprocentní šance, vymíchaný brankář Boleslavi už byl mimo osu a de facto překonán, přesto ale stihl vložit svou hůl do střely, která mířila do prázdné branky! To už kroutím hlavou i já...
     
    51:13
    Antoníček dostal nahrávku na levou stranu a trochu z úhlu mířil sám na Kmece. Ten zasáhl trochu neortodoxně, ale ani nyní kotouč neprošel za jeho záda.
     
    50:40
    Teď to už delší dobu vypadá na ledě jako pardubická přesilovka. Hraje se ale pět na pět.
     
    48:52
    Kmec je po svém příchodu do branky nepřekonatelný. Pokud Bruslaři neodjedou z Pardubic s debaklem, můžou za to vděčit jen a pouze svému náhradnímu gólmanovi. Boleslavký brankář teď dvakrát v krátkém sledu rychle švihnul svou lapačkou, čímž zastavil střely Lašáka a po něm Koffera.
     
    47:39
    Osamocený Jelínek se těsně před brankářem dostal ke skákavému kotouči. Ten se mu ale namotal na čepel a místo střely tak vznikl jakýsi oblouček, který se snesl jen těsně vedle tyče.
     
    47:01
    Kmec teď přikryl puk po Tobiášově bekhendovém nahození, obrana Středočechů se tak může před buly zkonsolidovat.
     
    45:58
    Závora měl větší rychlost než Koffer, který dostal přihrávku za boleslavské beky, domácího útočníka sjel a obral ho o kotouč. Kofferův útok na hattrick se tak prozatím odkládá.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 4. Koffer (Pejzl, Antoníček), 13. Kaštánek (Rouha, Rohlík), 13. Antoníček (Hrádek, Šír), 17. Koffer, 59. Zeman


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Hrádek, Jelínek (A), Kaštánek, Matěcha, Nedelka, Odehnal, Pejzl, Secký – Antoníček, Hladík, Koffer (C), Lašák, Rohlík, Rouha, Šír, Tobiáš, Zeman (A)
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (od 21. Kmec) – Hes, Holoubek, Novotný, Suk, Sýkora (A) – Bartoň, Dlask, Dobša, Kubart, Moucha (C), Mrkus, Simon, Sirotek, Zajíček, Závora

    Rozhodčí: Pilný – Čížek, Urubčík
    bahis siteleri