Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
po s.n. (1:3)
Red Star Kunlun
3:4 (0:3, 0:0, 3:0 - 0:0)
Dinamo Riga
Pondělí 16.01.2017, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filipp TOLUZAKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dinamo Riga.
    Autorem vítězné branky je FILIPP TOLUZAKOV.
    59:51 Chad RAU - 3:3
     
    59:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Za devět vteřin hodina! Přesně v tomto čase v předbrankovém prostoru uplatnil svůj důraz CHAD RAU a nejproduktivnější hráč Kunlunu k obrovskému nadšení domácího publika vyrovnal na 3:3! Je tedy jasné, že pekingský LeSports Center uvidí prodloužení. Zklamání ve tvářích hostujících hokejistů je zjevné, promrhali totiž třígólový náskok. Asistence: Martin Bakoš.
    47:33 Tuukka MÄNTYLÄ - 2:3
     
    47:33
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Druhá využitá přesilovka vrací Kunlun zpět do zápasu a máme tak zaděláno na drama. Do střelecké listiny se zapsal TUUKKA MÄNTYLÄ. Asistence: Joonas Järvinen a Linus Videll.
    41:15 Martin BAKOŠ - 1:3
     
    41:15
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Na začátku třetí třetiny domácí využívají přesilovou hru. Sallinen se vynořil zpoza brány, a ačkoliv nedokázal zasunout puk za Sedláčkova záda, hrací předmět se odrazil na hůl nehlídaného MARTINA BAKOŠE a slovenskému forwardovi nečinilo absolutně žádné potíže zacílit do odkryté levé části brány. Asistence: Tomi Sallinen.
    10:57 Gints MEIJA - 0:3
     
    10:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Tohle je vysněný vstup do utkání snad každého mužstva. Mikelis Redlihs objel bránu a mezi kruhy našel GINTSE MEIJU, jehož razantní rána prolétla kolem Karhunenovy lapačky. Poslední tým Východní konference tak po deseti minutách vede na ledě o postup do play-off bojujícího Kunlunu už o tři trefy! Asistence: Mikelis Redlihs a Kristaps Zile.
    08:35 Roberts LIPSBERGS - 0:2
     
    08:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Kulda zachytil vyhození Karhunena a okamžitě adresoval puk do předbrankového prostoru, kde ROBERTS LIPSBERGS zametl kotouč do sítě a překvapivě zdvojnásobil náskok svého týmu. Asistence: Edgars Kulda.
    01:58 Oskars CIBULSKIS - 0:1
     
    01:58
    Riga právě vstřelila branku!
    Hráči lotyšského týmu udeřili hned ze své další šance. V přesilové hře uzamkli své soupeře v pásmu a prudkou ránu OSKARSE CIBULSKISE od modré čáry tečoval Balinškis k pravé tyči. Sudí však jeho teč nepostřehli, takže gól byl připsán Cibulskisovi. Asistence: Filipp Toluzakov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 42. Bakoš (Sallinen), 48. Mäntylä (Järvinen, Videll), 60. Rau (Bakoš) – 2. Cibulskis (Toluzakov), 9. Lipsbergs (E. Kulda), 11. Meija (M. Redlihs, Zile), rozh. náj. Toluzakov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Gints Meija (RIG)
    1:1   Martin Bakoš (KUN)
    2. série:
    1:2   Lauris Darzinš (RIG)
    1:2   Damien Fleury (KUN)
    3. série:
    1:3   Filipp Toluzakov (RIG)


    Red Star Kunlun: Karhunen (Kuzmin) – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Taimi, Jalasvaara, Bellemore, Pereťagin – Rau, Videll, Collins – Fleury, Marcinko, Bakoš – Ponikarovskij, Enlund, Sallinen – Pereskokov, J. Alševskij, Jüe.
    Dinamo Riga: Sedláček (Kalninš) – Cibulskis, Balinškis, Galvinš, Freibergs, Jerofejevs, Zile, J. Redlihs – Indrašis, Darzinš, Bičevskis – M. Redlihs, Skvorcovs, Meija – Gillies, Tim Sestito, Toluzakov – Lipsbergs, E. Kulda, Golovkovs – Pavlovs.

    Rozhodčí: Naumov, Bukin – Šeljanin, Palej
    bahis siteleri