New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Philadelphia – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 0:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Tampa 2:1 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 5:1 (kon.) | Nashville – Columbus 4:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 3:5 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:0 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 27.01.2017, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Patric HÖRNQVIST - 4:3
     
    50:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na drama! Chris Kunitz našel zpoza brány před bránou PATRICA HÖRNQVISTA, který si kotouč potáhl do protipohybu Raska a poté pohodlně trefuje poloodkrytou bránu domácích. Asistence: Chris Kunitz.
    40:51 Patrice BERGERON - 4:2
     
    40:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonu se povedl vstup do třetiny, využívají přesilovku odskakují na rozdíl dvou branek! Po střele domácích vznikl před bránou Murrayho závar, ve kterém si opuštěný puk v předbrankovém prostoru našel PATRICE BERGERON a střelou do pod břevno zvyšuje na 4:2. Kotouč se z brány odrazil tak rychle, že si sudí správnost gólu museli ověřit i na videu. Asistence: David Pastrňák, Ryan Spooner.
    30:25 Riley NASH - 3:2
     
    30:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi dávají třetí gól a dokonale otáčí skóre zápasu! Torey Krug pálil od modré čáry a před bránou vložil do jeho střely svou hůl RILEY NASH, který puk dokonale tečoval za záda brankáře Murrayho. Asistence: Torey Krug, Dominic Moore.
    26:27 Brad MARCHAND - 2:2
     
    26:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Pěkná kombinace domácích skončila střelou z pravého kruhu, kterou Murray vyrazil jen před sebe. Kotouč si však nejrychleji dojel BRAD MARCHAND a jeho dorážka již skončila v síti. Asistence: David Pastrňák, Brandon Carlo.
    21:38 Brad MARCHAND - 1:2
     
    21:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi se prosazují ve vlastním oslabení už je to pouze o gól! Obrana Pittsburghu zapomněla na levé straně na rozjetého BRADA MARCHANDA, který se jako blesk vřítil do útočného pásma a střelou z prostoru pravého kruhu mezi Murrayho betony rozradostnil domácí příznivce. Asistence: Patrice Bergeron, Kevan Miller.
    11:26 Phil KESSEL - 0:2
     
    11:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Povedená akce, využitá přesilovka a Penguins vedou o dva góly! Sidney Crosby krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na levém kruhu PHILA KESSELA, jenž střelou bez přípravy trefuje odkrytou bránu Bostonu. Asistence: Sidney Crosby, Justin Schultz.
    07:37 Justin SCHULTZ - 0:1
     
    07:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po smolném momentu domácího beka se Pens ujímají vedení! Connor Sheary zavezl kotouč do pásma, ale díky zákroku bostonské obrany se kotouč dostal na pravou stranu k JUSTINU SCHULTZOVI, který nahrával zpět před bránu. Tam si velmi nešťastně srazil touš do vlastní brány Brandon Carlo. Bez asistence.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 22. Marchand (Bergeron, K. Miller), 27. Marchand (Pastrňák, Carlo), 31. Riley Nash (Krug, D. Moore), 41. Bergeron (Pastrňák, Spooner) – 8. J. Schultz, 12. Kessel (Crosby, J. Schultz), 51. Hörnqvist (Kunitz)


    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Carlo, Chára, McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Backes, Krejčí, Vatrano – Riley Nash, Spooner, Beleskey – J. Hayes, D. Moore, Schaller.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Cole, Daley, Määttä, Ruhwedel, Dumoulin – Rust, Crosby, Sheary – Hörnqvist, S. Wilson, Guentzel – Kessel, Bonino, Hagelin – Fehr, Kunitz, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Morton, Rooney – MacPherson, Murphy

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri