NY Islanders – Dallas 3:0 (kon.) | Columbus – Ottawa 0:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:5 (kon.)
Minnesota – Arizona 4:3 (kon.) | St. Louis – Washington 3:7 (kon.) | Calgary – Nashville 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | San Jose – Tampa 2:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Pátek 20.01.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Nick RITCHIE - 2:1
     
    57:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše vyhrál mezi kruhy souboj a NICK RITCHIE nádhernou střelou z vrcholu mezikruží nad lapačkou Calvina Pickarda vymetl milimetrově přesně pravý horní roh brány. Ducks otočili utkání na svou stranu a těsně před koncem vedou 2:1! Asistence: Ondřej Kaše.
    47:17 Hampus LINDHOLM - 1:1
     
    47:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    HAMPUS LINDHOLM na levém křídle napřáhl po zpětné přihrávce Rickarda Rakella o mantinel od modré čáry bez přípravy k prudké střele s příklepem, která nad vyrážečkou Calvina Pickarda zamířila přesně do bližšího horního rohu brány. Ducks využili přesilovou hru a k radosti svých fanoušků vyrovnali na 1:1! Asistence: Rickard Rakell a Antoine Vermette.
    34:04 Gabriel LANDESKOG - 0:1
     
    34:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ducks nedokázali vyhodit puk z obraného pásma a GABRIEL LANDESKOG je za to nekompromisně potrestal, když se v blízkosti pravé tyče dostal k dorážce a nad pravým betonem ležícího Johna Gibsona puk poslal do sítě. Colorado bylo od úvodních minut horším týmem, nyní ale v Honda Center využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Matt Duchene a Nathan MacKinnon.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 48. H. Lindholm (Rakell, Vermette), 58. N. Ritchie (O. Kaše) – 35. Landeskog (Duchene, MacKinnon)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, L. Shaw – Cramarossa, Noesen, O. Kaše. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Ťutin, Barrie, Zadorov, Goloubef, Beauchemin (A), Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, J. Mitchell, Colborne. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Kyle Rehman. Čároví: Shane Heyer, Brian Murphy

    Diváci: 15414
    bahis siteleri