Martin – Košice 1:5 (kon.) | Nitra – Poprad 5:3 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 3:0 (kon.)
konec
HK Nitra
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
HK Poprad
sk Pátek 06.01.2017, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná tretina vyšla Nitre, ktorá skórovala v 50. minúte zásluhou Štefanku. Guliajev síce ešte vyrovnával predtým na 3:3, no to bolo od hostí všetko. Na konečných 5:3 gólom do prázdnej brány spečatil Tvrdoň.

    Ďakujeme za pozornosť, pekný zvyšok trojkráľového večera! (19:21:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Na nitrianskom štadióne už počuť potlesk nitrianskych fanúšikov, ktorí môžu byť spokojní s dnešným zápasom. Či už s víťazstvom svojho tímu alebo celkovo s dobrým hokejom, ktorý sme dnes v Nitra Aréne videli.
     
    58:53
    A Nitra ešte pokračuje vo vymýšľaní nejakých útočných akcií. Popradčania už sú na pokraji síl a dopredu sa neponáhľajú.
    58:35 TVRDOŇ - 5:3
     
    58:35
    Nitra dala gól!
    Je už pravdepodobne rozhodnuté! Slovák sa v strednom pásme neulakomil, prihral na ľavú stranu MAREKOVI TVRDOŇOVI, ktorého pokus bol presne umiestnený do brány!
    Asistencie: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.
     
    58:20
    Hostia opäť musia začínať z obranného pásma.
     
    57:54
    Svitana pálil od modrej. Hala pravdepodobne zasiahol puk do masky. Domáci sa oslobodili a pri puku opäť hostia.
     
    57:48
    Šúrek odchádza na striedačku. Po vhadzovaní pred Halom budú kamzíci v šestici.
     
    57:48
    Tréner Popradu Marcel Ozimák si berie oddychový čas!
     
    57:48
    Štrauch posunul na modrú čiaru Suchému, ktorý pálil príklepom z prvej. Delovku Halo hokejkou vyrazil smerom na ochrannú sieť.
     
    57:06
    Henderson posúval pred bránku Zagrapanovi, ktorý aj vystrelil na Hala. Nitriansky brankár podržal svoju bránku. Následne sa tam zrodila menšia strkanica, no tá netrvala dlho.
     
    56:23
    Lichanec vnikol do pásma a hľadal Krotáka. Poslal mu prihrávku však na korčule. Ak by bola presná, hostia by sa možno mohli dočkať vyrovnania.
     
    55:39
    Mlynarovič sa snažil odpútať z rohu klziska. Nahadzoval puk, no Macík mu ho zblokoval. Nitrania stále bránia úspešne.
     
    54:39
    Henderson smeroval dopredu po ľavom krídle. Milam ho ďalej nepustil a v tomto kanadskom súboji uspel práve hráč HK Nitra.
     
    53:51
    Krempaský zachránil útočné pásmo. Lichanec prihrával na ľavé krídlo Krotákovi, ktorý to skúsil, no Halo strelu vyrazil na zadný mantinel.
     
    52:56
    Popradčania boli v útočnom pásme, no puk si posúvali iba popri mantineli. Nakoniec sa niečo podarilo vytvoriť Štrauchovi, ale bola to iba nepresná strela z otočky z ľavého kruhu.
     
    51:35
    Hrá sa v tejto chvíli zo strany na stranu. Popradčania sa už dlho neocitli v nejakom tlaku, z ktorého by dokázali vyťažiť nejaké strely. Nitra hrá svižne a v pohodovom tempe.
     
    50:31
    Ježek prepadol pri modrej čiare. Blackwater korčuľoval s pukom po pravom krídle a prihrávkou hľadal Ručkaya. Jemu však puk prišiel iba na korčule a Šúrek ho už potom prikryl.
    49:35 ŠTEFANKA - 4:3
     
    49:35
    Nitra dala gól!
    Gól už naozaj visel na vlásku. Nitra ide opäť do vedenia! Macík korčuľoval za pukom do pásma a spoza bránky ho prihral spätne na JURAJA ŠTEFANKU. Jeho strela z ostrého uhla prekvapila Šúreka a puk mu cez malú medzierku prenikol do brány!
    Asistencia: Radoslav Macík.
     
    49:12
    Hostia opäť mierne pochybili v obrannom pásme. Priestor sa otvoril pre Šišku, ktorý sa priblížil k bráne. Mal to na bekhend, skúsil strelu medzi nohy, no Šúrek odolal aj tomuto pokusu.
     
    48:53
    Ježek tentokrát po mantineli iba poslal puk von cez všetky čiary. Skončilo sa to odpískaním zakázaného uvoľnenia, hra sa sťahuje pred Šúreka.
     
    47:34
    Versteeg nahadzoval švihom puk od modrej. Šúreka veľmi nik neobťažoval, a tak popradský gólman predviedol pohodový zákrok.
     
    46:49
    Versteeg prihrával od modrej čiary, no jeho spoluhráč nemal pripravenú hokejku. Dopredu sa snažil vyštartovať Zagrapan, no nepodarilo sa mu zakončiť.
     
    46:11
    Šiška posunul na modrú čiaru Melandovi, ktorý chvíľu počkal a strieľal. Henderson stečoval jeho pokus na ochrannú sieť.
     
    45:27
    Šúrek opäť čaroval! Tentokrát vychytal dvojicu nitrianskych hráčov stojacich pred bránkou. Guliajev zle rozohral. Cope pred bránkou posunul Slovákovi, no jeho fantastickým zákrokom vychytal Šúrek.
     
    44:47
    Príležitosť pre Nitru! Hostia zabudli na Slováka, ktorého prihrávkou našiel Milam. Slovák si položil Šúreka, no nakoniec popradský brankár skvelo zachytil puk!
     
    44:15
    Blackwaterovi nevyšla kľučka v útočnom pásme. Popradčania sa dostali k puku a odišli prestriedať. Nitrania to zopakovali.
    43:37 GULIAJEV - 3:3
     
    43:37
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú stav stretnutia! Mlynarovič nabil na modrú čiaru IVANOVI GULIAJEVOVI, ktorého delovka prestrelila všetkých, ktorí jej stáli v ceste!
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    43:24
    Mlynarovič potiahol puk do útočného pásma. K strele spomedzi kruhov sa dostal Svitana, no namieril vedľa.
     
    42:33
    Popradskí hokejisti sa momentálne dopúšťajú zakázaného uvoľnenia. Prihrávka nevyšla Ježekovi a hra sa teda sťahuje pred Šúreka.
     
    41:36
    Krempaský sa mierne zamotal v strednom pásme. Puk získal Macík, vyrazil s ním do pásma a vystrelil. Šúrek si postrážil svoju bránku.
     
    41:24
    Guliajev napriahol na modrej čiare. Halo vyrazil jeho prudkú delovku pred seba a následne Nitrania vyhodili puk.
     
    41:00
    Popradčania strelili gól, no ten neplatí! Suchý vypálil od modrej čiary a puk skončil v bráne. Tomáš Troliga však stál v bránkovisku a toto je hlavný dôvod neuznania tohoto gólu.
     
    40:10
    Kamzíci začínajú tretiu tretinu v početnej výhode. Do útočného pásma sa im na jeden pokus zatiaľ podariť nedostalo.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednom dejstve sme videli dva góly. V 24. minúte vyrovnal Zagrapan a dlho sa takýto stav udržal. Až v 39. minúte poslal Nitranov opäť do vedenia Ručkay. Nitra teda po dvoch tretinách vedie 3:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:42
    Štrauch šikovne našiel pred bránkou Krempaského, ktorého bránil Krištof. Preto jeho strela nebola veľmi razantná, Halo ju teda pozorne zachytil.
     
    39:32
    Poprad má k dispozícii presilovú hru. Marek Tvrdoň dostáva dve minúty za hákovanie.
    38:44 H. RUČKAY - 3:2
     
    38:44
    Nitra dala gól!
    Domáci strieľajú vedúci gól! Blackwater posunul pred bránku HENRICHOVI RUČKAYOVI, ktorý skvelo trafil ku pravej žrdi, kde Šúrek so svojím betónom včas nedorazil!
    Asistencie: Judd Blackwater, Branislav Mezei.
     
    38:13
    Troliga vyhral vhadzovanie v útočnom pásme a puk nasmeroval ku Krotákovi. Popradský kapitán síce strieľal, no Hala veľmi neprekvapil.
     
    37:42
    Zagrapan sa na útočnej modrej čiare zbavil Ordzovenského a nahadzoval do pásma. Bondra však k puku neprišiel a získali ho opäť domáci.
     
    36:53
    Šiška hľadal prihrávkou pred bránu Macíka. Pred bránkoviskom však stál Krempaský a zastavil tento pas.
     
    35:55
    Slovák krásne krížom prihral Mattovi Copemu, ktorý sa ocitol vo výbornej príležitosti, no mieril iba tesne vedľa. Šúrek mal teraz aj kusisko šťastia.
     
    35:32
    Lukáš Hvila mal proti sebe už len Ordzovenského a dokázal sa uvoľniť na strelu. Mieril do pravého horného rohu, no tam bola Halova vyrážačka.
     
    34:47
    Ručkay si počkal na Paločka a telom ho nekompromisne odstavil. V strednom pásme mal potom puk Kroták, no iba ho vyhodil za Hala.
     
    34:12
    Paločko sa napokon nedotkol puku po Guliajevovej prihrávke a znamená to zakázané uvoľnenie.
     
    33:51
    Bondra ťahal akciu po pravom krídle a bekhendom sa snažil preveriť Hala. Strelu mu však Korím vyrazil. Hra potom bola prerušená kvôli hre vysokou hokejkou.
     
    33:08
    Nitrania tentokrát neboli až takí nebezpeční. Kamzíci ich dokázali vytláčať do rohov hracej plochy a následne Troliga vyhodil puk do stredného pásma.
     
    32:40
    Mlynarovič prenechal puk na ľavom kruhu Štrauchovi, ktorý krátkym švihom vystrelil. Halo opäť úspešný a domáci môžu vyraziť do útoku.
     
    32:14
    Lichanec ešte stihol zachrániť útočné pásmo a príklepom pálil od modrej. Halo vyrazil betónom do rohu klziska.
     
    31:31
    Kroták prihral Suchému z druhej vlny na modrú čiaru. Halo vyrážal do rohu a tam sa už Paločko k puku nedostal. Následná nitrianska akcia sa skončila ofsajdom.
     
    30:37
    Ordzovenský posunul puk Ručkayovi pred bránku. Ten ešte chcel skrášliť akciu prihrávkou na Blackwatera, no ten už bol obsadený a k prihrávke sa ani nedostal.
     
    29:34
    Hvila to skúsil z otočky na ľavom kruhu. Jeho zakončenie letelo na bránku a Halo ho dokázal zastaviť.
     
    28:23
    Štefanka získal puk pri zadnom mantineli a našiel prihrávkou Macíka na pravom kruhu. Ten však poriadne nevystrelil, Šúrek sa však aj tak musel mať na pozore.
     
    27:45
    Tvrdoň hľadal skvelou prihrávkou Slováka medzi kruhmi, no ten nemal hokejku pripravenú na ľade, a tak nedokázal spracovať prihrávku. Nakoniec ju však dostal na korčule.
     
    27:19
    Hráči Nitry sa po dlhšej dobe ocitli v útočnom pásme. Vytvorili mierny kolotoč, ktorý však nevyústil do strely. Popradčania dokázali puk dostať do stredného pásma.
     
    25:55
    Nitrania sa zoskupili pred bránkou a bránili situáciu zubami-nechtami. Po Hvilovej strele sa o dorážku snažil Vorobiev, no trafil iba nitrianskeho gólmana.
     
    25:26
    Guliajev dostal puk na modrú čiaru a pálil. Delovka bola stečovaná a letela vedľa Halovej brány.
     
    24:20
    Popradčania drtia svojho súpera v obrannom pásme. Zatiaľ sú to však len prihrávky, i keď tie poriadne dávajú zabrať obrancom domácich.
     
    24:02
    Poprad si zahrá presilovú hru. Judd Blackwater dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
    23:49 ZAGRAPAN - 2:2
     
    23:49
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú na 2:2! Pokovič nahodil puk od modrej čiary. Halo nevidel úplne situáciu, odrazil sa nahodený puk od jeho betónu a pred bránkou úradoval MAREK ZAGRAPAN, ktorý do odkrytej brány bezpečne zasunul puk!
    Asistencie: Lubor Pokovič.
     
    23:17
    Mlynarovič mal pred bránou úplne voľného Štraucha, na ktorého Nitrania akosi zabudli. Brankár Halo však kontroloval situáciu a prihrávku pokryl lapačkou.
     
    22:18
    Lukáš Hvila sa zmocnil puku v strednom pásme. Vnikol s ním do útočnej tretiny a pálil spoza pravého kruhu. Halo vyrazil svojou vyrážačkou.
     
    21:37
    Pred Halom sa ocitol sám Troliga. Nemal síce veľa času, ale svoju akciu mohol zakončiť rozhodne lepšie. Trafil iba nitrianskeho brankára.
     
    21:07
    Pupák prenechal puk na modrej Mezeiovi, ktorý nahadzoval na bránu. Šúrek vôbec nevedel, čo sa deje. Spoluhráči mu však pomohli.
     
    20:32
    Aktívne začali tretinu hostia. Najmä Dávid Bondra, ktorý sa s nikým nedelil. V rohu klziska sa odpútal od Ordzovenského, šiel poza bránu a z otočky strieľal. Halo úspešne zachytil puk.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine sme boli svedkami zaujímavého hokeja. V 7. minúte šli do vedenia hostia po góle Svitanu. V 11. vyrovnal Pupák a Nitru v 19. minúte poslal do vedenia Blackwater. Nitra teda po 20 minútach vedie 2:1.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:28
    Mlynarovičovi sa naskytla príležitosť ešte ohroziť gólmana Hala. Jeho strela spomedzi kruhov skončila na nitrianskom gólmanovi. Buly v obrannom pásme Nitry.
    18:59 BLACKWATER - 2:1
     
    18:59
    Nitra dala gól!
    Domáci otáčajú skóre a získavajú vedenie! Mezeiovu delovku vyrazil Šúrek pred seba. JUDD BLACKWATER vzal puk, obkorčuľoval bránu a pohodlne bekhendom zasunul puk do bránky!
    Asistencie: Branislav Mezei, Henrich Ručkay.
     
    18:40
    Mezei naznačil strelu a posúval puk Ručkayovi na pravú stranu. Jemu nesadol puk na hokejku, strela teda nebola veľmi presná.
     
    18:06
    Matt Cope a Ivan Guliajev dostávajú obaja po dve minúty za hrubosť.
     
    18:06
    Vznikla vcelku zaujímavá situácia. Cope sa ocitol na popradskej striedačke, kde ho masíroval Guliajev a situáciu musel prísť riešiť čiarový rozhodca.
     
    17:19
    Marek Slovák predviedol niečo zo svojho súdka. Individuálne prenikol po osi ihriska až pred Šúreka, kde sa mu však už zamotal puk a vystrelil teda iba mimo bránky.
     
    16:54
    Presilovka pre domácich. Samuel Mlynarovič dostáva dve minúty za krosček.
     
    16:29
    Mlynarovič krížnym pasom hľadal niekoho na modrej čiare. Nitrania pozorne sledovali dráhu prihrávky a podarilo sa im vypichnúť puk.
     
    15:45
    Krištof prenechal Šiškovi na pravom kruhu. Nitriansky útočník sa potom chystal dlho na strelu a nakoniec ani nezakončil.
     
    14:53
    Bondra sa prepracoval dopredu po ľavom krídle. Z kruhu nahodil na bránku, ktorú pozorne strážil gólman Halo a zachytil puk do výstroja.
     
    14:27
    Mlynarovič iba nahodil puk do útočného pásma a odišiel vystriedať. Prestriedali aj domáci.
     
    13:36
    Vorobiev neuspel v súboji za bránkou. Domáci získali puk a poslali ho nekompromisne von cez všetky čiary.
     
    13:02
    Lichanec si nerozumel s Guliajevom, pretože mu na modrú čiaru poslal úplne nepresnú prihrávku, ktorá hostí vyslala von až do obranného pásma.
     
    12:18
    Kroták nemal puk na modrej úplne pod kontrolou. Nitrania získali puk a poslali ho až ku Šúrekovi.
     
    11:58
    Presilovku budú hrať hostia po druhýkrát a na trestnú lavicu putuje znovu Richard Ondrušek. Tentokrát za držanie.
     
    11:11
    Vorobiev vyslal dopredu prihrávkou Hvilu, ktorý sa musel popasovať s nitrianskym hráčom. Pýtal si faul, no neuspel. A aj stratil puk.
    10:05 PUPÁK - 1:1
     
    10:05
    Nitra dala gól!
    Domáci vyrovnávajú stav stretnutia počas presilovej hry! Krištof posunul k zadnému mantinelu Blackwaterovi. Pred bránkoviskom sa ocitol úplne voľný MIROSLAV PUPÁK, ktorý dostal prihrávku a ihneď z prvej jednoznačne prekonal Šúreka!
    Asistencie: Judd Blackwater, Michal Krištof.
     
    09:50
    Milam strieľal od modrej. Pred Šúrekom nastal veľký zmätok. Dorážať sa snažil Slovák s Copem. Puk zachytil v bránkovisku rukou dokonca aj Dinda, a tak bola táto situácia mierne sporná. V hre sa však pokračuje vhadzovaním pred Šúrekom.
     
    09:16
    Dinda zvádzal súboj pri mantineli so Slovákom. Hosťom sa podarilo získať a puk a krkolomne ho poslať aspoň do stredného pásma.
     
    08:50
    Milam skúsil preveriť Šúreka strelou od modrej čiary. Popradský brankár aj napriek nie vcelku prehľadnej situácii dokázal puk zachytiť do lapačky.
     
    08:39
    Za bránou Šúreka sa na ľade ocitol Fabian, ku ktorému už prichádza pre istotu aj lekár. Hra bola prerušená a Fabian odchádza na striedačku s bolestivou grimasou na tvári.
     
    08:07
    Presilovku si zahrajú po prvýkrát aj domáci. Patrik Svitana dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    07:20
    Svitana si všimol voľného Mlynaroviča medzi kruhmi a ponúkol mu presnú prihrávku. Delovka Mlynaroviča však letela vedľa brány.
     
    07:03
    Lichanec to zo stredného pásma skúsil viacmenej propagačne. Halo pohodlne zachytil puk do lapačky a pre istotu podržal.
    06:40 SVITANA - 0:1
     
    06:40
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! Suchý nabil na ľavý kruh PATRIKOVI SVITANOVI, ktorého delovka mierila cez Hala do brány!
    Asistencie: Radoslav Suchý, Arne Kroták.
     
    06:16
    Svitana pálil spoza ľavého kruhu. Jeho delovka mierila vedľa bránky. Hostia ostávajú v pásme.
     
    06:04
    Poprad si zahrá ako prvý presilovku. Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Richard Ondrušek.
     
    05:10
    Juraj Štefanka mal okolo seba dostatok priestoru. Preto sa pohodlne otočil smerom k bránke a nahadzoval. Hostia však zastavili puk, vyrazili dopredu. Ich pokus však skončil zblokovaný na ochrannej sieti. Buly pred Halom.
     
    04:18
    Popradčania teraz mali mierne problémy s ubránením nitrianskych pokusov. Puk sa spoza bránky od Blackwatera dostával na Pupáka, no kamzíci vyhodili na icing.
     
    03:44
    Ručkay prekorčuľoval Troligu a získal útočné pásmo. Následná prihrávka na Blackwatera bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    03:14
    Popradčania vytiahli puk z obranného pásma. Zagrapan sa dostal k strele z ľavého kruhu, no nebola to ťažká strela a Halo ju teda bezpečne vyrazil betónom.
     
    02:40
    Mlynarovič prenechal puk Svitanovi na ľavom kruhu a Patrik Svitana otestoval pozornosť brankára Hala. Lapačka domáceho gólmana bola stopercentne pripravená.
     
    02:22
    Štvrtá formácia domácich potiahla útočnú akciu. Bajtek strieľal z ľavého kruhu, no Šúrek úplne suverénne zachytil puk do výstroja.
     
    01:32
    Lichanec ponaháňal nitrianskych obrancov pri zadnom mantineli. Domáci sa nenechali vyľakať a bezpečne rozohrali.
     
    00:55
    Paločko nenašiel prihrávkou na modrú čiaru Troligu. Hostia teda iba nahodili puk do pásma a priestor nechávajú súperovi.
     
    00:20
    Nitrania sa dostali do útočnej akcie. Od modrej tvrdo pálil Milam. Jeho delovku dokázal Šúrek vyraziť pred seba. Následne bol odpískaný icing.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu nastupujú oba celky. Domáci Nitrania v klasických modrých, Popradčania v bielych. Čaká nás štátna hymna SR.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Halo – Milam, Ordzovenský, Pupák, Mezei, Versteeg, Meland, Korím, Šille – Cope, Slovák, Tvrdoň – H. Ručkay, Krištof, Blackwater – Šiška, Štefanka, Macík – Bajtek, Paukovček, Ondrušek

    HK Poprad: Šúrek – Guliajev, Fabian, Suchý, Dinda, Krempaský, Pokovič, Ježek, Murček – Henderson, Zagrapan, Bondra – Kroták, Troliga, Matúš Paločko – Hvila, Lichanec, Vorobiev – Svitana, Mlynarovič, Štrauch

    Rozhodca: Jonák, Fridrich – Valo, Tvrdoň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.


     
    Prajem vám príjemný sviatočný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 36. kola Tipsport ligy. Pod Zoborom sa dnes domáci HK Nitra predstaví proti HK Poprad. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Oba tímy sú momentálne na tom výkonnostne i tabuľkovo dobre. Nitra sa už niekoľko kôl nachádza stále na neohrozenom 3. mieste so ziskom 68 bodov a skóre 129:97. Na druhé Košice stráca len 5 bodov a pred štvrtou Žilinou má pohodlný náskok v podobe 13 bodov. V minulom kole Nitra cestovala na východ republiky do Košíc, kde mali diváci možnosť vidieť šláger kola. Hokejisti spod Zobora predviedli úspešný výkon. Oceliarov zdolali jasne 1:4 a získali dôležité tri body, ktorými skresali náskok Košíc. Predtým Nitra prehrala v Martine 4:3 a porazila Žilinu 4:1.
    Nitre v zápase s Popradom nepomôže Matúš Rais, ktorý má problémy s členkom. Nástup brankára Valenta je stále otázny, proti kamzíkom teda tiež môžeme očakávať v bránke Juraja Hala.

    Poprad v posledných zápasoch predviedol bojovné výkony, vďaka ktorým dokázal svojich súperov poraziť. Kamzíci teda vyhrali trikrát po sebe a v tejto chvíli tri rovnaké víťazstvá v rade nemá na konte žiaden tím. Poprad zdolal Trenčín a Zvolen 3:2 a v poslednom kole Žilinu 6:3. Tieto víťazstvá hostí vyšvihli tabuľkou nahor. Podtatrancom patrí 6. pozícia so ziskom 52 bodov a skóre 107:113. Tímy na 4. až 8. mieste, ktorým je aj Poprad, majú veľkú motiváciu bojovať o body. Rozdiel medzi 4. a 8. tímom tabuľky je len 5 bodov.
    Autobusom do Nitry určite nepocestuje obranca Petr Chaloupka, ktorého návrat sa očakáva v priebehu februára a taktiež aj Viktor Postnikov, ktorý sa zranil len v predošlom zápase so Žilinou. Lukáš Hvila už niekoľko dní trénuje, jeho štart proti Nitre však nie je stopercentne istý.

    Nitra má túto sezónu s Popradom zatiaľ negatívnu bilanciu. V rozhovore pre oficiálny web HK Nitra to potvrdil aj asistent trénera Dušan Milo. Poprad v tejto sezóne Nitru dvakrát zdolal – 2:5 a 4:2, zatiaľ čo Nitra zvíťazila raz, a to 1:4. Preto majú corgoni kamzíkom čo vracať a s pomocou skvelého domáceho publika sa budú chcieť vyrovnať tohtosezónnu vzájomnú zápasovú bilanciu na 2:2. Priebeh stretnutia môžete sledovať na našom webe. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Pupák (Blackwater, Krištof), 19. Blackwater (Mezei, H. Ručkay), 39. H. Ručkay (Blackwater, Mezei), 50. Štefanka (Macík), 59. Tvrdoň (Slovák, Ordzovenský) – 7. Svitana (Suchý, Kroták), 24. Zagrapan (Pokovič.), 44. Guliajev (Mlynarovič)


    HK Nitra: Halo – Milam, Ordzovenský, Pupák, Mezei, Versteeg, Meland, Korím, Šille – Cope, Slovák, Tvrdoň – H. Ručkay, Krištof, Blackwater – Šiška, Štefanka, Macík – Bajtek, Paukovček, Ondrušek
    HK Poprad: Šúrek – Guliajev, Fabian, Suchý, Dinda, Krempaský, Pokovič, Ježek, Murček – Henderson, Zagrapan, Bondra – Kroták, Troliga, Matúš Paločko – Hvila, Lichanec, Vorobiev – Svitana, Mlynarovič, Štrauch

    Rozhodčí: Jonák, Fridrich – Valo, Tvrdoň
    bahis siteleri