Mountfield HK – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Slavia 6:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 3:0 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Pardubice – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.)
Sparta – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (3:0, 0:0, 3:2)
HC Litvínov
Sobota 14.01.2017, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale pětibrankový rozdíl se hostům nelíbí, a tak snižují na 6:2! Od mantinelu si mezi kruhy vybruslil JOSEF JÍCHA, jenž po povedené ráně mohl oslavit svůj druhý gól zápasu. Asistence: Tomáš Fencl.
     
    52:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Povedená akce a Mountfield odskakuje již na 6:1! Od levého mantinelu našel Hidveghy před bránu si najíždějícího KRYŠTOFA PAŽOURKA, jenž pouze nastavil hůl a přiťukl puk mezi betony litvínovského brankáře. Asistence: Patrik Hidveghy.
     
    45:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po Šaldově střele ještě zvonila tyč, další šance Mountfieldu už ale končí pátou brankou v síti Litvínova! Hostující rozehrávku vystihl mezi kruhy ALEŠ DUFEK, který se s ničím nepáral a zamířil mezi ruku a tělo severočeského gólmana – 5:1. Bez asistence.
     
    42:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradečtí si tříbrankový náskok berou velmi rychle zpět! A nutno dodat, že po tomhle gólu asi litvínovský brankář nemá úplně čisté svědomí. Puk totiž poměrně volným tempem projel kolem pravé tyčky až před bránu, kam si sjel MARTIN ŠTOHANZL a poslal kotouč do sítě. Asistence: Aleš Dufek.
     
    42:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici střílejí svou první branku a snižují na 3:1! Na útočné modré čáře si vzal kotouč JOSEF JÍCHA, dojel sním až před bránu, položil si hradeckého brankáře a ukázkově zavěsil pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    19:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jedenáct vteřin před koncem první periody využívají domácí početní výhodu a vedou již 3:0! Na úrovni brankové čáry chvíli držel kotouč Štohanzl, který se pak rozhodl černou pryč nahodit do předbrankového prostoru. A nahodil ji tak šikovně, že se od Dufka a brusle MICHAELA GASPARA odrazila přímo do brány. Asistence: Aleš Dufek, Martin Štohanzl.
     
    09:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pouhých sedmnáct vteřin uplynulo od prvního gólu a Mountfield vede již 2:0! Na modré čáře se napřáhl KRYŠTOF HROUDNÝ, který možná i s přispěním teče jednoho z hostujících hráčů podruhé v zápase překonává litvínovského brankáře. Asistence: Kryštof Pažourek, Patrik Hidveghy.
     
    09:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Hradečtí jdou do vedení! Excelentní křižnou nahrávku vymyslel Zahradník, který našel od modré čáry na levou tyč si sjíždějícího beka TOMÁŠE KYNČLA, jenž pouze nastavil hokejku a usměrnil puk do litvínovské sítě – 1:0. Asistence: Tomáš Zahradník, Radim Šalda.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 10. T. Kynčl (Zahradník, Šalda), 10. Hroudný (Pažourek, Hidveghy), 20. Gaspar (Štohanzl, Šalda), 43. Štohanzl (Dufek), 46. Dufek, 53. Pažourek (Hidveghy) – 43. Jícha, 54. Jícha (Fencl)


    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – Hroudný, T. Kynčl, Gaspar, Šalda, J. Moník, Bureš – Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), J. Dvořák, F. Moník, Hofman, Řepík, Hidveghy, Chalupa, Pažourek. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kmínek) – Urbánek, Macháč, Franc (C), D. Havlík, Brzek, Brejžek, O. Dvořák – Schmidmayer, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelář, Horák, Jícha. Trenér: Robert Reichel.

    Rozhodčí: Horinek – Špringl ml., Kettner

    Diváci: 100
    bahis siteleri