Montreal – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Arizona 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Florida 4:3 (po pr.) | Los Angeles – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 19.01.2017, 01:30 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:42 Jakob CHYCHRUN - 6:3
     
    54:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce JAKOBA CHYCHRUNA znamená snížení domácího náskoku na rozdíl tří gólů. Šikovný mladík se s pukem na holi odpoutal od mantinelu a bekhendovou střelou z levého kruhu procedil puk za Pavelce, který si na kotouč sáhl, ovšem úplně jej zastavit nedokázal. Asistence: Alexandr Burmistrov, Radim Vrbata.
     
    49:33
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., hákování).
     
    49:14
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., sekání).
     
    48:59
    Střídání v týmu Arizona Coyotes: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází Louis Domingue.
    48:59 Nikolaj EHLERS - 6:2
     
    48:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je to už o čtyři góly! NIKOLAJ EHLERS nejprve ve velké rychlosti puk za Smithe neprotlačil. O vteřinku později ale dostal přihrávku od Postmy a z mezikruží nekompromisně vypálil pár centimetrů pod horní tyč. Asistence: Paul Postma.
    47:42 Jacob TROUBA - 5:2
     
    47:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MTS Center se popáté raduje ze vstřelené branky a troufám si říci, že je rozhodnuto! Jeden z hostujících hráčů promáchl nepokrytý puk, jenž si na modré čáře přivlastnil Stafford. Jeho střelu švihem Smith betonem vyrazil pouze na JACOBA TROUBU a ten už se z pohotové dorážky snad ani nemohl zmýlit. Asistence: Drew Stafford, Mark Scheifele.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Connor Murphy – 2 min., držení protihráče).
     
    34:01
    Nikolaj Ehlers krátce před velkou šancí Arizony přidržel Burmistrova a před startem reklamní pauzy míří na trestnou lavici.
     
    33:48
    Burmistrov předložil přihrávku úplně volnému Vrbatovi, který zleva mířil na prázdnou branku, jenomže Pavelec před ní vložil hokejku a neskutečně vyrazil střelu svého krajana! Diváci bouří!
    32:49 Joel ARMIA - 4:2
     
    32:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kojoti oslabení přečkali, avšak krátce po jeho skončení přesto inkasují počtvrté! Shawn Matthias si u mantinelu zpracoval Byfuglienovu dlouhou přihrávku a z levého mantinelu nacentroval skrz Schenna před branku, kde JOEL ARMIA nastavenou holí šikovně přesměroval kotouč mimo dosah Smithe. Asistence: Shawn Matthias, Dustin Byfuglien.
     
    30:45
    Nechybělo moc a Jets vedli už o dva góly! Petan vyhrá buly na Scheifeleho, který přihrávkou přes šířku kluziště nabil Troubovi a ten zpoza pravého kruhu napálil ty4!
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alex Goligoski – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:28
    Další aplaus pro českého gólmana! Dvorak doslova vlétl do útočné třetiny a z levé strany předložil puk před brankoviště volnému Perlinimu, jehož teč Pavelec betonem skvěle zastavil!
    24:42 Andrew COPP - 3:2
     
    24:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Mike Smith potřetí inkasuje a Jets zničeho nic vedou 3:2! Petan vyjel zpoza branky až do pravého kruhu a přihrál na osu hřiště Thornburnovi. Jeho střelu obránce srazil pouze na hokejku ANDREW COPPA, jenž se rychle zorientoval a z bezprostřední blízkosti zametl puk do hostující klece. Asistence: Chris Thorburn, Nic Petan.
    23:03 Blake WHEELER - 2:2
     
    23:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí tým podruhé srovnává stav zápasu! Morrissey nejprve napálil pouze Joorise, kotouč se k němu ale vrátil a on tentokrát přihrál na pravou stranu. Byfuglienovu další přihrávku vzápětí Little prodloužil k brankovišti na Perreaulta. Ten se neunáhlil a chytře ještě našel BLAKEA WHEELERA, před kterým bylo už pouze zakončení do prázdné branky. Asistence: Mathieu Perreault, Bryan Little.
     
    10:00
    Wheeler vypíchl Stoneovu přihrávku a upaloval zcela sám na Smithe, jehož branku v úniku ale přestřelil!
    08:50 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:2
     
    08:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká bleskurychle využitá přesilovka 5 na 3! Doan po vhazování zabojoval v pravém kruhu a vydoloval puk přímo před OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který byl v mezikruží úplně sám a svou typickou střelou zápěstím vypálil nad pravé rameno Ondřeje Pavelce. Asistence: Shane DOan.
     
    08:45
    Arizona dostává výbornou možnost k návratu do vedení. Za sekání míří na trestnou lavici také domácí obránce Toby Enström.
     
    08:04
    Paul Postma nešikovně vložil hokejku před Duclaira a zaslouženě inkasuje první dvouminutový trest za podražení.
    03:36 Josh MORRISSEY - 1:1
     
    03:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí tým ale bleskurychle odpovídá a vyrovnává na 1:1! Byfuglien převzal přihrávku na modrou čáru a expresně jej posunul podél modré čáry na Morrisseyho, jehož tvrdou střelu tečoval za Smitha BRYAN LITTLE. Asistence: Dustin Byfuglien, Mathieu Perreault.
    02:11 Josh JOORIS - 0:1
     
    02:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale ne! Takovýto návrat do NHL si Ondřej Pavelec rozhodně nepředstavoval, hned první střela na jeho branku totiž končí v síti. Kojoti s problémy přečkali závar u vlastní branky a rychle se přesunuli do útoku. Crouse ještě na vlastní polovině přihrál JOSHU JOORISOVI, který si snadno dojel do levého kruhu a střelou švihem poslal puk za Pavelce. Asistence: Lawson Crouse.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Little (Morrissey, Byfuglien), 24. Wheeler (Perreault, Little), 25. Copp (Thorburn, Petan), 33. Armia (Matthias, Byfuglien), 48. Trouba (Stafford, Scheifele), 49. Ehlers (Postma) – 3. Jooris (Crouse), 9. Ekman-Larsson (Doan), 55. Chychrun (Burmistrov, Vrbata)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hellebuyck) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma (C), Stuart (A) – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Armia, Little, Perreault – Stafford, Lowry, Matthias – Thorburn, Petan, Copp.
    Arizona Coyotes: M. Smith (49. Domingue) – Schenn, Ekman-Larsson (A), Stone, Goligoski (A), C. Murphy, Chychrun – Vrbata, Burmistrov, Rieder – Duclair, Holland, J. McGinn – Doan (C), Dvorak, Perlini – Martinook, Jooris, Crouse.

    Rozhodčí: Romasko, Sutherland – Alphonso, Pancich

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri