Vienna Capitals – Znojmo 2:3 (po pr.)
po prodl.
spusu Vienna Capitals
2:3 (0:2, 0:0, 2:0 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 15.01.2017, 17:00 • Albert Schultz Eishalle • bet-at-home ICE Hockey League • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Obrovská radost v kotli znojemských fanoušků! COLTON YELLOW HORN byl v průběhu zápasu spíše neviditelný, nyní se ale prokličkoval do pravého kruhu, kde si rychle vyměnil puk s Liborem Šulákem a po střele do betonu Lamoureuxe u tyče sám dorazil kotouč do sítě. Asistence: Libor Šulák, Jan Lattner.
     
    55:34
    Čtyři a půl minuty před koncem třetí třetiny mají Orli výbornou možnost na vstřelení třetí branky! Dominic Hackl vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hřiště a připojil se k Rotterovi na trestné lavici.
     
    55:07
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Rafael Rotter – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:36
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Domácí trestají i druhý Lakosův prohřešek a bleskově vyrovnávají na 2:2! Stalo se tak po rychlém protiútoku Vídně, při kterém Schwarz první střelu Ferlanda ještě vyrazil, jenže na pohotovou dorážku RYANA CONNORA McKIERNANA už neměl šanci dosáhnout. Asistence: Jonathan Ferland, MacGregor Sharp.
     
    43:38
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Šestá přesilová hra Capitals už končí gólem! Autorem branky je RAFAEL ROTTER, který sice jenom přihrával do levého kruhu, jenomže vracející se MAREK BIRO smolně přesměroval puk na vlastní branku a Schwarz už nestihl kloudně zareagovat. Asistence: Jamie Fraser.
     
    43:21
    Další problémy pro Znojmo! André Lakos po nedovolené hrubosti ještě zasáhl protihráče vysokou holí a na čtyři minuty oslabuje Orly.
     
    41:24
    Jerry Pollastrone měl na hokejce snížení! Muž s šestatřicítkou na zádech stál před prázdnou brankou, jenže v osudném okamžiku nezvedl puk za výtečného Schwarze, který v akrobatické pozici uchránil svůj tým od inkasované branky.
     
    39:49
    Colton Yellow Horn si v přerušené hře zřejmě neodpustil nějakou poznámku k rozhodčím a na oplátku vyfasoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    39:49
    Jan Lattner v souboji u zadního mantinelu povalil Patricka Petera. Rozhodčí byli nekompromisní a za hrubost jej poslali na trestnou lavici.
     
    31:46
    Gólová radost vídeňských fanoušků byla předčasná. Jeden z hráčů po tvrdě střele od modré čáry totiž dorazil puk do brány vysokou holí, což rozhodčím správně neuniklo.
     
    31:33
    Aktivní Fraser se vydal na útočný výlet, při němž hledal spoluhráče v pravém kruhu. Ten se ke střele ale nedostal, protože byl nedovoleně seknut Markem Špačkem. Caps si tedy zahrají už čtvrtou početní výhodu.
     
    26:46
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Antonín Bořuta – 2 min., držení protihráče).
     
    20:44
    Skvělý Schwarz! MacGregor Sharp dostal z levého mantinelu ideální přihrávku do předbrankového prostoru, kde se proti ležícímu brankáři ale neprosadil.
     
    12:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je paráda! Znojmo ubránilo dvě oslabení a z protiútoku vstřelilo svou druhou branku! Jejím autorem je PATRYK WRONKA, který se ve středním pásmu odpoutal od obránce, zády k brance si v rychlosti narazil s Pucherem a z levého kruhu zamířil přesně do zcela odkryté branky. Asistence: Peter Pucher, Marek Biro.
     
    09:46
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Teddy Da Costa – 2 min., sekání).
     
    06:51
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Marek Biro – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se v šesté minutě zápasu dostává do vedení! Dvě střely z obou kruhů Lamoureux ještě zneškodnil, Colton Yellow Horn si pak ale ze vzduchu zpracoval kotouč a z krátkého mantinelu jej předal JANU LATTNEROVI, který z pravé strany propálil domácího gólmana. Asistence: Colton Yellow Horn
     
    02:48
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Dominic Hackl – 2 min., držení protihráče).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 44. Rotter (Fraser), 45. McKiernan (Ferland, Sharp) – 6. Lattner (Yellow Horn), 13. Wronka (Pucher, Biro), 62. Horn (Šulák, Lattner)


    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – P. Lakos, Cuma, Bowman, Fraser, McKiernan, Brocklehurst, Peter, Hackl – Tessier, Sharp, Nödl – Rotter, Holzapfel, Pollastrone – Ferland, Vause, Bauer – Großlercher, Nißner, Bolterle.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Stehlík, Šulák, McMonagle, A. Lakos, Biro, Bořuta, Kadeřávek – Yellow Horn, Bartoš, Lattner – Wronka, Pucher, Beroun – Hughesman, Da Costa, Vodný – Špaček, Podešva, Csamangó.

    Rozhodčí: Nikolić, Kaspar – Zrnić, Nothegger

    Diváci: 4 500
    bahis siteleri