Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 27.01.2017, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:38
    Graz právě vstřelil branku!
    To je smůla! Orli byli jednoznačně lepším týmem, Graz jakoby na ledě vůbec nebyl. Přesto si ale bere zpět své dvoubrankové vedení. Puk se odrazil před branku, kde číhal OLIVER SETZINGER, který poslal kotouč přesně do horního růžku branky. Asistence: Zintis-Nauris Zusevics, Kurtis McLean.
     
    44:31
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli zaslouženě snižují! Csamangó vybojoval kotouč v rohu kluziště a našel na vzdálenější tyči COLTONA YELLOW HORNA, který už pouze doklepl puk do prázdné branky. Csamangó má na brance velký podíl. Jde vidět, jak tento mladý útočník každým zápase roste. Asistence: Štěpán Csamangó, André Lakos.
     
    25:51
    Graz právě vstřelil branku!
    Tak to není dobré pro znojemské barvy. THOMAS PÖCK nic nevymýšlel, z vlastního pásma se s kotoučem vřítil mezi obranu Znojma a vystřelil. Kotouč se od Schwarze odrazil opět k němu a z dorážky už pouze trefil prázdnou branku. Asistence: Daniel Woger, Evan Brophey.
     
    22:51
    Graz právě vstřelil branku!
    Graz využívá početní výhodu a jde do vedení! KYLE BEACH se po střele od modré čáry dostal až k dorážce. Měl před sebou úplně odkrytou branku, jelikož Schwarz vyjel proti střele od modré. Asistence: Evan Brophey.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 23. Beach (Brophey), 26. Pöck (Woger, Brophey), 55. Setzinger (Zusevics, McLean) – 45. Yellow Horn (Csamangó, Lakos)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Höneckl) – Pöck, Weihager, Strohmeier, Pelech, Klimbacher, Boivin, Reinthaler – Setzinger, McLean, Zusevics – Pirmann, Feichtner, Woger – Beach, Brophey, Ograjensek – Trost, Zierer, Natter.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Wronka – Vodný, Da Costa, Hughesman – Podešva, Šeda, Csamangó – Špaček.

    Rozhodčí: Babic, Nikolic K. – Kontschieder, Nemeth
    bahis siteleri