Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 15.01.2017, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Gustav Nyquist nedokázal v blízkosti levé tyče překonat fantastického Marca-Andreho Fleuryho, který si vzápětí poradil po senzačním přesunu i s dalšími dvěma pokusy Red Wings!
     
    58:13
    Sidney Crosby dostal dvě minuty za hrubost a Red Wings dohrají dnešní utkání v početní převaze.
     
    55:29
    Gustav Nyquist se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici, jenže Marc-Andre Fleury předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil mimo!
    53:14 Henrik ZETTERBERG - 6:3
     
    53:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Anthony Mantha přenesl hru zleva doprava, kde se se zakončením neunáhlil u pravé tyče Anthony Mantha a našel lépe postaveného HENRIKA ZETTERBERGA, který po ledě z blízkosti poslal puk do prázdné brány. Marc-Andre Fleury byl úplně dezorientovaný a Detroit vede 6:3! Asistence: Gustav Nyquist a Anthony Mantha.
     
    52:19
    Justin Abdelkader v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Marc-Andre Fleury po fantastickém zákroku vyrazil ochranné sítě!
    51:51 Mike GREEN - 5:3
     
    51:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    MIKE GREEN se v pravém kruhu pro vhazování dostal k puku a nádhernou střelou ho nad pravým ramenem Marca-Andreho Fleuryho poslal do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Red Wings využili přesilovou hru a vedou 5:3! Asistence: Anthony Mantha a Gustav Nyquist.
     
    49:53
    Justin Abdelkader byl v levém rohu útočného pásma faulován Mattem Cullenem a Red Wings mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3! To je obrovská šance na navýšení vedení a přiblížení se k vítězství.
     
    49:27
    David Warsofsky před pár okamžiky vstřelil gól, který nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře, a nyní za sekání usedl na trestnou lavici. Detroit má šanci rozhodnout.
     
    48:20
    Red Wings vytvořili v blízkosti levé tyče před bránou Marca-Andreho Fleuryho obrovský závar, klec hostujícího brankáře ale zázračným způsobem odolala!
     
    47:23
    Red Wings na levém křídle napřáhli k nebezpečné střele, kterou Marc-Andre Fleury maskou vyrazil mimo!
     
    46:09
    Justin Schultz se pokusil odčinit dvě chyby z dnešního utkání krásnou střelou, jenže Jared Coreau předvedl ještě lepší zákrok a puk po něm ukryl ve své lapačce!
     
    45:09
    David Warsofsky před bránou dokázal puk propasírovat do sítě a zdánlivě vyrovnat na 4:4, jenže rozhodčí přezkoumali video a gól nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře uznán!
     
    43:54
    Sidney Crosby se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, mezi betony ale střelou po ledě brankáře Jareda Coreaua překonat nedokázal!
    41:46 Andreas ATHANASIOU - 4:3
     
    41:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU mezi kruhy pro vhazování nádhernou žabičkou prohodil puk mezi nohama Justina Schultze a fantastickou individuální akci zakončil z blízkosti střelou nad lapačku Marca-Andreho Fleuryho, která zamířila do pravého horního rohu brány. Fantazie!
     
    41:03
    Jevgenij Malkin se na levém křídle ocitl v šanci, Jared Coreau ale jeho pokus dokázal vyrazit mimo!
    39:06 Frans NIELSEN - 3:3
     
    39:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Mike Green si na pravém křídle zpracoval puk a nádhernou diagonální přihrávkou od modré čáry našel na vzdálenější levé tyči volného FRANSE NIELSENA, který krásnou střelou nad pravým betonem ležícího Marca-Andreho Fleuryho z blízkosti zamířil do sítě. Detroitu se v poslední minuty druhé třetiny podařilo vyrovnat na 3:3! Asistence: Mike Green a Thomas Vanek.
    37:56 Matt CULLEN - 2:3
     
    37:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN se po skvělém zákroku Jareda Coreaua pravým betonem dostal před bránou k dorážce a pod jeho levým betonem puk poslal k pravé tyči. Penguins znovu vedou, nyní 3:2!
     
    36:56
    Justin Abdelkader dostal menší trest za sekání a Pittsburgh si zahraje pátou přesilovou hru, to je neuvěřitelné!
     
    36:23
    Bryan Rust se ocitl před bránou ve fantastické šanci, jenže jeho následná střela nad lapačkou překonaného Jareda Coreaua zřejmě jemně olízla horní tyč!
     
    35:13
    Detroit se stejně jako v první třetiny nyní vytvořil obrovský tlak a Marc-Andre Fleury čelil několika střelám z nichž některé z blízkosti byly velmi nebezpečné, brána Penguins ale odolala! Před bránou bylo tolik hráčů, že jsem je ani nedokázal postřehnout, za což se Vám omlouvám!
    33:18 Thomas VANEK - 2:2
     
    33:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Justin Abdelkader krásnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování THOMAS VANEK, který předvedl nádhernou stahovačku a nad ležícím Marcem-Andrem Fleurym puk poslal do sítě – 2:2! Asistence: Justin Abdelkader.
     
    32:38
    Penguins měli k dispozici čtvrtou přesilovou hru, jenže ani tu využít nedokázali a navíc během ní mohli inkasovat, nebezpečné nahození Red Wings z pravého křídla a jemné teči skončila na vzdálenější levé tyči!
     
    30:38
    Detroit špatně střídal a jeden z jeho hráčů musel odpykat dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    29:01 Gustav NYQUIST - 1:2
     
    29:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    GUSTAV NYQUIST v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele, která prošla mezi nohama klečícího Justina Schultze a od jeho pravé nohy se puk odrazil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Xavier Ouellet a Nick Jensen.
     
    28:23
    Tomáš Tatar na pravém křídle napřáhl k nebezpečné střele, Marc-Andre Fleury ji ale dokázal ukrýt v náručí!
     
    24:24
    Jonathan Ericsson dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Penguins mají k dispozici další přesilovou hru.
    23:55 Jevgenij MALKIN - 0:2
     
    23:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Carl Hagelin na pravém křídle zachytil rozehrávku Red Wings a JEVGENIJ MALKIN po rychlé výměně puku s ním krásnou střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad pravým betonem Jareda Coreaua ke vzdálenější levé tyči. Penguins vedou 2:0! Asistence: Carl Hagelin.
     
    23:15
    Tom Kühnhackl na pravém křídle dvakrát vypálil během pár sekund, Jared Coreau ale obě jeho střely vyrazil!
     
    20:42
    Gustav Nyquist dostal dvouminutový trest za hákování a Penguins mají k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    20:39
    Sidney Crosby se ocitl v úvodu druhé třetiny před bránou v obrovské šanci, jeho bekhendová střela po krásné přihrávce z pravého křídla ale skončila na boční síti!
     
    19:18
    Justin Abdelkader se před pár okamžiky ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže puk bekhendem nedokázal dostatečně zasáhnout a Penguins vyrazili do protiútoku, po kterém naopak musel zasahovat Jared Coreau!
     
    12:30
    Mike Green si najel před bránu na krásnou zpětnou přihrávku Tomáše Tatara z pravého křídla, jenže z blízkosti zamířil pouze do hrudi Marca-Andreho Fleuryho!
     
    12:07
    Penguins vyrazili do velmi nebezpečného přečíslení 3 na 1, jenže následný protiútok zbytečně překombinovali a puk se v blízkosti levé tyče od Sidneyho Crosbyho odrazil k Jaredovi Coreauovi, který hru přerušil!
     
    10:03
    Carl Hagelin se ocitl před bránou z ničeho nic v obrovské šanci, jenže jeho následná bekhendová střela v oslabení těsně minula z blízkosti levý horní roh!
     
    09:39
    Conor Sheary dostal dvě minuty za držení hole a Red Wings si zahrají první přesilovou hru.
     
    08:04
    Justin Abdelkader na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Marc-Andre Fleury měl, co dělat, aby jeho pokus vyrazil!
     
    07:23
    Carl Hagelin si najel před bránu na krásnou přihrávku z levého křídla a z blízkosti puk po ledě tečoval mezi betony Jarede Coreaua, brankář Red Wings ale skvěle zasáhl a jeho pokus vyrazil!
     
    05:06
    Thomas Vanek na pravém křídle třikrát nebezpečně vypálil a brána Marca-Andreho Fleuryho se doslova otřásala v základech, brankář Penguins dobře dvakrát zasáhl a třetí střela zřejmě skončila na brankové konstrukci!
     
    04:06
    Jonathan Ericsson si najel před bránu na krásnou bekhendovou přihrávku Henrika Zetterberga z pravého křídla a ostrého úhlu, jeho následná teč ale skončila mimo!
     
    02:13
    Riley Sheahan nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně k přední tyči, Marc-Andre Fleury ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    01:03
    Justin Abdelkader se krátce po úvodním gólu pustil ve středním pásmu u mantinelu do Jevgenije Malkina a oba dva hráči byli vyloučeni na dvě minuty za krosček.
    00:27 Kris LETANG - 0:1
     
    00:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    KRIS LETANG na vrcholu pravého kruhu pro vhazování krásně vypálil a jeho táhlá střela zápěstím zamířila na milimetr přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Penguins vstoupili do utkání pořádně zostra a vedou 1:0! Asistence: Sidney Crosby.
     
    00:20
    Sidney Crosby hned po dvaceti sekundách napřáhl v mezikruží ke střele, kterou Jared Coreau levým betonem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Nyquist (Ouellet, Jensen), 34. Vanek (Abdelkader), 40. Nielsen (Green, Vanek), 42. Athanasiou, 52. Green (Mantha, Nyquist), 54. Zetterberg (Nyquist, Mantha) – 1. Letang (Crosby), 24. Malkin (Hagelin), 38. Cullen


    Detroit Red Wings: Coreau (Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Marčenko, Ouellet, Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Vanek – Tatar, Sheahan, D. Larkin – D. Miller, Glendening, Abdelkader (A). Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray) – Cole, Letang, Määttä, Daley, Warsofsky, J. Schultz – Sheary, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Kunitz (A), Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Kühnhackl. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brad Meier, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Kory Nagy, Mark Shewchyk

    Diváci: 20027
    bahis siteleri