Toljatti – Novokuzněck 1:2 (0:2 po s.n.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 0:3 (kon.)
N.Novgorod – Čerepovec 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 6:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 4:3 (2:0 po s.n.)
Soči – Petrohrad 0:4 (kon.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 1:6 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 23.01.2017, 17:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Karejev předvedl v závěru další perfektní semafor!
     
    55:17
    Vladimir Pervušin se ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci a krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Andrej Karejev ale pobavil fanoušky fantastickým semaforem, po kterém puk vsedě ukryl puk v lapačce!
     
    52:10
    Novosobirsk hrál v pěti pouze šest sekund, po návratu Georgiho Mašarina totiž usedl na trestnou lavici Kirill Vorobjov, který dostal dvě minuty za držení hole.
     
    50:27
    Gilbert Brulé v blízkosti levé tyče pěkně vypálil, jenže Danny Taylor předvedl fantastický zákrok, když jeho pokus z blízkosti zastavil mezi tělem a levou rukou!
     
    50:04
    Šanci Gilberta Brulého předcházel faul Georgiho Mišarina, který dostal dvě minuty za hákování.
     
    50:04
    Gilbert Brulé se po nádherné kombinaci a zadovce Dana Sextona ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, jeho následná střela z vrcholu mezikruží ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Danny Taylor!
     
    47:33
    Stěpan Sannikov se řítil do samostatného úniku, jenže s ním naložil trochu ledabyle a jeho následná střela zápěstím téměř vestoje zamířila vedle vzdálenější pravé tyče! Kapitán Novosibirsku odmítl vstřelit hattrick.
     
    46:23
    Jegor Milovzorov na levém křídle napřáhl od modré čáry k pěkné táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Karejev byl ale pozorný a puk ukryl po krásném zákroku ve své lapačce!
    44:59 Stěpan SANNIKOV - 0:3
     
    44:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    Vladislav Naumov přiťukl puk doprava rozjetému STĚPANOVI SANNIKOVOVI, který si ho srovnal na hůl a krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování nad lapačkou Andreje Karejeva zamířil do bližšího horního rohu brány. V Nižněkamsku je zřejmě hotovo! Asistence: Vladislav Naumov.
     
    43:40
    Gennadij Stoljarov se v pravém kruhu pro vhazování dostal ke střele, která mířila mezi betony Dannyho Taylora a od jeho výstroje se nebezpečně odrazila do vzduchu, brankář Novosibirsku ale předvedl skvělý reflex, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
    36:35 Adam POLÁŠEK - 0:2
     
    36:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    ADAM POLÁŠEK na modré čáře krásně vypálil a jeho táhlá střela zápěstím nad levým betonem Andreje Karejeva zamířila ke vzdálenější pravé tyči. Novosibirsk využil přesilovou hru a vede o dvě branky! Asistence: Konstantin Alexejev.
     
    35:02
    Ildar Šiksatdarov musel na trestnou lavici, kde odpyká dvě minuty za nedovolené bránění poté, co zbytečně fauloval v pravém rohu útočného pásma.
     
    32:32
    Fjodor Beljakov dostal dvě minuty za hákování a Nižněkamsk má další možnost vyrovnat stav utkání.
     
    31:01
    Alexandr Bryncev se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže bránu tvrdou ránu přestřelil!
     
    28:43
    Bogdan Jakimov napřáhl v blízkosti levé tyče k prudké střele s příklepem, jenže trefil pouze hruď připraveného Dannyho Taylora, který jeho pokus skvěle vyrazil!
     
    25:23
    Jeden z hráčů Neftěchimiku napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, která zasvištěla těsně vedle levé tyče brány.
     
    24:52
    Zach Boychuk dostal dvě minuty za podražení a Nižněkamsk má k dispozici druhou přesilovou hru.
    21:43 Úžasný semafor Karejeva proti střele Milovzorova!
     
    21:43
    Jegor Milovzorov napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, jenže Andrej Karejev se vytasil s fantastickým semaforem a puk ukryl v lapačce!
     
    21:14
    Gennadij Stoljarov si na pravém křídle najel na nádhernou žabičku svého spoluhráče a bez přípravy mířil prudkou střelou příklepem k bližší pravé tyči, Danny Taylor ale předvedl úžasný přesun, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    19:17
    Andrej Sergejev napřáhl z vrcholu mezikruží k nádherné střele, která mířila do pravého horního rohu brány, Danny Taylor ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    16:50
    Gilbert Brulé po návratu na led šlápl na pravém křídle do pedálu a od mantinelu napřáhl ke svižné střele zápěstím, kterou Danny Taylor po rychlém zakleknutí zastavil!
     
    15:55
    Novosibirsk přesilovou hru sehrál nádherně a po diagonální přihrávce Stěpana Sannikova z levého křídla se na vzdálenější pravé tyči ocitl v obrovské šanci z Joonas Kemppainen , jenže puk bekhendem usměrnil vedle pravé tyče!
     
    14:34
    Gilbert Brulé na levé straně obranného pásma zahákoval zřejmě Konstantina Okulova a také hosté z Novosibirsku si vyzkouší první přesilovou hru v zápase.
     
    12:23
    Ivan Lekomcev napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, jeho pokus ale zamířil bez přípravy pouze doprostřed brány, kde byl opět připravený Danny Taylor!
     
    11:01
    Dan Sexton na levém křídle vypálil z prostoru mezi kruhem pro vhazování a útočnou modrou čárou a Danny Taylor nadvakrát jeho pokus dokázal zastavit!
     
    10:42
    Novosibirsk špatně střídal a hráčská lavice hostů dostala dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Jeden z hráčů musí na trestnou lavici a nikomu se nechce. Maxim Šalunov nakonec odpyká trest svého týmu.
     
    08:22
    Gleb Zyrjanov napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele zápěstím, kterou Andrej Karejev vyrazil maskou před sebe a vzápětí mu pomohli spoluhráči!
     
    07:28
    Zach Boychuk se pokusil z levého kruhu prohazování přidat vzápětí rychle druhý gól, Andrej Karejev ale předvedl skvělý zákrok, když jeho střelu mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu brány ukryl v lapačce!
    06:10 Stěpan SANNIKOV - 0:1
     
    06:10
    Sibir právě vstřelil branku!
    STĚPAN SANNIKOV si krásně stáhl kolmou přihrávku Joonase Kemppainena mezi třemi protihráči do jízdy a nádhernou bekhendovou střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči. Novosibirsk udeřil jako první a vede na ledě Neftěchimiku Nižněkamsku 1:0! Asistence: Joonas Kemppainen a Maxim Ignatovič.
     
    02:02
    Georgij Mišarin se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci a dobře mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Andrej Karejev ale levým ramenem jeho pokus vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Sannikov (Kemppainen, Ignatovič), 37. Polášek (K. Alexejev), 45. Sannikov (Naumov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Karejev (Kasutin) – Ljamin, An. Sergejev, Bryncev, Pervyšin, Lekomcev (A), Ogurcov, Fazylzjanov – Gynge, Brulé, Sexton – Porjadin, Stoljarov (C), Polygalov (A) – Jakimov, Šiksatdarov, Zdunov – N. Kvartalnov, Gimatov, Koňkov.
    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Krasikov) – K. Vorobjov, Mišarin, K. Alexejev (A), Polášek, Beljakov, Ignatovič, Naumov – Sannikov (C), Kemppainen, Šalunov – Pervušin, Skabelka, Chlopotov – Milovzorov, Okulov, Boychuk – Sokolov, Arťomov, Zyrjanov – A. Gluchov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Alexandr Sergejev. Čároví: Gleb Lazarev, Alexandr Otmachov

    Diváci: 5140
    bahis siteleri