Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:5 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Čtvrtek 19.01.2017, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Michal Čajkovský střílel od modré a pak ještě jeho spoluhráči bojovali o dorážky na brankovišti.
     
    59:05
    Je to opravdu tu, Vladimir Sochatskij je už na střídačce a domácí to zkouší v šesti.
     
    52:24
    Alexandr Akmaldinov mohl de facto rozhodnout, ale také Vladimir Sochatskij předvedl vynikající zákrok a udržel svůj tým ve hře o body.
     
    51:32
    A chvíli poté musel předvést vynikající zákrok betonem proti Dmitriji Monjovi, který se přes několik bránících hráčů dokázal proháčkovat až do předbrankového prostoru.
     
    46:05
    Tlak domácích se ještě víc přiostřil, velmi blízko gólu byl Petr Koukal, ale tomu dnes není přáno. Mimochodem, Jekatěrinburg už nedokázal vstřelit Jugře gól šest třetin. To už je opravdu velké trápení.
    45:21 Vitalij ŠULAKOV - 0:2
     
    45:21
    Jugra právě vstřelila branku!
    Po moc pěkné kombinaci přidávají hosté druhý gól zápasu a schyluje se nám k překvapení! Druhým dnešním střelcem je VITALIJ ŠULAKOV, který propálil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Sochatského. Asistence: Nikita Chlystov, Alexandr Jaremčuk.
    34:07 Jevgenij LAPENKOV - 0:1
     
    34:07
    Jugra právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale od mantinelu odlepili a JEVGENIJ LAPENKOV byl tím, kdo dostal přihrávku před branku, kde byl volný, a střelou mezi betony propálil Sochytského. Asistence: Alexandr Akmaldinov, Roman Ljudučin.
     
    29:22
    Po hezké kombinace byl v dobré pozici Michnov, možná zbytečně ale ještě přihrával spoluhráči, když stál před odkrytou brankou soupeře.
     
    26:22
    Tak tohle je něco neuvěřitelného! Dva hráči Jekatěrinburgu, Roman Ivašov a Stanislav Čistov jeli úplně sami na brankáře a měli moře času cokoliv vymyslet, ale Čistov pouze vystřelil a kotouč skončil v lapačce Šaryčenkova, který se pomalu ani nemusel pohnout aby tento zákrok učinil.
     
    23:04
    Poprvé v zápase se bude vylučovat. Na trestnou lavici odjíždí Jevgenij Lapenkov za hrubost.
     
    13:55
    Rob Tičar nebyl daleko prvního gólu zápasu, Alexandr Šaryčenkov však předvedl proti jeho ráně z pravého kruhu výborný zákrok.
     
    03:39
    Střelu Stanislava Čistova dokázal Alexandr Šaryčenkov zpacifikovat a hráče Jekatěrinburgu následně nepustil ani k dorážce, i když si moc jistý nebyl zda mu puk někudy nevypadl.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 35. Lapenkov (Akmaldinov, Ljudučin), 46. Šulakov (N. Chlystov, Jaremčuk)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Lisutin) – Megalinskij (A), Kivistö, Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Timašov, Turbin, Ščemerov, Žuravljov – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Buchtele, Tičar, Čistov – Monja, Torčeňuk (A), Česalin – Ivašov, A. Romanov, Gubin.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Bojaršinov) – Šulakov, N. Chlystov, Kulik, Ugolnikov, Al. Makarov, Valentěnko (A), Pogorišnyj, Ibragimov – Ljudučin, Lapenkov (A), Koroljov – Kupcov, Varfolomejev, A. Alexejev – Akmaldinov, J. Ivanov, Dvurečenskij – Beljajev, Jaremčuk, Ankudinov.

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Artur Kuljov – Alexandr Zacharenkov, Ivan Sazonov
    bahis siteleri