Ružomberok – L. Mikuláš 0:1 (kon.) | Sparta – Freiburg 0:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
0:0 (0:0)
SC Freiburg
Čtvrtek 12.01.2017, 14:00 • Sotogrande • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    50. Fotbalisté Freiburgu naložili se stoprocentní šancí ledabyle!
     
    50
    Letenští získali balon a kombinují na vlastní polovině hrací plochy. Po zaváhaní Michala Kadlece šel do brejku Onur Bulut, jenž mohl zakončit, ale hledal před brankou Matse Möllera. Ovšem přihrávka byla bídná, a tak Sparta velkou šanci soupeře přežila.
    28. Mustedanagič se krásně uvolnil a vypálil, Schwolow opět skvělý.
     
    28
    Přihrávku na hranici velkého vápna dostal Zinedin Mustedanagič, jenž neváhal a poslal balon na přední tyč. Alexander Schwolow předvedl další povedený zákrok a vyrazil míč na rohový kop.
    20. Petersen hlavičkoval po krásném centru Schustera nad.
     
    20
    Na pravou stranu dostal přihrávku Julian Schuster, jehož centr našel ve vápně osamoceného Nilse Petersena. Útočník Freiburg v jasné příležitosti selhal, když svou hlavičku poslal jen nad branku Viktora Budinského.
    10. Karavajev levačkou napřáhl k nádherné technické střele!
     
    10
    Krásná akce ruského krajního obránce ve službách českého klubu! Vjačeslav Karavajev si navedl míč od postranní čáry do středu hrací plochy. Hráč s číslem čtyři na dresu vypálil zpoza šestnáctky, ale hostující brankář zakončení do šibenice vyrazil.
    9. Útočník David Lafata orazítkoval levou tyč, ovšem z ofsajdu.
     
    9
    Z pravé strany odcentroval Karavaev, jenž nadýchaným míčem našel Davida Lafatu! Sparťanský sniper hlavičkou trefil tyč, ovšem celá akce byla zbytečná, jelikož ve vzduchu vlál praporek pomezního sudího.
     
    2
    Obrovská šance Sparty! Vjačeslav Karavaev si pohybem řekl o balon a dostal se s ním na pravou stranu pokutového území, odkud hledal spoluhráče před brankou. Ovšem přihrávce chyběla přesnost, a tak je stav stále bezbrankový.

    Michal Luxa

    Branky:


    AC Sparta Praha: 1. pol Budinský – Karavajev, Holek, Mazuch, Vatajelu (C) – Konaté, Mustedanagič, Mareček, Juliš – Dočkal – Lafata.

    2. pol Budinský – Sáček, Holek, M. Kadlec, Hybš – Néstor (C), Havelka, Vácha, V. Kadlec – Čermák – Pulkrab.

    SC Freiburg: Schwolow – Ignjovski, Torrjón, Bulut, Nielsen, Kübler, Petersen, Meffert, Schuster (C), Föhrenbach, Hufnagel.
    Náhradníci: Gikiewicz, Möller, Guédé, Probst, Herrman, Rüdlin.
    bahis siteleri