NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.) | Washington – Chicago 6:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 2:5 (kon.)
Carolina – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Calgary – New Jersey 1:2 (kon.)
Arizona – Winnipeg 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:3 (kon.) | Colorado – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
6:3 (1:1, 4:2, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 14.01.2017, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND kompletuje pátý bod v tomto utkání a rozhoduje o vítězi střetnutí! Jakub Voráček udělal ve vlastní třetině školáckou chybu, když se pokoušel kličkou obejít právě Marchanda. Ten mu kotouč vypíchl a dojel s ním až do branky. Bez asistence.
     
    58:23
    Michal Neuvirth opustil své brankoviště a branka je tedy prázdná! Hosté mají ale hodně málo času na vyrovnání nynějšího stavu!
     
    54:22
    Jakub Voráček nahozením od levého mantinelu hledal před brankou Cousinse. Puk nakonec skončil na betonech pozorného Raska!
     
    50:31
    Brad Marchand našel svou přihrávkou Davida Pastrňáka, který zakončoval z levého kruhu. Michal Neuvirth ale jeho pokus vyrazil!
     
    49:31
    David Pastrňák byl opět podražen a sám tedy vybojoval druhé vyloučení. Na trestnou lavici míří Sean Couturier.
     
    48:55
    Radko Gudas v souboji Čechů podrazil pronikajícího Davida Pastrňáka a půjde si sednou na dvě minuty. Aspoň v to doufá.
     
    46:39
    Hosté špatně rozehráli a David Pastrňák se zmocnil kotouče. Ten následně posunul na Patriceho Bergerona, jenž z pravého kruhu nepřekonal českého brankáře!
    39:56 Wayne SIMMONDS - 5:3
     
    39:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita! Jakub Voráček dostal přihrávku na pravý kruh, kterou ale nezpracoval ideálně. Český forvard následně z otočky poslal puk před branku, kde se prosadil WAYNE SIMMONDS! Asistence: Jakub Voráček.
     
    39:37
    Flyers se dostali do dobré kombinace, která sice nebyla zakončena gólem, ale Zdeno Chára následně vyhodil puk mimo ledovou plochu. Hosté budou hrát dvojnásobnou přesilovku!
     
    38:25
    Český útočník následně putuje potřetí na trestnou lavici. Nyní inkasuje dvě minuty za držení pronikajícího Simmondse.
    35:18 Zdeno CHÁRA - 5:2
     
    35:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pátý puk v brance Michala Neuvirtha! Překonal jej nyní ZDENO CHÁRA, jenž dostal přihrávku na pravý kruh, odkud tvrdou ránou překonal českého brankáře. Ten byl proti tomuto pokusu naprosto bez šance. Asistence: David Pastrňák a Brad Marchand.
    33:04 Patrice BERGERON - 4:2
     
    33:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    V poslední minutě dlouhé přesilovky se domácí přecijen prosazují! PATRICE BERGERON napřáhl na pravém kruhu a svou dělovkou trefil hokejku obránce MacDonalda. Od ní se puk dostal nad rameno naprosto bezmocného Neuvirtha! Asistence: Brad Marchand a Torey Krug.
     
    31:38
    Pierre-Édouard Bellemare unikl po levé straně do zakončení a na hokejce měl vyrovnání. Z levého kruhu ale Raska nepřekonal!
     
    30:14
    Torey Krug následně nabil Patricemu Bergeronovi mezi kruhy. Kanadský reprezentant ovšem nepřekonal roztáhnutého českého brankáře!
     
    28:45
    David Krejčí našel před brankou Davida Backese, jenž se v brankovišti otočil s pukem a zakončoval. Michal Neuvirth ovšem nebyl překonán!
     
    28:28
    Následovala hned akce hostů. Jakub Voráček za brankou zádami hitoval Kevana Millera. Domácí obránce byl přišpendlen na mantinel hodně tvrdě. Český snajpr inkasuje pětiminutový trest!
    28:16 Brayden SCHENN - 3:2
     
    28:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Pět sekund stačilo hostům k využití přesilové hry! Po střele od modré čáry vložil hokejku do dráhy puku BRAYDEN SCHENN, jehož teč skončila až za zády Tuukky Raska! Asistence: Mark Streit a Claude Giroux.
     
    28:11
    Bude se vylučovat pošesté v dnešním utkání. Brandon Carlo je potrestán za držení jednoho z hostujících hráčů.
     
    27:05
    Mohlo být sníženo! Sean Couturier dostal ideální přihrávku do jízdy a objevil se sám před Raskem. Toho ale překonat nedokázal!
    26:00 Torey KRUG - 3:1
     
    26:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Naprosto luxusní kombinace domácího celku končí třetí brankou! David Pastrňák posunul puk na Brada Marchanda, který našel před brankou volného TOREYHO KRUGA. Ten jen nastavil hokejku a puk skončil v brance! Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
    22:00 David KREJČÍ - 2:1
     
    22:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek přesilovku hodně rychle využívá! DAVID KREJČÍ dostal od Austin Czarnika puk na levou stranu, najel si až ke kruhu a krásnou střelou zápěstím překonal Neuvirtha! Asistence: Austin Czarnik.
     
    21:47
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Claude Giroux – 2 min., sekání).
     
    18:04
    Ryan Spooner nyní nabral neskutečnou rychlost na pravém křídle a s pukem se dostal až do brankoviště. V rychlosti se mu ale nepovedlo umístit kotouč do branky.
     
    16:29
    Nahazovaný pokus se dostal před branku Neuvirtha, kde mohl zakončovat Pastrňák. Jeho hokejka byla ovšem zablokována Del Zottem, který inkasuje trest za držení. Český útočník inkasuje zase dvouminutový trest za simulaci.
     
    13:09
    Vylučovat se bude poprvé také proti Philadelphii. Brandon Manning naprosto zbytečně krosčekoval Austina Czarnika za brankou.
     
    11:42
    Tim Schaller měl nyní na hokejce druhou trefu domácích! Šikovný útočník dostal puk před branku, kde svým pokusem napálil jen levou tyčku.
    07:48 Brad MARCHAND - 1:1
     
    07:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Druhá šance Bostonu v oslabení končí vyrovnávací brankou! BRAD MARCHAND obral na modré čáře bránícího Couturiera a hnal se do útoku. Těsně před brankou jej sice fauloval jeden z hráčů, puk ale i tak skončil za zády Michala Neuvirtha! Bez asistence.
     
    07:12
    Domácí si následně vypracovali velkou šanci. Riley Nash dostal puk zpoza branky mezi kruhy, odkud ale nepřekonal pozorného Neuvirtha!
     
    06:33
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Na lavici hanby míří český útočník David Pastrňák. Ten je potrestán za podražení.
     
    02:38
    Rychle mohlo být vyrovnáno. Frank Vatrano se dostal po pěkné přihrávce ke střele, z levého kruhu ovšem pálil jen do tyčky Neuvirthovi branky!
    02:05 Pierre-Édouard BELLEMARE - 0:1
     
    02:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A přichází tak branka hostů! PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE naprosto geniálně tečoval střelecký pokus od modré čáry. Těsně před Raskem jeho teč změnila směr dráhy střely a skončila tak v pravé šibenici branky finského gólmana! Asistence: Ivan Provorov a Chris VandeVelde.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Marchand, 22. Krejčí (Czarnik), 26. Krug (Marchand, Pastrňák), 34. Bergeron (Marchand, Krug), 36. Chára (Pastrňák, Marchand), 60. Marchand – 3. Bellemare (Provorov, VandeVelde), 29. B. Schenn (Streit, Giroux), 40. Simmonds (Voráček)


    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Carlo, Chára, McQuaid, Krug, K. Miller, Liles – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Backes, Krejčí, Vatrano – Riley Nash, Spooner, Schaller – Czarnik, D. Moore, Blidh.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Gudas, Manning, Streit, Del Zotto, Provorov, MacDonald – Konecny, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Cousins – Simmonds, B. Schenn, Weise – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Barton, Sericolo
    bahis siteleri