Novokuzněck – Barys 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Kazaň – Ufa 6:5 (po pr.) | Viťaz – Toljatti 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
Avangard Omsk
Středa 18.01.2017, 15:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:45
    Pro domácí je tu ale další komplikace – na trestnou lavici je poslán Osala, který podržel svého protihráče a to tak že dost okatě.
     
    42:28
    Navíc domácí si zahrají další oslabení, protože na trestnou lavici musí zamířit Alexandr Sjomin – ten ve středním pásmu zbytečně podrazil svého soupeře.
     
    39:25
    Je tu další vyloučení za vyhození puku do hlediště, tedy za zdržování hry – na trestnou lavici musí domácí Alexandr Sjomin, který dopustil právě tohoto prohřešku.
     
    21:12
    Je tu první vyloučení zápasu proti domácím – na trestnou lavici musí Chris Lee, který vyhodil puk na tribunu a je tak vyloučen za zdržování hry.
     
    13:39
    Je tu ale další vyloučení – i tentokrát pošle do přesilovky domácí, protože v útočné třetině byl před brankou soupeře až moc důrazný Pavel Machanovskij a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    10:15
    Je to tak, na trestnou lavici míří dnes poprvé hostující hráč – Michajl Juňkov hákoval a nabídl tak Magnitogorsku přesilovou hru.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 14. Timkin (Filippi), 28. Kosov (Dronov, A. Sjomin), 52. Zaripov (Antipin, Mozjakin) – 9. Pestuško (Zubov, J. Medveděv), 23. Lauta (Grigorjev, J. Medveděv), 42. I. Michejev (J. Medveděv), 42. Burdasov (Kučerjavenko), 60. Lemťugov


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, J. Birjukov (A), Bereglazov, Lee, Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Zaripov (A), Jan Kovář, Mozjakin (C) – Kosov, Filippi, A. Sjomin – Santala, Osala, Timkin – Platonov, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Železkov.
    Avangard Omsk: Šilin (Furch) – Martynov, J. Medveděv (C), Meňšikov, Nikitin, Ahnelöv, Grigorjev, A. Osipov, Orlov – Pěrežogin (A), Sobotka, Lemťugov – Pestuško, Zubov (A), I. Michejev – Burdasov, Kučerjavenko, Booth – Machanovskij, Juňkov, Lauta.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Gordenko, Sysujev
    bahis siteleri