Chomutov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:2 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Slavia – Třinec 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 06.01.2017, 17:30 • Malá sportovní hala (Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je to tady, Tlak, důslednost, přesné zakončení a rychlé snížení na 2:4. Sparťané toto zahráli báječně. Autorem branky je MARTIN JANDUS. Asistence: Tomáš Jandus, Jan Kern.
     
    46:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec skóruje počtvrté. Už se schylovalo ke kontaktnímu gólu Sparty. Ten nepadl a tohle už bude složité! Autorem branky je KRYŠTOF HROUDNÝ. Asistence: Tomáš Zahradník, Tomáš Hofman.
     
    30:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MARTIN DUBSKÝ. Sparta využila přesilovou hru 5 na 4 a snižuje na 1:3. Gól padl z kombinace v útočné třetině, střela z kruhů a puk propadl za záda Bartozela. Spartě vykřesal naději Dubský. Asistence: Marek Duben, Martin Jandus.
     
    25:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sparta se ani nevydýchala a inkasuje potřetí. To je velký zmar. 0:3 to už začíná vypadat zle s domácími vyhlídkami.
    Autorem branky je MATIN ŠTOHANZL. Asistence: František Hnik.
     
    24:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Spartě se vůbec nedaří a toto je další hřerbíček do rakve. Hradec zahrál rychlou akci zvyšuje na 2:0. 3 body by byly pro hosty velkým ziskem, V tabule je totiž o 7 míst níže než Sparta. Autorem branky je JAROSLAV DVOŘÁK. Asistence: Nicolas Bureš, Tomáš Kynčl.
     
    19:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přichází trest. Hradecký nenápadný útok , který skončil až gólem v brance. Hradec nevyužil přesilovky, ovšem s tímto útokem si poradil a 6 sekund před koncem první části otevírá skóre utkání. Autorem branky je ALEŠ DUFEK. Asistence: František Hnik.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 31. Dubský (Duben, Jandus M.), 58. Jandus M. (Jandus T., Kern) – 20. Dufek (Hnik), 25. Dvořák (Bureš, Kynčl), 26. Štohanzl (Hnik), 47. Hroudný (Zahradník, Hofman)


    HC Sparta Praha: Hofmann (Nahodil) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Jeřábek, Duben, Vandas – Kern, T. Jandus, Svoboda, Seniov, Maršoun, Safin, Kulda, Pejchal, Krátký, Komárek, Dubský, Wojnar
    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – Hroudný, Kynčl, Gaspar, Šalda, J. Moník, Lier, Bureš – Dufek, Zahradník, Pažourek, Štohanzl, Hnik, Dvořák, F. Moník, Hofman, Řepík, Hidveghy, Chalupa

    Rozhodčí: Škrobák – M. Svoboda, Štětina
    bahis siteleri