Chomutov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:2 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Slavia – Třinec 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:6 (0:0, 0:3, 3:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 06.01.2017, 18:00DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Patrik HREHORČÁK - 3:6
     
    57:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Ocelářů! Hladoník nahodil z pravé strany puk do brankoviště, kde se ve skrumáži těl nejlépe zorientoval PATRIK HREHORČÁK, jenž sice nejprve trefil beton Šorfa, napodruhé už ale dostal kotouč do sítě. Asistence: Jan Hladoník a Michal Kvasnica.
    54:38 Denis HELDÁK - 3:5
     
    54:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jako bych to zakřikl, slávisté snižují na rozdíl dvou branek! Patočka vybojoval kotouč ve středním pásmu a posunul jej na najíždějícího DENISE HELDÁKA, který si s ním najel mezi kruhy a zamířil přesně do levého horního rohu hostující svatyně! Asistence: Matouš Patočka a Michal Chládek.
    50:53 Lukáš NETOLICKÝ - 2:5
     
    50:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po návratu Hladoníka na led se ale slávisté přeci jen prosazují. Furch našel zpoza branky mezi kruhy Šteinera, jehož bekhendový pokus sice ještě hostující gólman vyrazil, ale jen před sebe, kde stál pohotový LUKÁŠ NETOLICKÝ, který doklepl kotouč za Loubalova záda. Asistence: David Šteiner a Aleš Furch.
    49:52 Jakub LACKA - 1:5
     
    49:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    A další branka Třince v oslabení! Rozhodčí ponechali hostům výhodu, kterou Oceláři využili. JAKUB LACKA ujel po levé straně a dostal se až před Šorfa, kterého si položil a forhendem zasunul puk do sítě kolem jeho levého betonu. Asistence: Ondřej Hrachovský.
    48:39 Kryštof STUCHLÍK - 1:4
     
    48:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ale prosazují ve vlastním oslabení! Zderadička ztratil za vlastní brankou puk v souboji s Kvasnicou, který pak našel před brankou úplně volného KRYŠTOFA STUCHLÍKA. Třinecká osmička už potom neměla problém dostat puk do odkryté klece. Asistence: Michal Kvasnica a Ondřej Hrachovský.
    47:33 Aleš FURCH - 1:3
     
    47:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! ALEŠ FURCH vypálil ihned po buly ze středu útočného pásma a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Matyáš Hradil a Denis Heldák.
    34:52 Jan HLADONÍK - 0:3
     
    34:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují i v přesilové hře. JAN HLADONÍK vypálil z vrcholu levého kruhu a jeho tvrdá rána propadla Šorfovi až do sítě. Asistence: Michal Kvasnica a Jan Kalus.
    29:59 Kryštof STUCHLÍK - 0:2
     
    29:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí vedou už o dvě branky! KRYŠTOF STUCHLÍK ujel po pravé straně. Pomalu se dostával mimo střelecký úhel, a tak zkusil vystřelit bekhendem, což se mu povedlo náramně. Vymetl totiž prostor pod horní tyčkou Šorfovy svatyně! Asistence: Filip Haman a Michal Kvasnica.
    26:07 Dominik CIHLÁŘ - 0:1
     
    26:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Oceláři dočkali. Haman našel od pravého mantinelu před brankou DOMINIKA CIHLÁŘE, který si udělal prostor na zakončení a poslal puk podél levé tyčky až za Šorfova záda. Asistence: Filip Haman

    Michal Toman

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 48. Furch (Hradil, Heldák), 51. Netolický (Šteiner, Furch), 55. Heldák (Patočka, Chládek) – 27. Cihlář (Haman), 30. Stuchlík (Haman, Kvasnica), 35. Hladoník (Kvasnica, Kalus), 49. Stuchlík (Kvasnica, Hrachovský), 50. Lacka (Hrachovský), 58. Hrehorčák (Hladoník, Kvasnica)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička, Chvála, Novák, Rittig, Chládek, Krásný – Netolický, Šteiner, Furch – Hradil, Mareček, Matějka – Kučera, Kolouch – Kohút, Patočka, Heldák
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Krzak, Radzienciak, Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Hladoník, Lacka, Kalus

    Rozhodčí: Hodač – Krátký, Marek
    bahis siteleri