Frölunda – Fribourg 5:1 (kon.) | Växjö – Sparta 1:2 (kon.)
konec
Frölunda HC
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Fribourg-Gottéron
Úterý 10.01.2017, 19:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Hokejová Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:13 Jacob LARSSON - 5:1
     
    43:13
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Rozhození hosté inkasují dnes už popáté. JACOB LARSSON svou střelu od modré čáry poslal za záda Conze, kterého tak vyhnal ven z branky. Frölunda tak má už hodně pohodlný náskok a bude tak hrát v absolutní pohodě. Asistence: Mats Rosseli-Olsen, Sebastian Stålberg .
    40:19 Mats ROSSELI-OLSEN - 4:1
     
    40:19
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hned na začátku třetí třetiny přidávají domácí hráči čtvrtou branku. Hosté chybovali v rozehrávce ve vlastním pásmu, kotouč poté zachytili domácí a těsně před brankou Conze dokázal brankáře hostů prostřelit MATS ROSSELI-OLSEN, který se tak dnes trefuje už podruhé. Asistence: Niklas Lasu, Sebastian Stålberg.
    29:28 Henrik TÖMMERNES - 3:1
     
    29:28
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Ale nyní se už Conz musel sklonit před umem HENRIKA TÖMMERNESE, který jel se svým spoluhráčem v tandemu dva na jednoho, ale svou individuální akci dotáhl sám do zdárného konce a dává tak svému celku dvoubrankový náskok – 3:1. Bez asistence.
    26:54 Mats ROSSELI-OLSEN - 2:1
     
    26:54
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí si své vedení berou zase zpátky. Do úniku před branku Fribourgu byl vyslán MATS ROSSELI-OLSEN, který tak svůj nájezd dokázal přetavit už ve druhý přesný zásah Frölundy bekhendovou střelu mezi betony Conze – 2:1. Asistence: Sebastian Stålberg, Mattias Nørstebø.
    14:52 Caryl NEUENSCHWANDER - 1:1
     
    14:52
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Záhy je ovšem vyrovnáno. CARYL NEUENSCHWANDER si nabruslil ze střední třetiny na pravou stranu před domácí branku a z úhlu vystřelil. Za pomoci teče jednoho z obránců domácích se pak kotouč dostal do domácí branky – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Ralph Stalder, Larri Leeger.
    12:57 John NYBERG - 1:0
     
    12:57
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Po pěkné souhře dostal JOHN NYBERG přihrávku na levý kruh, odkud svou střelou dokázal rozvlnit síť za zády Conze – 1:0. Hosté tak budou muset dohánět jednobrankové manko. Asistence: Matthew Donovan, Joel Lundqvist.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Nyberg (Donovan, Lundqvist), 27. Rosseli-Olsen (Stålberg, Nørstebø), 30. Tömmernes, 41. Rosseli-Olsen (Lasu, Stålberg), 44. Larsson (Rosseli-Olsen, Stålberg) – 15. Neuenschwander (Stalder, Leeger)


    Frölunda HC: Gustafsson (Bakala) – Westerlund, Tömmernes (A), Nørstebø, Larsson, Donovan, Nyberg, Johannesen – Hjalmarsson, Lundqvist (C), Wellman – Rosseli-Olsen, Lasu (A), Stålberg – Sundström, Figren, Grundström – Fjellström, Ehn, Olofsson – Bergenheim
    Fribourg-Gottéron: Conz (od 44. Saikkonen) – Picard (A), Rathgeb, Stalder, Leeger, Kienzle, Abplanalp, Chavaillaz – Sprunger (C), Birner, Červenka – Fritsche, Neuenschwander, Rivera (A) – Mottet, Mauldin, Ritola – Neukom, Chiquet, Steiner – Schmutz

    Rozhodčí: Fonselius, Kaukokari (oba FIN) – Haster, Pihlblad (oba SWE)
    Úterý 17.01.2017
    Fribourg - Frölunda 0:4

    Branky a nahrávky: 13. Bergenheim (Ehn, Olofsson), 21. Tömmernes, 39. Figren (Bergenheim), 42. Grundström (Larsson, Lundqvist)

    bahis siteleri