Magnitogorsk – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 9:1 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 4:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 13.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Ruská KHL má dnes na programu sedm utkání a my budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC Slovan Bratislava a Barys Astana.
     
    HC Slovan Bratislava

    Bratislavský Slovan pomalu začíná stoupat tabulkou a nyní je už v Západní konferenci na desátém místě. Na osmé místo, jenž zaručuje postup do vyřazovacích bojů, ztrácí devět bodů. Na svém kontě má zatím třiašedesát bodů a dnes by na domácí půdě chtěl opět bodovat, aby ztrátu zase o kousek snížil nebo alespoň nenavýšil. Poslední utkání s Jekatěrinburgem domácím vyšlo, když v samotném závěru srovnali s Avtomobilistem krok a poté si připsali dva důležité body po výhře 3:2 v prodloužení. Výhra je ale těšila rozhodně o to méně, neboť ve třetí třetině, necelých pět minut do konce řádné hrací doby, byl dost nevybíravě atakován Golyševem Václav Nedorost, kterého museli ze stadionu odvézt na nosítkách a nevypadalo to s ním vůbec dobře. Pro Slovan je to rozhodně citelná ztráta na ledě, ale důležitější nyní bude, aby se český útočník co nejdříve uzdravil.

    Nejproduktivnější hráči Slovanu Bratislava

    Jeff Taffe – 35 bodů (16+19)
    Jonathan Cheechoo – 31 bodů (12+19)
    Žiga Jeglič – 21 bodů (9+12)
    Naštěstí vyšetření Václava Nedorosta neukázala vážná zranění. Český útočník utrpěl těžký otřes mozku.
     
    Barys Astana

    To hosté z Astany jsou na tom poněkud lépe. Sezónu sice nezačali moc dobře, ale nyní se vyšvihli až na šestou pozici ve Východní konferenci a zatím tedy drží postupové naděje do play-off. Dosud nasbírali jednasedmdesát bodů a rádi by další získali i v dnešním duelu na ledě bratislavského Slovanu. Poslední odehraný zápas Astaně vyšel, ta dokázala zvítězit těsně 5:4 na ledě Medveščaku Záhřeb a na tento úspěch jedou navázat i na Slovensko. Uvidíme, co nám duel nabídne a kdo se po jeho konci bude radovat z jakékoli výhry.

    Nejproduktivnější hráči Barysu Astana

    Nigel Dawes – 49 bodů (31+18)
    Brandon Bochenski – 40 bodů (11+29)
    Martin St. Pierre – 30 bodů (11+19)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v právě probíhající sezóně utkaly zatím jednou. Bylo to na ledě Astany a tehdy Barys zvítězil 5:1. Hokejisté Slovanu tak mají kazašskému celku rozhodně co vracet a na svém ledě se pokusí mu porážku oplatit.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Kubalík (SBA) – zranění
    Tomáš Kundrátek (SBA)
    Václav Nedorost (SBA) – zranění
    Radek Smoleňák (SBA) – zranění
    Lukáš Vopelka (SBA)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Marek Ďaloga se dostal do podvědomí českých fanoušků díky angažmá v Pardubicích a Spartě, nyní hájí barvy Slovanu!

    Marek Ďaloga z @hcslovan ???????????? #MadeOfHockey #CCM #repost

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.

    Barys Astana: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semjonov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chudjakov – Belgibajev, Trivino, Grenc – Paňukov.

    Rozhodčí: Beljajev, Rogačjov – Gorděnko, Tomilov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a halou zní kazašská hymna. Hned po ní pak přijde na řadu ta slovenská.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Do útoku se hned vrhli hráči Slovanu, ale rozjetý Cheechoo nakonec nedokázal zakončit a na opačnou stranu tak zamíří hosté z Astany.
     
    01:12
    A z druhé vlny to zkoušel před Poulinem znovu Cheechoo, ale ani tentokráte na Poulina nevyzrál. Nicméně domácí u puku zůstanou a i nadále v útočném pásmu.
     
    01:33
    Zpět do obrany se musel vracet Bačík, který poté poslal kotouč Starostovi a ten ho vyváží zpět dopředu. Aktivní Slovan tak znovu bude okupovat území Poulina.
     
    02:12
    Corey Trivino číhal na pravém kruhu a klepal si o přihrávku, té se ale nedočkal a Brust tak nemusel vůbec zasahovat. Jeho tým se tak přemisťuje znovu do útočného pásma.
     
    02:55
    Jonathan Cheechoo spěchal za nahozeným kotoučem do útočného pásma, poté si ho na svou hůl převzal Jeff Taffe a na Paulina vyslal tvrdou střelu, kterou Poulin vyrazil levým betonem.
     
    03:54
    Žiga Jeglič si sjel k levé tyčce branky Poulina, ale jeho přízemní střelu dokázal brankář Astany zachytit a ukrýt pod svojí lapačkou.
     
    04:33
    Kyle Chipchura operoval před brankou Astany, ale nadvakrát se mu nepovedlo prostrčit kotouč za záda Poulina, který tak stále drží svůj tým.
     
    04:56
    Nikita Michajlis prošel podél pravého mantinelu na pravý kruh a odtud vyslal jedovatou střelu na Brusta. Ten ale dokázal jeho ránu chytit a okamžitě vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    05:44
    Astana nyní zahrozila a znovu se svou střelou prezentoval Trivino, ale tentokráte to bylo pouze do boční sítě Brustovy svatyně.
     
    06:01
    Žiga Jeglič přenechal na levém kruhu kotouč Jeffu Taffemu, který pak pálil na Poulina a jeho včasný zákrok pak vystavil stopku Slovanu, který znovu nebyl daleko od úvodní branky!
    06:01 Jeff Taffe vyslal jedovku, ale Poulin byl připraven.
     
    07:17
    Domácí hráči byli před brankou Astany znovu hodně aktivní a k táhlé střele se dostal Kyle Chipchura, jenže ale kotouč poslal jen těsně vedle hostující branky.
     
    07:54
    Musatov se snažil tečovat ránu od modré čáry z hole Švarného, ale to se mu nepovedlo. Hosté se tak dostali ke kotouči a opět míří do předbrankového prostoru Slovanu Bratislava.
     
    08:52
    Patrik Lušňák byl v obrovské šanci, když z prostoru mezi kruhy svou prudkou střelu poslal pouze do náruče Poulina. Opět ale byli domácí hodně důrazní, kýžené ovoce to ovšem zatím nepřineslo.
     
    10:11
    Na druhé straně se ke střele dostal Nigel Dawes, ale jeho přízemní střela skončila pouze na lapačce Brusta. Ten pak raději přerušil hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    10:33
    Starosta nahodil kotouč do útočného pásma, kde si ho převzal Chipchura, ale domácí se pak sami vykázali z útočného pásma a na druhou stranu tak míří Astana.
     
    11:17
    Další pokus Lušňáka, ale ten byl zblokován obranou Astany, která se tak znovu vysvobodila vyhozením kotouče do středního pásma a už míří směrem dopředu.
     
    11:57
    Jeff Taffe mohl jít do samostatného úniku, ale puk dobře nezpracoval a utekl mu před branku Poulina, který si ho tak převzal a poslal na opačnou stranu svůj tým.
     
    12:41
    Chipchura přišel o puk a Roman Savčenko se pak jal ke střele od modré čáry, jenže obrana Slovanu ji zablokovala v pravý čas a na druhé straně se pak dostal do úniku Švarný, ale jeho střelu lapil Poulin.
     
    13:13
    Brust chyboval v rozehrávce za vlastní brankou, ale nakonec to pro Slovan dobře dopadlo. Nyní už je znovu v útočném pásmu a na pozoru se bude muset mít hostující brankář.
     
    14:00
    Hra pokračuje v pásmu Slovanu, kde hosté kombinovali před Brustem, ale Puškarjov ho svou přízemní střelou překonat nedokázal.
     
    14:33
    Žiga Jeglič byl sice v úhlu, ale přesto vystřelil a donutil Poulina k zásahu, jenž jeho střelu chytil do svojí lapačky. Po přerušení hry se pak bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    14:59
    Zatím je stále aktivnější domácí Slovan, který se snaží o úvodní branku. Ale zatím recept na Poulina hráči Slovanu nenašli stejně tak jako hosté na Brusta. Na toho ale vyslali méně střel, než domácí na Poulina.
     
    15:37
    Slovanu se nepodařilo projít do útočného pásma a na druhou stranu už se řítí první formace Astany, vedená Bochenskim, Boydem a Dawesem. Brust se musí mít na pozoru.
     
    16:54
    Nigel Dawes střílel na Brusta z prostoru pravého kruhu, ale jeho střela na domácího brankáře nemířila. Pouze vedle jeho svatyně a do útoku už míří jeho spoluhráči.
     
    17:17
    Zblízka střílel na Poulina Žiga Jeglič, který ale trefil jen boční síť hostující branky. Útočné pásmo tak domácí udrží i pro následující chvíle. Vhazuje se po pravici Poulina.
     
    17:45
    Dawes opět vyslal jedovatou střelu na Brusta, ale útočník Astany znovu nedokázal brankáře Slovanu prostřelit. Brustovi pomohla i pozorná obrana.
     
    18:23
    A další nájezd hostů před Brusta, St. Pierre si nabruslil na pravý kruh a odtud ohrozil brankáře Slovanu, který musel do pokleku, aby jeho ránu chytil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:21
    Savčenko nepustil domácí hráče ke střele před Poulinem a Astana se tak může dostat do jednoho z posledních útoků v první části hry.
     
    19:47
    Savčenko kroužil před brankou Slovanu, ale nakonec se mu nepodařilo dostat se ke střele a první třetina je tak u konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Slovan byl hodně aktivní a měl i několik velkých šancí k zakončení, hosty ovšem podržel Poulin. Také Astana měla nebezpečné střely, ale i Brust podržel Slovan. Skóre se tak zatím neměnilo a poprvé do kabin odcházejí hráči obou celků za takového stavu, jaký svítil na ukazateli skóre i před začátkem tohoto duelu. Druhá třetina začne přibližně v 19:50.
     
    Střely na branku: 7 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Žiga Jeglič se dostal do velké šance a z pravé strany vyslal prudkou střelu na Poulina, který znovu drží svůj tým svým zákrokem. Slovan se do svého soupeře opřel hned na začátku druhé třetiny.
    20:38 Jegličova střela z pravé strany skončila na Poulinovi.
     
    21:22
    Musatov přenechal kotouč Plastinovi, který střílel z pravého kruhu, ale opět se prezentoval skvělým zákrokem Poulin.
     
    22:40
    Barker nepustil domácí hráče před branku Astany a naopak poté rozjel útočnou akci a před Brustem střílel Dawes. Ten ale opět netrefil přesně a i hosté se neprosadili.
     
    24:04
    Igor Musatov číhal před brankou Astany, ale nakonec se k puku nedostal. Nicméně domácí drží stále útočné pásmo a snaží se střílet z každé pozice.
     
    25:02
    A opět hráči Slovanu rozehráli pěknou kombinaci před Poulinem, ale následná střela Skalického skončila pouze v lapačce Poulina.
     
    25:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Cam Barker – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Lušňák – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    25:41
    Tomáš Kundrátek se natlačil až do brankoviště hostů, ale poté nedokázal dopíchnout kotouč za Poulinova záda. Hra je přerušena a vhazovat se bude po pravici brankáře hostů.
     
    25:53
    Znovu se do útočného pásma prodrali hráči v modrých dresech, ale Kundrátek svou další střelou tentokráte Poulina vůbec neohrozil.
     
    26:48
    Hosty zastavilo postavení mimo hru a ti se tak do ohrožení branky Slovanu nedostali. Po komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    27:15
    Chipchura byl blízko k úvodní brance. Natlačil se až před Poulina, ale ten ho vychytal svým pravým betonem!
    27:15 Chipchurova šance gólem neskončila.
     
    27:18
    Brankář hostů Poulin podrazil Chipchuru a dostává dvě minuty za podražení. Domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    27:21
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    27:46
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan svou přesilovou hru využívá. JEFF TAFFE si sjel na pravý kruh a odtud pak tvrdou ránou poslal kotouč za záda bezmocného Poulina, který tak přichází o čisté konto. Asistence: Michal Sersen, Tomáš Kundrátek.
    27:46 Jeff TAFFE - 1:0
     
    28:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí přidávají záhy druhou branku. PATRIK LUŠŇÁK dostal přihrávku na levý kruh i on vyprášil pavučiny v síti Poulina svou jedovatou střelou. Hosté tak budou muset dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Patrik Bačík.
    28:20 Patrik LUŠŇÁK - 2:0
     
    29:18
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Starosta – 2 min., sekání).
     
    30:52
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Žiga Jeglič – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:04
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Nigel Dawes – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:18
    Starosta je na ledě a pokračovat se tak bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    32:25
    Domácí se protlačili do útočného pásma, ale přes zhuštěnou obranu Astany se jim nepodařilo vystřelit. Nakonec podržel kotouč ve své moci Poulin a přerušil hru.
     
    32:25
    Následuje komerční přestávka.
     
    32:37
    Kundrátek se snažil přelstít Poulina, ale jeho přízemní střela skončila na jeho pravém betonu. Hostující gólman pak posílá svůj tým dopředu.
     
    32:52
    Slovan je už kompletní a čeká ho tak hodně zkrácená početní výhoda.
     
    33:04
    A také Dawes skáče na led a oba týmy tak po delší době budou hrát v klasickém počtu na obou stranách.
     
    33:47
    Plastino si nabruslil blíže brance Astany, jeho následná přízemní střela pak skončila znovu na přesném betonu Poulina, který tak podržel svůj tým.
     
    34:17
    Slovan se dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku Brusta. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    34:42
    Starosta přenechal kotouč Žigu Jegličovi, který si poté nabruslil až před Poulina, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    35:19
    Jonathan Cheechoo pálil na Poulina, ten vyrazil kotouč pouze před sebe a dorážku Chipchury už poté zachytil ve své lapačce a znovu raději přerušil hru.
     
    36:29
    Domácí znovu operovali před Poulinem, který si musí dávat pozor na rozjetý Slovan, který prahne dnes po třech bodech. Kyle Chipchura vyslal jedovku z pravého kruhu a znovu nechal vyniknout brankáře Astany.
     
    36:50
    Náznak šance Astany skončil nakonec zakázaným uvolněním a Slovan se tak opět dostane do útočné třetiny. Vhazování proběhne po pravici Poulina.
     
    37:08
    Pavol Skalický chytře číhal na dorážku před brankou Astany, ale Poulin byl rychlejší a sebral kotouč přímo před Skalickým. Ten se tak do zakončení nedostal.
     
    37:51
    Cheechoo našel přihrávkou Jegliče, ale ten před brankou hostů zakončoval přímo do náruče Poulina.
     
    38:25
    Hráči Slovanu drží stále útočné pásmo a na Poulina vyslali další střely. Ale brankář hostů zatím drží svůj tým a navýšení skóre Slovanu nepovolil.
     
    38:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny jdou domácí do tříbrankového trháku. NICK PLASTINO z vrcholu pravého kruhu vyslal nechytatelnou střelu, která skončila za zády Poulina. S hosty to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře, naopak domácí jsou za takový průběh rozhodně rádi. Asistence: Ivan Švarný, Kyle Chipchura.
    38:59 Nick PLASTINO - 3:0
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Ještě to před brankou zkoušel Nigel Dawes, ale marně dobýval klec Brusta. I druhá třetina je tak u zdárného konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí. V ní jsme viděli tři branky, a to jen na domácí straně. Slovan tak má zatím pohodlný náskok a je blíže k úspěchu v dnešním utkání. Třetí část hry začne přibližně ve 20:35.
     
    Střely na branku: 12 – 5
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hosté se natlačili do útočného pásma a Dallman vyslal od modré čáry prudkou střelu, kterou Brust srazil do pravého rohu kluziště a stále tak udržel nulu na svém kontě.
     
    40:55
    Hráči Astany se v útočném pásmu udrželi i nadále a na Brusta letěla další střela, z hole Nigele Dawese, ale znovu byl brankář Slovanu pozorný a ukrytím puku pod svojí lapačkou pak přerušil hru.
     
    41:28
    Slovan byl i nadále pod mírným tlakem Barysu, ale nakonec se hosté ke střele nedostali a na opačnou stranu tak konečně zamíří také domácí celek.
     
    42:33
    Lukáš Vopelka se snažil dostat ke kotouči u modré čáry, ale nakonec se k němu dostal Semjonov, jenž ho vyhazuje mimo ohrožení vlastní klece.
     
    43:33
    Plastino nyní sebral kotouč Boydovi, který s ním míchal před Brustem a opět pomohl domácímu brankáři a ulehčil mu tak práci. Nicméně hosté jsou od úvodu třetí periody aktivní a snaží se se zápasem ještě něco udělat.
     
    44:41
    Hokejisté Slovanu se nadechli k útočné akci a Šťastný pálil z levého kruhu na branku Astany, ale Poulin včas sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    45:26
    A znovu se hosté natlačili před Brusta a na něho mířily střely Boyda a Bochenskiho, ale ani jedna se neujala. Stále tak brankář Brust neinkasoval a drží prozatímní čisté konto.
     
    46:38
    Za hákování putuje na trestnou lavici Žiga Jeglič a hosté mají k dispozici přesilovou hru.
     
    47:02
    Slovan se dokázal hned osvobodit a poslal kotouč až před branku Poulina. Hosté tak budou muset zakládat svou útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    47:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využili přesilovou hru. Dustin Boyd vyšťoural kotouč pod betony Brusta a poslal ho BRANDONU BOCHENSKIMU, jenž měl jednoduchou úlohu, poslal kotouč do odkryté domácí klece a hosté tak živí ještě naději na úspěch v dnešním utkání. Asistence: Kevin Dallman, Dustin Boyd.
    47:57 Brandon BOCHENSKI - 3:1
     
    49:27
    Slovan má stále k dispozici dvoubrankový náskok, ale nutno podotknout, že hosté jsou nyní hodně aktivní a znovu zahrozili před domácí brankou. Ránu Dallmana musel krýt Brust.
     
    49:46
    Jeglič byl připraven o kotouč v útočném pásmu a hosté opět budou moci zahrozit v další akci před Brustem.
     
    50:26
    Tomáš Starosta přišel ve středním pásmu o puk a do rychlé akce se pak vydali hosté. Ale před Brustem nic nevymysleli a rázem tak jejich šance skončila.
     
    50:58
    Jeff Taffe nahodil kotouč do útočného pásma a jeho formace tak odchází střídat. Na led tak vyjedou čerstvé posily domácího celku.
     
    51:50
    Chipchura svou tvrdou střelou trefil Poulina do masky a hra tak musí být pochopitelně přerušena. Vhazovat se posléze bude po jeho pravé ruce.
     
    51:52
    Hosté se neustále snaží atakovat branku domácích a chtějí se dostat Slovanu na dostřel jediného, kontaktního gólu. Zatím se jim to ale nedaří i díky pozornému Brustovi mezi třemi tyčemi.
     
    53:08
    Brust nyní zlikvidoval obrovskou šanci Nigela Dawese, který z levého kruhu střelou švihem nechal vyniknout domácího gólmana!
    53:08 Velká šance Dawese, výborný Brust.
     
    53:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí udeřili počtvrté. KYLE CHIPCHURA si počkal v mezikruží, kde poté převzal kotouč a pořádnou ránou propálil Poulina. Slovan si tak své tříbrankové vedení bere zase zpátky. Asistence: Igor Musatov.
    53:49 Kyle CHIPCHURA - 4:1
     
    55:51
    I přes tento fakt hosté stále bojují a nic nevzdávají. Boyd se natlačil před Brusta, ale jeho doklepnutí skončilo pouze pod lapačkou brankáře Slovanu.
     
    56:34
    Igor Musatov vytlačil kotouč z obranného pásma a šetří tak cenné vteřiny závěru třetího dějství.
     
    57:18
    Do zakončení z pravé strany se dostal Jonathan Cheechoo, ale Poulin byl připraven. Stále ovšem budou hráči Slovanu v útočném pásmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Za nahozeným kotoučem do útočného pásma spěchal Kyle Chipchura, ale ten se ke střele před Poulinem nedostal. Hosté tak půjdou do dalšího útoku.
     
    58:45
    Andrej Šťastný se proháčkoval před Poulina, vyslal na něho přízemní střelu, se kterou si brankář Astany poradil.
     
    59:00
    Dnešní utkání sleduje 9 566 diváků.
     
    59:33
    Poslední vteřiny třetí třetiny, Slovan je v pásmu hostů a už se nikam nežene. Je rozhodnuto, v dnešním zápase bude brát tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec vítězí 4:1 a připisuje si tak veledůležité tři body do tabulky Západní konference. Hosté se tak museli před dnešním soupeřem sklonit, Slovan zvítězil zaslouženě.
     
    Střely na branku: 28 – 29
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:51
    Tomáš Kundrátek (SBA) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:45
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:19:15)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Taffe (Sersen, Kundrátek), 29. Lušňák (Bačík), 39. Plastino (Švarný, Chipchura), 54. Chipchura (Musatov) – 48. Bochenski (Dallman, Boyd)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Jeglič – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Vopelka, Halama, M. Hlinka – Sádecký.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (H. Karlsson) – Dallman, M. Semjonov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Bochenski, Boyd, Dawes – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Kučin, Puškarjov, Chudjakov – Belgibajev, Trivino, Grenc – Paňukov.

    Rozhodčí: Beljajev, Rogačjov – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 9 566
    bahis siteleri