Liverpool – Swansea 2:3 (kon.) | Bournemouth – Watford 2:2 (kon.) | Crystal Palace – Everton 0:1 (kon.)
Middlesbrough – West Ham 1:3 (kon.) | Stoke – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | West Brom – Sunderland 2:0 (kon.)
Manchester City – Tottenham 2:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:3 (0:0)
Swansea City
Sobota 21.01.2017, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    74. Gylfi SIGURDSSON - 2:3
     
    74
    Swansea právě vstřelila branku!
    To snad ani není možný! Vypadá to, jakoby se hrálo bez obran a Swansea se opět ujíma vedení. Thomas Carroll se hnal do pokutového území, kde se míč odrazil od bránícího hráče před GYLFIA SIGURDSSONA. Islandský ofenzivní hráč zachoval pevné nervy a poslal balon do zadní části branky.
    69. Roberto FIRMINO - 2:2
     
    69
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Strhující podívaná pokračuje a je opět vyrovnáno! Dlouhý pas si zpracoval Georginio Wijnaldum, jehož centr zamířil na ROBERTA FIRMINA. Ten předvedl fantastické zpracování na prsa a střelou z voleje nedal Łukaszi Fabiańskému nejmenší šanci.
    55. Roberto FIRMINO - 1:2
     
    55
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Anfield Road se mění ve střelnici a fanoušci domácího celku se dostávají do varu. Liverpool přenesl hru na levou stranu, kde se míče zmocnil James Milner. Jeho centr byl přesný a našel hlavu ROBERTA FIRMINA. Vedení Swansea je v krátkém sledu opět jednobrankové.
    52. Fernando LLORENTE - 0:2
     
    52
    Swansea právě vstřelila branku!
    The Jacks využívají i další šanci a dostávají se do dvoubrankového vedení. Welšský tým táhl útok po levé straně a na centr si v šestnáctce naskočil FERNANDO LLORENTE. Hostující útočník hlavou poslal míč přesně k levé tyči a běží se podruhé radovat s vlastními fanoušky v rohu stadionu.
    48. Fernando LLORENTE - 0:1
     
    48
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak to je pro favorita utkání obrovský šok a Liverpool bude mít plné nohy práce s otočením zápasu. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Federico Fernández, jehož zakončení zastavil Wayne Routledge. Balon jako první našel FERNANDO LLORENTE, jehož pokus skončil zblízka za brankovou čárou. Swansea dlouho čekala na svou šanci, ale nakonec se dočkala a překvapivě vede.

    Michal Luxa

    Branky: 55. Firmino (Milner), 69. Firmino (Wijnaldum) – 48. F. Llorente (Routledge), 52. F. Llorente (T. Carroll), 74. G. Sigurdsson

    Karty:   36. Klavan (LIV) – 89. Fer (SWN)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:7.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, Milner – Wijnaldum (90+4. Matip), Henderson (C), Can (71. Origi) – Firmino, Coutinho (57. Sturridge), Lallana.
    Náhradníci: Karius – Sturridge, A. Moreno, Lucas Leiva, Origi, Matip, Woodburn.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson (79. Rangel) – Fer (90+4. Fulton), T. Carroll, Cork (C) – Routledge, F. Llorente (85. Bastón), G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Bastón, Dyer, Rangel, Fulton, McBurnie.

    Rozhodčí: Friend – Cann, Scholes
    bahis siteleri