Mountfield HK – Letňany 4:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:5 (kon.) | Tábor – Liberec 3:4 (kon.)
Sparta – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 5:2 (kon.)
Poruba – Warriors Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 4:5 (kon.)
Žďár n/S – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (3:2, 0:2, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 15.01.2017, 15:00 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    30:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihomoravané střílí další gól a znovu vedou! JAKUB MALÝ vybojoval kotouč v útočném pásmu a procpal kotouč za Klase! Bez asistence.
     
    24:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    ERIK MELUZIN se ocitl v dalším samostatném úniku a tentokráte už se nemýlil! Zakončil přesně nad vyrážečku domácího brankáře. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    17:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši jdou podruhé v zápase do vedení! FILIP KOFFER přijal přihrávku na pravou stranu hřiště, zvedl hlavu a s rozmyslem zamířil přesně "na teploměr" brněnského brankáře! Asistence: Dominik Pejz a Petr Antoníček.
     
    12:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dnes je to v Pardubicích reklama na hokej! Radek Kučeřík vyslal od modré čáry střílenou přihrávku, kterou za záda pardubického brankáře usměrnil ADAM POPELKA. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    11:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jen o pár vteřin později domácí otáčí vývoj zápasu! Druhý gól v krátkém časovém sledu vsítil JAN LAŠÁK! Asistence: Filip Koffer a Petr Antoníček.
     
    11:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hraje se nahoru dolů a je vyrovnáno! Tomáš Jelínek podél mantinelu zavezl kotouč do útočného pásma a předložil kotouč před branku RADKU ŠÍROVI, jenž vyrovnal stav zápasu! Asistence: Tomáš Jelínek a Tomáš Zeman.
     
    01:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jak to někdy v hokeji bývá, z prvního nenápadného útoku se prosadili hosté, když Erik Meluzin přesnou přihrávkou našel DANIELA KAVICKÉHO, a ten zakončil přesně! Puk ovšem ihned vylétl z branky a rozhodčí tuto branku uznali až po poradě. Asistence: Erik Meluzin.

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 12. Šír (Jelínek, Zeman), 12. Lašák (Koffer, Antoníček), 18. Koffer (Pejzl, Antoníček) – 2. Kavický (Meluzin), 13. Popelka (Kučeřík), 25. Meluzin (Kučeřík), 31. Malý


    HC Dynamo Pardubice: Klas (Nečas) – Pejzl, Kaštánek, Matěcha, Hrádek, Odehnal, Jelínek, Secký – Hebek, Šír, Zeman, Antoníček, Koffer, Hledík, Rouha, Rohlík, Lašák, Tobiáš.
    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, Kučeřík, Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Hubáček, Fajmon, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček, Bartes.

    Rozhodčí: Veselý – Řezníček, Zeman
    bahis siteleri