Znojmo – EC-KAC 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
KAC Klagenfurt
Pátek 13.01.2017, 19:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! KEVIN KAPSTAD se dostal ke střele z levého kruhu a posílá Klagenfurt do vedení. Orli ještě před minutou vedli! Asistence: Thomas Koch, David Fischer.
     
    55:11
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté pět minut před koncem třetí části vyrovnávají. Da Costa udělal chybu při zakládání útoku, čehož využili hosté, kteří celou situaci vykombinovali přihrávkami na jeden dotek. Na konci celé akce stál MATT NEAL, který už jen poslal puk do volného prostoru. Asistence: David Fischer, Manuel Ganahl.
     
    49:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení! Dnes velice aktivní SEAN MCMONAGLE nahodil na branku puk velice kuriózním obloukem. Puk se nakonec ku překvapení všech hráčů dostal až za Dubu, který vůbec toto řešení situace nečekal. Bez asistence.
     
    31:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli hrají velice dobrý hokej a zaslouženě vyrovnávají stav zápasu! McMonagle viděl volného COLTONA YELLOW HORNA v pravém kruhu. Ten neváhal a z první napálil puk přesně do horního růžku! Asistence: Sean McMonagle, André Lakos.
     
    27:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na rozdíl jedné branky! McMonagle napřáhl od modré a jeho střelu těsně před gólmanem Dubou tečoval DAVID BARTOŠ tak, že puk skončil až za brankovou čárou. Brankář hostí neměl šanci na změnu směru reagovat. Asistence: Sean McMonagle.
     
    11:48
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Nevyvíjí se to vůbec dobře. Kreuzer vystřelil od modré, Nechvátal ale nedokázal puk udržet a pozorný MATTHEW NEAL jej dorazil do brány. Asistence: Philipp Kreuzer, Mitja Robar.
     
    10:27
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    KAC jde se štěstím do vedení. JOHANNES BISCHOFBERGER nahodil ze středního pásma puk na bránu, který se těsně před znojemským brankářem odrazil a propadl mu mezi betony do sítě. Asistence: Matthew Neal.

    Jakub Prchal

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 28. Bartoš (McMonagle), 32. Yellow Horn (McMonagle, Lakos), 50. McMonagle – 11. Bischofberger (Neal), 12. Neal (Kreuzer, Robar), 56. Neal (Fischer, Ganahl), 56. Kapstad (Koch, Fischer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Špaček, Pucher, Podešva – Vodný, Da Costa, Hughesman – Beroun, Wronka, Csamangó.
    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Strong, Schumnig, Robar, Popovic, Kapstad, Fischer, Schnetzer – Ganahl, Neal, Kreuzer – Richter, Koch, Geier S. – Pance, Hurtubise, Harand – Kraus, Hundertpfund, Bischofberger – Bruckner.

    Rozhodčí: Babic, Kincses – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2404
    bahis siteleri