NFL: Atlanta Falcons - Seattle Seahawks 36:20 (kon.)
konec
NFL: Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
2. kolo

36:20

(0:7, 19:3, 7:3, 10:7)

Sobota 14.01.2017, 22:35 • Georgia Dome, Atlanta, Georgia • Americký fotbal • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    O tom, zda ve finále konference NFC pojede Atlanta do Dallasu, nebo na své půdě přivítá Green Bay, bude rozhodnuto zhruba za 24 hodin. Již za pár minut však začíná utkání konference AFC New England Patriots – Houston Texans, takže nikam neodcházejte. (02:05:31)
     
    Domácí quarterback Matt Ryan ve svých 31 letech dokázal teprve podruhé vyhrát zápas v play off. Letos ale může dokázat mnohem víc. Co je však pro Falcons velmi špatnou zprávou, Julio Jones nedohrál pro zranění nohy a není jisté, zda bude za týden k dispozici. Pokud by měl tento elitní receiver chybět, byla by to obrovská ztráta.
     
    Druhý poločas si Falcons skvěle pohlídali a dovedli zápas k zaslouženému vítězství. Devonta Freeman zvýšil touchdownem na rozdíl 16 bodů, následně udělal quarterback Seahawks Wilson první špatné rozhodnutí, když odmítl jednoduchý touchdown hodem na volného Baldwina. Field goalem Stevena Hauschky tak hosté snížili jen na 26:13. Atlanta odpověděla také field goalem Matta Bryanta, poté už jen hlídala dění na hřišti. Wilson musel začít riskovat, což se mu nevyplatilo. Hodil interception, kterou Falcons dokázali využít v další touchdown přihrávkou na Mohameda Sanua. Hosté sice parádním returnem a jednou výborně sehranou akcí za 11 sekund odpověděli také touchdownem, ale následně prohráli onside kick, v závěru hodili ještě jednu interception a žádné drama se nekonalo. Atlanta Falcons potvrdila obrovskou sílu svého útoku, vyhrála 36:20 a postupuje do finále konference.
    A máme tu konec utkání

     
    Utkání skončilo.
     
    0:39
    ATL, 3&GOAL, SEA 2
    Zakleknutí a konec zápasu.
     
    1:19
    ATL, 2&GOAL, SEA 1
    Zakleknutí.
     
    1:19
    ATL, 2&GOAL, SEA 3
    Reed neudržel nervy na uzdě a obrana je trestána ztrátou yardů.
     
    2:00
    ATL, 1&GOAL, SEA 2
    Domácí nechávají uplynout čas. Zakleknutí.
     
    2:00
    Two-minute warning.
     
    2:15
    ATL, 1&10, SEA 15
    Freeman objevil mezeru v obraně a doběhl skoro až do end zóny!
    Wilson házel krátkou přihrávku na Willsona, ten se však k míči nedostal!
     
    2:29
    SEA, 1&10, SEA 36 – INTERCEPTION!
    Wilson házel krátkou přihrávku na Willsona, ten se však k míči nedostal! Vznikla obrovská skrumáž, míč polétával ve vzduchu, odrážel se od těl a rukou hráčů, až ho zachytil obránceDeion Jones, což znamená interception! Jones navíc uběhl 28 yardů, než byl složen!
    Matt Ryan dnes 330 yardů, 3 TD, 0 INT. Jako první quarterback dokázal naházet přes 300 yardů, 3 touchdowny a 0 interceptions proti Seattlu vedenému trenérem Petem Carrollem.

    Wilson našel Baldwina za hranicí prvního downu a Baldwin dokázal vyběhnout ze hřiště. 16 yardů.
     
    2:35
    SEA, 3&10, SEA 20
    Wilson našel Baldwina za hranicí prvního downu a Baldwin dokázal vyběhnout ze hřiště. 16 yardů.
     
    2:43
    SEA, 2&10, SEA 20
    Wilson pod obrovským tlakem jenom zahodil míč. Aspoň tím zastavil čas.
     
    2:43
    Je to tak, challenge byla znovu úspěšná! Rozhodčí museli změnit své rozhodnutí na nekompletní přihrávku!

    Libor Štěpán

    Vysvětlivky
    U každé jednotlivé akce bude v úvodu znázorněn údaj o týmu, který je momentálně v držení míče, o fázi aktuální akce, a také o aktuální poloze hry.

    Příklad ATL, 3&5, SEA 42 – U míče je Atlanta, hraje třetí down, potřebuje získat pět yardů k dosažení dalšího prvního downu a hraje z linie 42 yardů na polovině Seattlu.
    bahis siteleri