Neapol – Spezia 3:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:1 (1:1)
Spezia Calcio
Úterý 10.01.2017, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    88. Pavoletti (NEA)
     
    88
    José Callejón hlavou u zadní tyče vrátil míč po centru zleva zpátky před bránu, kde z bezprostřední blízkosti trestuhodně selhal střídající Pavoletti. Tahle šance domácího týmu velmi hlasitě volala po gólu.
     
    81
    Střídání v týmu SSC Neapol: hrací plochu opouští Gabbiadini a v závěrečné desetiminutovce si zahraje Pavoletti.
     
    78
    Střídání v týmu SSC Neapol: dohrál Strinić a jeho místo zaujal Hysaj.
     
    73
    Třetí a zároveň poslední střídání proběhlo v týmu ASD Spezia Calcio 2008: odpracováno má Báez a své fotbalové schopnosti přišel předvést Mastinu.
     
    66
    Další střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: hrací plochu opustil také Piccolo a místo něj přišel Granoche.
     
    66
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: Ceccaroniho nahradil Pulzetti.
     
    61
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Insigne, přichází José Callejón.
    57. Manolo GABBIADINI - 3:1
     
    57
    Neapol právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je rázem dvougólový. Černou práci odvedl Rog, který se u pravého okraje vápna prosmýkl kolem obránce a před vyběhnuvším gólmanem odeslal míč do předbrankového prostoru, kde ho MANOLO GABBIADINI tělem sklepl do sítě. Pro autora gólu to byla lahoda.
    55. Emanuele GIACCHERINI - 2:1
     
    55
    Neapol právě vstřelila branku!
    Výstavní trefa! EMANUELE GIACCHERINI si v pravé části velkého vápna naběhl na načechraný centr a zakončil bez přípravy. Tato parádička vrátila vedení na stranu domácího týmu.
    50. Gabbiadini (NEA)
     
    50
    Šance Neapole! Adresátem přihrávky do levé části pokutového území se stal Gabbiadini a jeho přízemní pokus proskotačil vedle levé tyčky. Chichizola si pro tentokrát mohl oddechnout.
    35. Antonio PICCOLO - 1:1
     
    35
    Spezia právě vstřelila branku!
    Stadio San Paolo zmrazil vyrovnávací gól. Rafael vyrazil míč po prudkém centru zleva na hranici šestnáctky, tam ANTONIU PICCOLOVI vůbec nesedla střela, ale nevadilo to, protože obránce Albiol změnil směr dráhy míče a ten dopadl až za záda zkoprnělého brankáře.
    28. Insigne (NEA)
     
    28
    Gabbiadini se stal adresátem přihrávky do levé části pokutového území a po zisku míče chytře přihrál patou Insignemu, jehož pohotová křižná rána prosvištěla těsně kolem tyče.
    24. Insigne (NEA)
     
    24
    Hezká akce Neapole! Po rychlé souhře se míč z pravé strany dokutálel do předbrankového prostoru a ze souboje Insigne – De Col zaťukal na brankovou konstrukci.
    3. Piotr ZIELIŃSKI - 1:0
     
    3
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí příznivce hned na úvod rozjásal PIOTR ZIELIŃSKI. Polský záložník se odhodlal k individuální akci, míč si navedl až k hranici pokutového území a odtud zamířil přesně k pravé tyči. Takový začátek utkání si hosté rozhodně nepřáli.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 3. Zieliński, 55. Giaccherini, 57. Gabbiadini – 35. Piccolo


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 10:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:13.
    SSC Neapol: Rafael – Maggio, Albiol, Maksimović, Strinić (78. Hysaj) – Rog, Diawara, Zieliński – Giaccherini, Gabbiadini (81. Pavoletti), Insigne (61. Callejón)
    Náhradníci: Reina, Sepe – Hysaj, Allan, Callejón, Jorginho, Hamšík, Pavoletti, Tonelli, Łasicki. Trenér: Maurizio Sarri.

    Spezia Calcio: Chichizola – De Col, Valentini, Terzi, Migliore – Maggiore, Ceccaroni (65. Pulzetti), Deiola – Piccolo (66. Granoche), Piu, Báez (73. Mastinu)
    Náhradníci: Valentini – Pagnini, Errasti, Crocchianti, Datković, Vignali, Mastinu, Barbato, Granoche, Pulzetti, Galli, Cisotti. Trenér: Domenico Di Carlo.

    Rozhodčí: Pairetto – Longo, Mondin
    bahis siteleri