Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 15.01.2017, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Tatar (DET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 11:27
    Petr Mrázek (DET) náhradní brankář (07:48:35)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Andreas Athanasiou (DET) 1+0
    2. Mike Green (DET) 1+1
    3. Thomas Vanek (DET) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 34-32; Zablokované střely: 11-15; Vhazování: 55%-45%; Hity: 15-20; Přesilové hry: 1/4-1/4; Trestné minuty: 10-10.
    Joe Louis Arena byla svědkem zápasu hodného playoff!

    #RedWings Win! | #lgrw

    Fotka zveřejněná uživatelem Detroit Red Wings Hockey Club (@detroitredwings),


     
    Detroit Red Wings předvedl ve druhé části úžasný comeback a ve třetí třetině poté rozhodl o svém vítězství, když ji vyhrál 3:0 a utkání během ní výrazně otočil na svou stranu čtyřmi góly v řadě. V Joe Louis Areně byli diváci svědky nevídaného utkání, po kterém Red Wings uštědřili Penguins třetí porážku v řadě. Špatná série Pittsburghu pokračuje. Konečný výsledek: Detroit Red Wings 6 Pittsburgh Penguins 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:43
    Gustav Nyquist nedokázal v blízkosti levé tyče překonat fantastického Marca-Andreho Fleuryho, který si vzápětí poradil po senzačním přesunu i s dalšími dvěma pokusy Red Wings!
     
    58:13
    Sidney Crosby dostal dvě minuty za hrubost a Red Wings dohrají dnešní utkání v početní převaze.
     
    55:29
    Gustav Nyquist se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici, jenže Marc-Andre Fleury předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    54:43
    Justin Abdelkader dnes hraje fantastické utkání, jeho poslední střela ale na pravém křídle od mantinelu zamířila mimo a Henrik Lundqvist zasahovat nemusel.
     
    54:08
    Red Wings se na levém křídle nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
    53:14 Henrik ZETTERBERG - 6:3
     
    53:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Anthony Mantha přenesl hru zleva doprava, kde se se zakončením neunáhlil u pravé tyče Anthony Mantha a našel lépe postaveného HENRIKA ZETTERBERGA, který po ledě z blízkosti poslal puk do prázdné brány. Marc-Andre Fleury byl úplně dezorientovaný a Detroit vede 6:3! Asistence: Gustav Nyquist a Anthony Mantha.
     
    52:19
    Justin Abdelkader v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Marc-Andre Fleury po fantastickém zákroku vyrazil ochranné sítě!
    51:51 Mike GREEN - 5:3
     
    51:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    MIKE GREEN se v pravém kruhu pro vhazování dostal k puku a nádhernou střelou ho nad pravým ramenem Marca-Andreho Fleuryho poslal do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Red Wings využili přesilovou hru a vedou 5:3! Asistence: Anthony Mantha a Gustav Nyquist.
     
    51:27
    Vyloučený David Warsofsky sice naskočil zpět na led a Red Wings přesilovou hru 5 na 3 nevyužili, jejich tlak ale bude pokračovat v běžné přesilové hře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Nyquist (Ouellet, Jensen), 34. Vanek (Abdelkader), 40. Nielsen (Green, Vanek), 42. Athanasiou, 52. Green (Mantha, Nyquist), 54. Zetterberg (Nyquist, Mantha) – 1. Letang (Crosby), 24. Malkin (Hagelin), 38. Cullen


    Detroit Red Wings: Coreau (Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Marčenko, Ouellet, Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Vanek – Tatar, Sheahan, D. Larkin – D. Miller, Glendening, Abdelkader (A). Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray) – Cole, Letang, Määttä, Daley, Warsofsky, J. Schultz – Sheary, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Kunitz (A), Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Kühnhackl. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brad Meier, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Kory Nagy, Mark Shewchyk

    Diváci: 20027
    bahis siteleri