Porto – Rio Ave 4:2 (kon.) | Marítimo – Sporting 2:2 (kon.) | Arouca – Boavista 1:2 (kon.)
konec
CS Marítimo
2:2 (2:1)
Sporting Lisabon
Sobota 21.01.2017, 19:15 • Estádio dos Barreiros, Funchal (kapacita: 8.992 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Éber Bessa, přichází Alex Soares.
     
    87
    Gelson Martins mohl krásným diagonálním lobem z hranice šestnáctky strhnout vítězství na stranu Sportingu, jeho nápaditý pokus ale zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    86
    Ghazaryan nádhernou přihrávkou z pravé strany hřiště našel uprostřed šestnáctky absolutně nikým neatakovaného Fransérigia, který mohl rozhodnout, jenže míč napálil nepochopitelně vedle pravého horního rohu brány!
    82. Klíčový okamžik! Rozhodčí chybně neuznali Ruizův gól!
     
    82
    Střídající Alan Ruiz si krásně naběhl za obranu na kolmou přihrávku a po kličce vybíhajícímu brankářovi Charlesovi míč z ostrého úhlu na levé straně šestnáctky poslal do prázdné brány, jeho gól ale nebyl kvůli ofsajdu chybně uznán!
     
    80
    Adrien Silva taktickým faulem zastavil unikajícího Xaviera a za svůj zákrok byl odměněn žlutou kartou.
     
    74
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Edgar Costa, přichází Antonio Xavier.
     
    66
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Patrick, přichází Junior Zainadine.
     
    64
    Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází João Palhinha, přichází William Carvalho.
     
    63
    Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Alan Ruiz, přichází Joel Campbell.
     
    62
    Jeden z fotbalistů Sportingu napřáhl na levé straně hřiště po odvráceném přetaženém centru zpoza šestnáctky k pohotové vstřele, kterou Coates fantastickým zákrokem vyrazil mimo!
    60. Gelson MARTINS - 2:2
     
    60
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    GELSON MARTINS si naběhl do šestnáctky na nádherný přízemní centr Césara z levého křídla a po zpracování míče pravým stehnem míč levačkou poslal po zemi k levé tyči. Sporting podruhé v zápase dokázal zareagovat na jednobrankové vedení a vyrovnal stav utkání na 2:2!
     
    57
    Sebastián Coates v blízkosti šestnáctky poslal k zemi Erdema Sena, který si chystal míč na levačku, a domácí budou zahrávat volný přímý kop z velmi výhodné pozice.
    54. Brankář Rui Patrício a jeho nádherný reflexivní zákrok!
     
    54
    Marítimo rozehrálo rohový kop a po odvráceném míči napřáhlo na pravé straně hřiště zpoza šestnáctky k prudké přízemní střele, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Rui Patrício ji ale fantastickým zákrokem vyrazil mimo!
     
    46
    Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Marvin Zeegelaar, přichází Alain Ruiz.
     
    45+2
    Rui Patrício při odkopu od brány trefil napadajícího Bessu a měl štěstí, že se od něho míč odrazil vysoko do vzduchu, ze kterého ho stáhl do náručí, místo směrem na bránu!
     
    44
    Fransergio si naběhl za obranu na nádhernou kolmou přihrávku a na levé straně šestnáctky napřáhl z ostrého úhlu k prudké přízemní střele, kterou Rui Patrício ukryl v náručí!
    33. Raul SILVA - 2:1
     
    33
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    RAUL SILVA si nádherně zaběhl po rozehrání standardní situace za obranu na dlouhý kolmý pas a hlavou ho z blízkosti nikým neatakován poslal ke vzdálenější levé tyči. Domácí Marítimo podruhé v zápase vede, tentokrát 2:1!
    32. Dyego Sousa a jeho nádherná technická střela pravačkou!
     
    32
    Sousa z levé strany hřiště pronikl do šestnáctky a přes clonícího Schelotta napřáhl k nádherné technické střele, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila do hřiště!
    24. Bas DOST - 1:1
     
    24
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Adrien na levé straně hřiště rozehrál další standardní situaci, po které se tentokrát dostal uprostřed šestnáctky BAS DOST a krásnou hlavičkou míč umístil k levé tyči – 1:1!
    21. Coates hlavičkoval po krásném centru těsně mimo.
     
    21
    Adrien Silva na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a po nádherném centru do šestnáctky na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval těsně mimo Coates!
    8. Éber BESSA - 1:0
     
    8
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    ÉBER BESSA napřáhl z volného přímého kopu k nádherné diagonální přízemní střele, která zapadla přesně ke vzdálenější pravé tyči a Marítimo se překvapivě ujímá vedení 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Bessa, 33. Raul Silva – 24. Dost, 60. Martins

    Karty:   57. Coates (SPL), 80. Silva (SPL)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 20:22.
    CS Marítimo: Charles – Patrick (66. Zainadine), Maurício, Raul, Deyvison – Éber Bessa (88. Alex Soares), Erdem Sen, Fransérgio (C) – Edgar Costa (74. Xavier), Dyego Sousa, Ghazaryan. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Wellington – Jean Cléber, Djousse, Brito. Trenér: Daniel Ramos.

    Sporting Lisabon: Rui Patrício – Schelotto, Coates, Paulo Oliveira, Marvin Zeegelaar (46. Alan Ruiz) – João Palhinha (64. William Carvalho) – Gelson, Adrien (C), Bruno César – Bryan Ruiz (63. Joel Campbell), Bas Dost. (rozestavení 4-1-3-2)
    Náhradníci: Beto – Castaignos, Esgaio, Rúben Semedo. Trenér: Jorge Jesus.

    Rozhodčí: João Pinheiro. Asistenti: Nelson Moniz, Inácio Pereira. Čtvrtý rozhodčí: Pedro Vilaça
    bahis siteleri