Ath. Bilbao – Alavés 0:0 (kon.) | Real Betis – Leganés 2:0 (kon.) | Celta Vigo – Malaga 3:1 (kon.)
Villarreal – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
0:0 (0:0)
Deportivo Alavés
Neděle 08.01.2017, 12:00 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Athletic Bilbao v domácím prostředí remízoval s Deportivem Alavés 0:0.

    Athletic vstoupil do dnešního utkání velmi aktivně a hned v patnácté minutě mohl jít do vedení, avšak Laporteho hlavička mířila nad branku. Zatím největší šanci dnešního zápasu měl však na kopačce hostující Camarasa, jenž se dostal do samostatného úniku, avšak jeho střelu zastavila tyč. V závěru poločasu ještě nebezpečně pálil hostující Llorente, avšak jeho skákavou střelu dokázal Iraizoz lapit.

    Ve druhém poločas šla fotbalová kvalita poměrně dolů. Domácí hráči se pokoušel hned dvakrát vybojovat pokutový kop, avšak neuspěli. V závěru mohl rozhodnout Deyverson, avšak jeho únik mu nevyšel. Alavés tak veze ze hřiště sedmého Bilbaa cenný bod!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou!
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:13. (13:55:47)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední nastavené minutě dostává žlutou kartu hostující Daniel Torres, který ve středu hřiště poslal ostrým zákrokem k zemi Adurize.
     
    90+2
    Po pravé straně se snažil postupovat vpřed Iňaki Williams, avšak postup tohoto střídajícího hráče dokázal zastavit obránce Carnero García!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Daniel Torres.
    89. Deyverson svůj únik pokazil
     
    89
    Deportivo mohlo v závěru dnešního zápasu udeřit z rychlého protiútoku, do kterého se dostával Deyverson, avšak Laporte zvládl situaci skvěle!
     
    88
    Bilbao navyšuje v závěru svůj tlak a pokouší se v posledních minutách vstřelit rozhodující branku. Z pravé strany centroval Etxeita. avšak před brankou míč odhlavičkoval na roh stoper Feddal!
     
    87
    I další rohový kop domácího celku nepřinesl kýžený gól. Obrana Deportiva si s ostrým centrem Etxebarrii dokázala poradit!
     
    86
    Hostující celek následně pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Deyverson předal míč před vápno pro Llorenteho, který vystřelil, avšak jeho pokus mířil vysoko nad branku!
     
    85
    Aktivní Deportivo se usadilo na útočné polovině. Na pravé straně udělal Camarsa prostor pro Feddala, který chtěl odcentrovat, avšak jeho pokus byl zblokován.
     
    84
    Z pravé strany nebezpečně odcentroval obránce Etxeita. Jeho centr našel ve vápně Williamse, ten se rozhodl zakončit z akrobatické pozice, avšak míč nakonec nezasáhl.
    Iker Muniain je v dnešním utkání velmi aktivní, přidá dnes svou třetí branku v sezoně?

     
    82
    Deportivo vybojovalo také rohový kop, kterého se zhostil Katai. Jeho centr našel na přední tyči Camarsu, avšak jeho hlavička mezi tři tyče nemířila.
     
    81
    Zajímavou střelou ze střední vzdálenosti se prezentoval Iňaki Williams, avšak jeho pokus mířil mimo tři tyče.
     
    80
    V pořadí devátý rohový kop Bilbaa v tomto zápase rozehrál Etxebarria. Ani v tomto případě však centr španělského založníka nebyl pro hostující obranu nikterak nebezpečný!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   45+1. M. Rico (ATB), 45+1. Aduriz (ATB) – 62. Laguardia (DAL), 64. Feddal (DAL), 89. Deyverson (DAL), 90+3. D. Torres (DAL)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:13.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga (36. Iraizoz) – Etxeita, G. Elustondo, Laporte, Balenziaga – M. Rico (57. San José), Etxebarria – Susaeta (C) (57. I. Williams), Raúl García, Muniain – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – Bóveda, San José, Iturraspe, I. Williams, Sabin, Saborit.

    Deportivo Alavés: Ortolá – Femenía, Laguardia, Feddal, Carnero García – García (C), M. Llorente – Toquero (75. Katai), Camarasa (90. D. Torres), I. Gómez (75. Méndez) – Deyverson.
    Náhradníci: Pacheco – Pantić, Santos, D. Torres, Méndez, Vigaray, Katai.

    Diváci: 42182
    bahis siteleri