NY Rangers – Dallas 6:7 (kon.) | Columbus – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:6 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (kon.) | Calgary – Florida 5:2 (kon.)
Colorado – Chicago 4:6 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:0 (kon.) | Anaheim – Tampa 2:1 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Nashville Predators
Středa 18.01.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Pekka Rinne naskočil na střídačku a Predators to zkouší při hře bez brankáře!
     
    57:55
    Mattias Ekholm tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Vancouveru jeho pokus ramenem vyrazil mimo!
     
    55:38
    Daniel Sedin se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže jeho střela skončila na betonu Pekka Rinneho, který drží naděje Nashvillu!
    52:28 Henrik SEDIN - 1:0
     
    52:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Luca Sbisa skvěle zablokoval střelu Harryho Zolnierczyka a po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil střelou, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče. HENRIK SEDIN vzápětí po odrazu kotouče od mantinelu za bránou nahodil puk v blízkosti levé tyče z více než nulového úhlu před bránu a od levého betonu Pekka Rinneho se odrazil do sítě. Canucks prolomili bezbrankové skóre a kapitána Henrika Sedina dělí jediný bod od hranice 1000 bodů! Asistence: Luca Sbisa a Loui Eriksson.
     
    49:08
    Nikita Trjamkin krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho krásná střela zápěstím ale minula přední horní roh brány Pekka Rinneho!
     
    48:13
    Viktor Arvidsson z levého křídla dobře mířil na přední tyč, Ryan Miller ale jeho pokus vyrazil pravým betonem!
     
    46:54
    Canucks zasypali bránu Pekka Rinneho sprchou střel, ani jedna z nich ale za jeho zády neskočila!
     
    44:30
    Čároví rozhodčí Lonnie Cameron zamířil na ošetřovnu a utkání řídí pouze tři rozhodčí.
    44:30 Watson zasáhl do hlavy čárového rozhodčího Camerona!
     
    44:30
    Austin Watson v blízkosti střídaček nahazoval puk do útočného pásma a nepříjemně zasáhl hlavu jednoho z čárových rozhodčích! Na led okamžitě přiběhli lékaři, aby ho ošetřili.
     
    44:13
    Predators po přihrávce zpoza brány z levého kruhu pro vhazování pálili těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ale vsedě fantasticky zasáhl levým betonem!
     
    39:41
    Canucks v závěru druhé třetiny napřáhli k nádherné střele, která z levého křídla skončila v lapačce skvěle chytajícího Pekka Rinneho!
    38:04 Ryan Miller vyrazil střelu Austina Watsona maskou.
     
    38:04
    Austin Watson na pravém křídle napřáhl ke střele, kterou Ryan Miller maskou vyrazil před sebe a rychle puk zmrazil pod lapačkou!
    35:34 Eriksson zakončil rychle sehraný protiútok Canucks.
     
    35:34
    Loui Eriksson si najel před bránu na krásnou přihrávku z pravého křídla a bekhendovým blafákem se snažil puk zasunout mezi betony Pekka Rinneho, ani tentokrát ale neuspěl!
    33:54 Nebezpečné přečíslení bratrů Sedinových 2 na 1!
     
    33:54
    Bratři Sedinové vyrazili do velice nadějného přečíslení dva na jednoho a Henrik krásnou přihrávkou předložil puk Danielovi, který v blízkosti levé tyče těsně minul levý horní roh!
     
    32:07
    James Neal na pravém křídle nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou a Ryan Miller levým ramenem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    30:44
    Jack Skille krásně vypálil ihned po vhazování a jeho střela mířilo do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Pekka Rinne ji zřejmě pravým ramenem vytáhl mimo!
    29:56 Krásná střela Alexandera Edlera a zákrok Pekka Rinneho.
     
    29:56
    Alexandre Burrows nádhernou přihrávkou z pravého křídla přenesl hru doleva na Alexandera Edlera, který v kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím a mířil přesně do bližšího rohu brány, brankář Pekka Rinne ale předvedl nádherný zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    22:03
    Ryan Miller vyrazil střelu Predators z pravého křídla před sebe a Calle Järnkrok se dostal k dorážce, jeho následný pokus ale z blízkosti zamířil vedle levé tyče!
     
    18:35
    Alexander Edler na pravém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry a Pekka Rinneho jeho střelu, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, pravým betonem vykopl!
    15:10 Derek Grant se radoval z úvodní branky předčasně!
     
    15:10
    Nashville vstřelil branku, která nebyla uznána!
    Ryan Miller se vydal za bránu, aby rozehrál, jenže se mu to nepodařilo. Proti dvojici Predators, kteří ho skvěle napadali z obou stran, ani neměl kudy, a Derek Grant v blízkosti levé tyče puk pod lapačkou brankáře Vancouveru, který se vleže roztáhl na brankové čáře, propasíroval do sítě. Gól ovšem po pečlivém přezkoumání videa nebyl uznán – nedovolené bránění brankáře! Stav utkání se nezměnil.
     
    14:36
    Loui Eriksson vypálil z pravého křídla a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinneho ho ale pravým betonem dokázal vyrazit a připsal si skvělý zákrok!
     
    12:34
    James Neal na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Ryan Miller jeho pokus po krásném zákroku lapil do lapačky!
     
    12:16
    Canucks chybovali na obranné modré čáře a Harry Zolnierczyk vyrážel do nebezpečného protiútoku, který zastavil podražením Alex Biega. Predators si také vyzkouší první přesilovou hru a mají šanci otevřít skóre.
     
    10:12
    Yannick Weber dvakrát vypálil od modré čáry a ve druhém případě před bránou dobře tečoval jeho pokus Calle Järnkrok, Ryan Miller ale předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil!
     
    07:31
    Luca Sbisa nedokázal v blízkosti levé tyče překonat Pekka Rinneho a se střelou z pravého křídla a ostrého úhlu vzápětí neuspěl ani Bo Horvat! Canucks mají velký tlak.
     
    04:36
    Filip Forsberg fauloval a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Canucks mají k dispozici první přesilovou hru.
    01:43 Nádherná střela Louiho Erikssona orazítkovala horní tyč!
     
    01:43
    Louis Eriksson z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mířila nad lapačkou Pekka Rinneho do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, nakonec ale od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    00:16
    Predators po nahození Mikea Fishera vytvořili před bránou Ryana Millera závar, brankář Canucks ale dobře zasáhl levým betonem a pokus hostů vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. H. Sedin (Sbisa, Eriksson)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Megna – Bärtschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Irwin, Ellis (A), Ekholm, Y. Weber, Bitetto, Carrier – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Järnkrok, Ribeiro, Neal (A) – Sissons, Fisher (C), Watson – McLeod, D. Grant, Zolnierczyk. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Marc Joannette. Čároví: Lonnie Cameron, Kiel Murchison

    Diváci: 18312
    bahis siteleri