Osasuna – Valencia 3:3 (kon.)
konec
CA Osasuna
3:3 (1:2)
Valencia CF
Pondělí 09.01.2017, 20:45Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Carlos CLERC - 3:3
     
    90+2
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tak se domácí přeci jen dočkali a v nastaveném čase srovnávají. CARLOS CLERC si krásně přiťuknul s Romerem a poté vyprodukoval nechytatelný přízemní projektil, který zamířil do vzdálenějšího dolního rohu branky.
    75. Martín MONTOYA - 2:3
     
    75
    Valencia právě vstřelila branku!
    V podstatě první útočná akce hostů ve druhé části končí gólem. MARTÍN MONTOYA si naběhl za nepozornou obranu domácích, kde ho našel přihrávkou Munir. Prvně zmiňovaný poté usměrnil balón po zemi pod tělem domácího gólmana.
    62. Roberto TORRES - 2:2
     
    62
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí uzamkli soupeře před jeho pokutovým územím a ROBERTO TORRES se nejprve dostal ke střele, která brankou neskončila. Míč se ale k němu odrazil a z následné dorážky již balón zaplachtil do sítě.
    45+1. Oriol RIERA - 1:2
     
    45+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    V nastaveném čase přišel rohový kop hostí. Po centru se snažil ORIOL RIERA letící balón hlavičkou odvrátit pryč. Jenže jej protečoval tak nešťastně, že ho usměrnil za záda svého bezmocného brankaře.
    7. Oriol RIERA - 1:1
     
    7
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Velkou hrubku způsobil Suaréz, který po autovém vhazování soupeře nešťastně protečoval balón přímo na nohu ORIOLA RIERY, jenž se z bezprostřední blízkosti hostující svatyně nemýlil.
    2. MUNIR - 0:1
     
    2
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu rychlost! Předchozí gólovku sice hosté nevyužili, ale krátce na to se již prosazují a jdou brzy do vedení. MUNIR EL HADDADI zužitkoval skvělý pas ze strany, od nohy Siqueiry a ranou z první usměrnil balón k pravé tyči.

    Martin Doležal

    Branky: 7. O. Riera, 62. R. Torres, 90+2. C. Clerc (Romero) – 2. Munir (Siqueira), 45+1. O. Riera (vla.), 75. Montoya (Munir)

    Karty:   39. Márquez (OSS), 80. Oier (OSS) – 9. Mario Suárez (VAL), 24. Parejo (VAL), 42. Mangala (VAL), 87. Munir (VAL), 90+4. E. Pérez (VAL)

    Neproměněná penalta: 85. Parejo (VAL), brankář Fernández zneškodnil


    CA Osasuna: Fernández – Oier (C), Márquez, U. García – Berenguer, R. Torres (76. de las Cuevas), Čaušić, García, C. Clerc – O. Riera (81. Romero) – León (80. Kenan).
    Náhradníci: N. Pérez – Bonnin, Kenan, de las Cuevas, Otegui, Buñuel, Romero.

    Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Mangala, Mario Suárez, Siqueira (47. Latorre) – Soler, E. Pérez (C), Parejo – S. Mina, Munir, Rodrigo (71. Nani).
    Náhradníci: Doménech – Nani, Bakkali, Medrán, Latorre, Santos.
    bahis siteleri