Magnitogorsk – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 9:1 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 4:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 13.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:19:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:51
    Tomáš Kundrátek (SBA) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:45
     
    Střely na branku: 28 – 29
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec vítězí 4:1 a připisuje si tak veledůležité tři body do tabulky Západní konference. Hosté se tak museli před dnešním soupeřem sklonit, Slovan zvítězil zaslouženě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Poslední vteřiny třetí třetiny, Slovan je v pásmu hostů a už se nikam nežene. Je rozhodnuto, v dnešním zápase bude brát tři body.
     
    59:00
    Dnešní utkání sleduje 9 566 diváků.
     
    58:45
    Andrej Šťastný se proháčkoval před Poulina, vyslal na něho přízemní střelu, se kterou si brankář Astany poradil.
     
    58:09
    Za nahozeným kotoučem do útočného pásma spěchal Kyle Chipchura, ale ten se ke střele před Poulinem nedostal. Hosté tak půjdou do dalšího útoku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Do zakončení z pravé strany se dostal Jonathan Cheechoo, ale Poulin byl připraven. Stále ovšem budou hráči Slovanu v útočném pásmu.
     
    56:34
    Igor Musatov vytlačil kotouč z obranného pásma a šetří tak cenné vteřiny závěru třetího dějství.
     
    55:51
    I přes tento fakt hosté stále bojují a nic nevzdávají. Boyd se natlačil před Brusta, ale jeho doklepnutí skončilo pouze pod lapačkou brankáře Slovanu.
    53:49 Kyle CHIPCHURA - 4:1
     
    53:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí udeřili počtvrté. KYLE CHIPCHURA si počkal v mezikruží, kde poté převzal kotouč a pořádnou ránou propálil Poulina. Slovan si tak své tříbrankové vedení bere zase zpátky. Asistence: Igor Musatov.
    53:08 Velká šance Dawese, výborný Brust.
     
    53:08
    Brust nyní zlikvidoval obrovskou šanci Nigela Dawese, který z levého kruhu střelou švihem nechal vyniknout domácího gólmana!
     
    51:52
    Hosté se neustále snaží atakovat branku domácích a chtějí se dostat Slovanu na dostřel jediného, kontaktního gólu. Zatím se jim to ale nedaří i díky pozornému Brustovi mezi třemi tyčemi.
     
    51:50
    Chipchura svou tvrdou střelou trefil Poulina do masky a hra tak musí být pochopitelně přerušena. Vhazovat se posléze bude po jeho pravé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Taffe (Sersen, Kundrátek), 29. Lušňák (Bačík), 39. Plastino (Švarný, Chipchura), 54. Chipchura (Musatov) – 48. Bochenski (Dallman, Boyd)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semjonov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chudjakov – Belgibajev, Trivino, Grenc – Paňukov.

    Rozhodčí: Beljajev, Rogačjov – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 9 566
    thejrc.org