Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 06.01.2017, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Dominik KUBALÍK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu čistý hattrick! Litvínov vrhl všechny své síly do útoku a v důsledku toho měl otevřenou obranu, čehož indiáni skvěle využili. Tomáš Svoboda se parádně uvolnil v přečíslení dva na jednoho a našel DOMINIKA KUBALÍKA (21+11), který střelou z první dává již třetí branku v dnešním zápase! Asistence: Tomáš Svoboda (12+9).
     
    57:27
    Před branku Petráska se velmi šikovně prodral Tomáš Hrnka, nicméně hostující gólman dokázal situaci zachránit! Puk chytil mezi betony, následná dorážka Kracíka do branky již nebyla regulérní, protože přišla až po přerušení hry.
     
    53:35
    Po nařízené komerční přestávce začne další přesilová hra Plzně, Karel Pilař (LIT) se totiž provinil podražením Dominika Kubalíka.
     
    45:31
    David Stach (PLZ) útočným podražením posílá svůj celek do čtyř, Verva tedy dostává možnost srovnat v přesilové hře.
     
    43:50
    Zajímavě provedené přečíslení! Jaroslav Kracík přihrál Tomáši Hrnkovi, který situaci vylepšil pasem na Davida Stacha. Tomu střela příliš nesedla, ale Petrásek musel zasahovat!
    40:15 Dominik KUBALÍK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný start do třetiny v podání modrobílých! DOMINIK KUBALÍK (20+11) se po krásné přihrávce od Ondřeje Kratěny dostal do samostatného úniku a nádhernou střelou o tyč zaznamenal svoji dvacátou branku v této sezoně. To je kanonýr! Asistence: Ondřej Kratěna (8+11).
     
    37:00
    Západočeši si menším tlakem vybojovali početní výhodu. Karel Pilař (LIT) usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    32:19
    Lukáš Pulpán u mantinelu hitem zastavil Ondřeje Jurčíka a na litvínovské střídačce se rozbilo plexisklo! Diváci pochopitelně jásají.
    31:45 Dominik KUBALÍK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejlepší ligový kanonýr znovu úřaduje, máme srovnáno! DOMINIK KUBALÍK (19+11) zužitkoval perfektního pasu bekhendem od Tomáše Svobody a z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do horního růžku branky Michaela Petráska. 2:2! Asistence: Tomáš Svoboda (12+8).
    26:39 Jakub ČERNÝ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Osm sekund před vypršením Lvova trestu se ujímá Verva vedení 2:1! Miroslav Preisinger udělal chybu ve středním pásmu, o kotouč ho obral JAKUB ČERNÝ (7+6), který nekompromisní dělovkou do víka vsítil svou druhou branku v zápase. Hosté tak obrací skóre ve svůj prospěch! Bez asistence.
     
    25:13
    František Lukeš ve velmi pěkné pozici našel najetého Karla Pilaře, proti němuž však dokázal zakročit Matěj Machovský!
     
    24:47
    A k velkému překvapení domácích je vyloučen Jakub Lev (PLZ), který se provinil sekáním. Dorážet se totiž snažil i poté, co Petrásek již zachytil kotouč.
     
    24:47
    Po dělovce Petra Kadlece vzniklo obrovské trma-vrma před Michaelem Petráskem. Kotouč byl stále volný a dorážet se snažili Tomáš Hrnka s Jakubem Lvem, jenomže sudí v nepřehledné situaci přerušil hru.
     
    21:45
    Miroslav Indrák se zničehonic dostal ke kotouči na levém křídle, jeho střelu zápěstím ale dokázal zachytit Michael Petrásek! Pozorný a těžký zákrok litvínovského gólmana.
     
    18:09
    Vzápětí o ni ale přichází. František Lukeš (LIT) sekáním zastavil Tomáše Svobodu, který se chystal do protiútoku. Dvě minuty pro útočníka hostí.
     
    17:54
    Po střele Kamila Černého nastal rozruch v brankovišti, kde se hákováním provinil David Němeček (PLZ). První přesilovku si vyzkouší i Verva Litvínov.
    15:20 Jakub ČERNÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno, zničehonic se hostům podařilo upravit stav zápasu na 1:1! Ondřej Jurčík sice prohrál souboj s obráncem Davidem Skleničkou, přesto se společně s Martinem Hanzlem postarali o to, že se k puku dostal JAKUB ČERNÝ (6+6), který ho z nulového úhlu procedil pod Machovským do brány. Asistence: Martin Hanzl (9+5) a Ondřej Jurčík (3+4).
    12:16 Ondřej KRATĚNA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtyři vteřiny před koncem přesilové hry se Škodovka ujímá vedení 1:0! Skvělou prací se o to postaral kapitán ONDŘEJ KRATĚNA (8+10), který navzdory několika nezdarům nakonec dokázal procedit zpoza branky kotouč za Michaela Petráska. Bez asistence.
     
    10:20
    Uvidíme první přesilovou hru. Martin Kokeš (LIT) fauloval kolenem Tomáše Svobodu, Západočeši budou dvě minuty v početní výhodě.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Kratěna, 32. D. Kubalík (T. Svoboda), 41. D. Kubalík (Kratěna), 59. D. Kubalík (T. Svoboda) – 16. J. Černý (M. Hanzl, Jurčík), 27. J. Černý


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Němeček, P. Kadlec (A), Moravčík, Čerešňák, Pulpán (A), D. Sklenička – D. Kubalík, Kratěna (C), T. Svoboda – Stach, Preisinger, Indrák – Lev, Kracík, Hrnka – Vondráček, Koreis, Kodýtek.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Pinc) – Z. Sklenička, Gula, K. Černý, Pilař, Kokeš, F. Pavlík, Strejček – Lukeš, V. Hübl (A), Gerhát – J. Černý, M. Hanzl, Jurčík – Trávníček (C), Havlíček, M. Hořava – Mical, Válek, Babincev.

    Rozhodčí: Polák, Pavlovič – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 4708
    bahis siteleri