Lyon – Lille 1:2 (kon.) | Nancy – Bordeaux 0:2 (kon.) | Lorient – Dijon 2:3 (kon.)
Bastia – Caen 1:1 (kon.) | Angers – Méty 2:1 (kon.) | Rennes – Nantes 1:1 (kon.)
konec
AS Nancy-Lorraine
0:2 (0:0)
Girondins Bordeaux
Sobota 28.01.2017, 20:00 • Stade Marcel Picot, Tomblaine • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás opět těšit u některého zápasu francouzské Ligue 1. Pro dnešek je to ode mě opravdu vše, a tak vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. (22:03:24)
     
    První poločas patřil domácímu celku, ale do toho druhého lépe vstoupilo Bordeaux, které spálilo obrovskou šanci. V době největšího tlaku Nancy přišel ojedinělý útok soupeře, který zakončil "výstavním" vlastňákem Joeffrey Cuffaut. Od té doby jsme sledovali přeléváni hry ze strany na stranu a v posledních patnácti minutách se duel pro střídání několikrát přerušoval, což vyhovovalo Girondins. Dvě minuty před vypršením normální hrací doby se k přímému kopu postavil střídající Malcom, jehož rána byla fotbalovou lahůdkou a určila konečný stav zápasu.

    Po prohraném duelu kleslo AS Nancy-Lorraine na čtrnáctou příčku a na sestupové pozice má náskok pouhých dvou bodů. Naopak Girondins Bordeaux se minimálně do zítřka posunulo na šestou pozici a rázem se dostává do bojů o pohárovou Evropu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Nancy se v samotném závěru mohlo dočkat alespoň snížení, ale Anthony Koura nezvládl zpracování
     
    90+3
    Nancy v samotném závěru mohlo alespoň snížit. Míč do vápna dostal Anthony Koura, jehož zpracování nebylo ideální. Střídající hráč se k zakončení nedostal, ale pod nohy se mu vrhl brankář. Hlavní rozhodčí se rozhodl penaltu neodpískat, ale dle opakovaného záběru ji fouknout mohl. Ovšem zákrok na domácího hráče je diskutabilní a hlavní sudí si celý moment v pohodě obhájí.
     
    90+2
    Nancy vyprodukovalo centr z levé strany hrací plochy, ke kterému se dostal Vincent Marchetti. Jeho hlavička mířila do vzduchu místo na branku a odskákala až do zámezí.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. Bordeaux se již nikam nežene a soustředí se na bránění čistého konta.
    89. MALCOM - 0:2
     
    89
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fotbalová lahůdka, která definitivně připíše tři body hostujícímu celku. K přímému kopu se postavil střídají MALCOM, jehož milimetrová rána zamířila přesně do šibenice a ještě se cestou otřela o tyč! Sjarhej Černik sice plachtil vzduchem, ale na toto zakončení prostě neměl.
     
    88
    Bordeaux vybojovalo standardní situaci z nadějné pozice. Uvidíme, zda se hostujícímu celku podaří utkání definitivně rozhodnout.
     
    87
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Valentin Vada, přichází Mauro Wilney Arambarri Rosa.
     
    86
    Z následného protiútoku mohlo Bordeaux rozhodnout. Hosté šli dva na jediného obránce, ale celou akci překombinovali. François Kamano se mohl stát hrdinou, ale příležitost k zakončení prováhal.
     
    85
    Vincent Muratori vybojoval faul na svou osobu u postranní čáry. Do šestnáctky hostů letěl další centrovaný míč a do vzduchu nejlépe domácí hráč. Ten balon jen lízl, a tak branku nedokázal ohrozit.
     
    84
    V posledních minutách je hra hodně přerušovaná, což vyhovuje hlavně Bordeaux. Nancy se nemůže dostat do stálého tlaku, který každý domácí fanoušek očekává.
     
    83
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Adam Ounas, přichází François Kamano.
     
    81
    Nancy vybojovalo standardní situaci, ze které balon letěl do pokutového území. Tam se poradila obrana hostů, která míč bez problémů odvrátila.
     
    80
    Střídání v týmu AS Nancy-Lorraine: ze hřiště odchází Abdou Coulibaly, přichází Anthony Koura.
     
    79
    Z levé strany byla k vidění přihrávka na penaltový puntík, kde si jeden z hostů nabíhal ve druhé vlně. Ovšem jeho placírka postrádal přesnost a letěla daleko od branky.
     
    78
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Jérémy Ménez, přichází Malcom.
     
    77
    Jenže ani tentokrát centr od rohového praporku nepřeletěl prvního bránícího hráče v šestnáctce, a tak se Bordeaux snadno ubránilo.
     
    76
    Z lavičky hostujícího celku se zvedl jeden z hráčů, takže uvidíme první změnu také na straně Girondins Bordeaux. Ovšem to se musí bránit rohovému kopu domácího celku.
     
    74
    Střídání v týmu AS Nancy-Lorraine: ze hřiště odchází Julien Cétout, přichází Maruce Junior Dalé.
     
    73
    Dlouhý pas mířil za obranu do pokutového území, kam si naběhl Youssouf Hadji. Domácí kapitán chtěl zakončit z první, ale balon v dobré pozici netrefil.
     
    72
    Fanoušci i přes vlastní branku dále hlasitě povzbuzují své borce. Ti se usadili na polovině soupeře, kde předvádějí další kombinační hru.
     
    71
    Střídání v týmu AS Nancy-Lorraine: ze hřiště odchází Antony Robic, přichází Issiar Dia.
    67. Joeffrey CUFFAUT - 0:1
     
    67
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tak to je nešťastný moment pro domácí celek, jenž z ničeho nic prohrává! Valentin Vada vnikl do šestnáctky po pravé straně a směřoval míč k zadní tyči. U té se nacházel osamocený JOEFFREY CUFFAUT, jenž vymetl pavučiny v šibenici vlastní branky, Krajní obránce hned pochopil, co se stalo a předvedl gesto zmaru, když schoval obličej do rukou.
     
    67
    Fanoušci v ochozech jsou úžasní a dodávají zápasu šťávu. Nancy se toho snaží využít a i nadále utahuje šrouby.
     
    64
    Musím přiznat, že v posledních minutách hraje domácí tým úžasně. Nancy-Lorraine kopalo další rohový kop, který ale zakončen nebyl.
     
    63
    Nancy utahuje oprátku a teď je to ono, které by mohlo vsítit branku. Za šestnáctkou zachytil rozehrávku Joeffrey Cuffaut, ovšem jeho ránu vyboxoval Jérôme Prior.
     
    62
    Domácí celek přenesl hru na levou stranu hrací plochy, kde byl osamocený před pokutovým územím Vincent Marchetti. Jenže ten prováhal šanci k zakončení a o míč nakonec přišel.
     
    62
    Dobrých pětadvacet metrů od branky upadl domácí hráč a fanoušci si přáli standardní situaci, která ale odpískána nebyla. Ovšem u míče jsou opět hráči Nancy.
     
    61
    Domácí tým dlouho kombinuje na polovině hostů, ale je velmi daleko od branky a nevypadá to, že by se dostalo blíže. AS totiž schází pohyb ofenzivních hráčů.
     
    60
    Hostující hráči se dostali do potíží, a tak vymysleli přihrávku na brankáře. Tu ocenili fanoušci domácího celku hlasitým pískotem. Následný výkop sebralo Nancy, které kombinuje na polovině soupeře.
     
    58
    Další centr z rohu zamířil na zadní tyč, kde jej na třetí roh v krátkém sledu odvrátil Joeffrey Cuffaut. Ovšem ani třetí rohový kop Bordeaux do velké šance nedostal.
     
    57
    Hra se po akci domácího celku vrátila na útočnou polovinu soupeře. Centr od rohového praporku zamířil na první tyč, kde ve vzduchu kraluje Youssouf Hadji, a tak budeme sledovat další roh.
     
    56
    Po delší době se útočným výpadem připomenulo taký Nancy. Antony Robic zkoušel přihrávku do šestnáctky, ale trefil jen bránícího hráče před sebou.
     
    55
    Centr od rohového praporku zamířil na první tyč, kde si bránící hráči poradili. Zatím to vypadá, že duel rozhodne jediná branka, jinak se dočkáme spravedlivé plichty.
     
    54
    V krátkém sledu bude k vidění druhý rohový kop hostujícího celku, který do druhého poločasu nastoupil s velkou chutí rozhodnout zápas.
     
    53
    Hráči v červených dresech si koledují a mohou děkovat svému brankáři, že jsou ve hře o body. Sjarhej Černik zlikvidoval jedovatou ránu, ale Bordeaux u balonu zůstalo.
    51. Gaëtan Laborde selhal ve vyložené šanci
     
    51
    Jestliže v prvním poločase spálilo tutovku domácí mužstvo, tak v tom druhém je to Bordeaux! Jérémy Ménez zatáhl po levé straně míč k vápnu a následným centrem našel před brankou osamoceného spoluhráče. Gaëtan Laborde ve stoprocentní šanci zasáhl míč nečistě a poslal jej vedle brány.
     
    50
    Nancy ztratilo míč ve středovém kruhu a balon okamžitě mířil na rozběhnutého Gaëtana Laborda. Ovšem i tentokrát ho tělem odstavil výborně hrající Modou Diagne.
     
    49
    Jeden z domácích borců si navedl balon do středu hrací plochy, kde se pokusil z hranice vápna trefit vzdálenější šibenici. Ovšem jeho pokus byl nepřesný a zamířil pouze mezi diváky.
     
    48
    Ještě pro připomenutí: AS Nancy-Lorraine nastoupilo k dnešnímu duelu v červené sadě dresů a naopak Girondins Bordeaux obléklo jako tradičně tmavě modrou sadu.
     
    47
    Dle pohledu na zelený pažit zjistíme, že oba celky nastoupili v základních sestavách. Vraťme se na zelený pažit, kde hraje s míče domácí tým. Ovšem obrana soupeře je stále pozorná a nepouští Nancy do další šance.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu poprvé ve druhém poločase foukl do píšťalky, čímž ho zahájil. K výkopu se postavilo Nancy, které kombinuje na polovině soupeře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V prvním poločase jsme se branky nedočkali, jelikož hlavně domácí tým dvakrát selhal ve výborné příležitosti. Ano, bylo to právě Nancy, které určovalo tempo zápasu a bylo častěji u balonu. Naopak Bordeaux spoléhalo na dobrou defenzivní hru a čekalo na protiútoky. Jeden přišel, ale zastavil ho výborným skluzem Modou Diagne, a tak je stav 0:0. uvidíme, co nám borci obou celků předvedou ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    V poslední nastavené minutě se balon dostal na levou stranu hrací plochy, kde operoval osamocený Erick Cabaco, Jeho centr mířil na zadní tyč, kde hlavní sudí viděl útočný faul.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hráči doby.
     
    45
    Tak přeci jen se Bordeaux vydalo ještě na polovinu soupeře, kde chvíli kombinovalo, ale cestu do šestnáctky nenašlo. Ovšem hosté se k míči vrátili a do vápna si naběhl Jaroslav Plašil, jehož slabá hlavička ze záklonu skončila v rukavicích brankáře.
     
    44
    Hostující hráči v prvním poločase již nikam spěchat nebudou a snaží se jej dohrát za bezbrankového stavu na vlastní polovině hrací plochy.
     
    43
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru, když u středové čáry dohrál Milana Gajiće Antony Robic. Bordeaux rozehrálo z klidné pozice, ale míč na svých kopačkách dlouho neudrželo.
     
    41
    Registrujeme další střelecký pokus domácího celku. Balon putoval na střed hrací plochy těsně za velké vápno, kde se napřáhl Abdou Coulibaly. Ovšem jeho zakončení mířilo jen hodně vysoko nad branku.
     
    40
    První poločas se blíží ke svému konci a u míče jsou domácí hráči. Ti už byli na hranici vápna, ale přišla přihrávka až na obránce.
     
    38
    Bordeaux se hnalo do rychlého protiútoku, který založil Jaroslav Plašil. Bývalý český reprezentant kolmou přihrávkou vyslal do šance Gaëtana Laborda, jehož na hranici vápna zastavil ukázkovým skluzem za minutu dvanáct Modou Diagne.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Milan Gajić (Girondins Bordeaux), jenž daleko od své branky dohrál soupeře. Pravý krajní obránce zezadu atakoval soupeře a je právem dalším potrestaným hráčem, i když se mu verdikt sudího nelíbí.
     
    36
    Ve hře se objevilo u středového kruhu několik nepřesností, které ukončuje razantním odkopem domácí hráč. Diváci se stejně baví a prozpěvují chorály.
     
    34
    Nancy je zatím jednoznačně aktivnějším týmem a zasloužilo by si vsítit první branku. Domácí celek vybojoval rohový kop, jenže ani další centr neohrozil branku Girondins.
     
    33
    Bordeaux zneškodinilo i další akci domácích, kteří jim nepřesnou přihrávkou hodně pomohli. O výkop se postaral Jérôme Prior, ale na něj se opět valí další útok.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Théo Pellenard (Girondins Bordeaux), jenž byl po ošetření prvním potrestaným hráčem dnešního večera. Jeho zákrok by byl v hokeji posouzen jako čistý hit, ale ve fotbale je považován za nedovolený.
     
    30
    Hra se opět přerušuje a na hrací plochy míří oba zdravotnické týmy. Balon si ve středovém kruhu vzal Julien Cétout, jemuž se postavil do cesty Théo Pellenard. Hlavně domácímu hráči se po ataku moc nechce na nohy.
     
    29
    Girondins Bordeaux se snažilo uklidnit hru kombinací mezi obránci. Ti svému celku moc nepomohli, jelikož přihrávkou na záložníky o míč přišli.
     
    28
    Hráči v červených dresech se pokusili o přihrávku do středu hrací plochy, kde bylo hned několik hráčů Bordeaux. Hostující obrana pracovala na jedničku a soupeře do vápna nepustila.
     
    27
    Po ošetření domácího zadáka se opět hraje a zdá se, že hráč bude v pořádku. U míče se nachází Nancy, které táhne další útok po pravé straně.
     
    26
    Na hranici pokutového území zůstal ležet jeden z domácích hráčů. Hra se přerušuje a na trávník míří lékařský tým. Dle opakovaných záběru je jasné, že hráč špatně došlápl.
     
    26
    Dobrým pohybem si na pravé straně řekl o míč Milan Gajić, ten neváhal a poslal balon do pokutového území. Tam se k němu dostal Gaëtan Laborde, jehož zradilo zpracování.
     
    23
    Před utkáním se čekal boj o každý kousek hrací plochy a také fakt, že oba týmy budou hrát ze zabezpečené obrany. Ovšem prognózy bortí hlavně Nancy, které předvádí parádní akce.
     
    22
    O vysoký míč si dobrým pohybem řekl Youssouf Hadji, ale nechal se předskočit obráncem. Hra putovala na druhou stranu, kde si o přízemní přihrávku do šestnáctky řekl Gaëtan Laborde. Jenže před ním balon přistrčil k brankáři jeden z bránících hráčů.
     
    20
    Hrací plocha je dnes poněkud zmrzlá, ale zdá se, že zelený pažit i přesto je výborně připravený. Hráči obou celků na něm dobře kombinují a balon jim moc neodskakuje.
     
    19
    V posledních minutách je Nancy hodně aktivní a říká si o první branku v dnešním duelu. Domácí hráči táhli další útok po levé straně, ale centr na zadní tyč byl příliš vysoký.
     
    18
    Další parádní akce domácího celku končí jen nepřesným zakončením. Nancy poslalo balon do šestnáctky, kde se odrazil do druhé vlny. V té operoval Vincent Marchetti, jehož dělovka postrádala přesnost a ve vyložené šanci zamířila mimo prostor tří tyčí.
     
    17
    Domácí celek kombinoval na vlastní polovině hrací plochy a pořádně si zahrával s osudem. Míč dostal až Sjarhej Černik, jenž si musel dávat pozor, aby o něj nepřišel.
    15. Antonymu Robicovi k přesnějšímu zasažení ve vyložené šanci chybělo jen pár centimetrů
     
    15
    Obrovská šance Nancy zůstává neproměněná, ale k gólů chybělo pár centimetrů! S balonem se do levé části šestnáctky dostal Vincent Marchetti, jenž přihrával před branku, kam si nabíhal Antony Robic. Záložníkovi domácího celku chybělo pár centimetrů, aby míč zasáhl lépe a poslal jej do odkryté části branky. Takhle balon skončil jen vedle branky Bordeaux.
     
    14
    Nepěkný zákrok vysokou nohou předvedl Abdou Coulibaly! Ten zasáhl kopačkou soupeře do obličeje, ale první karta zápasu nebyla udělená. Celou situaci z pár metrů sledoval také Jaroslav Plašil.
     
    13
    Hráči v červených dresech zkoušeli pas za obranu, kam si výborně nabíhal Joeffrey Cuffaut. Ovšem před ním hlavou zasáhl pozorný Igor Lewczuk.
     
    12
    Centr od rohového praporku proskočil na zadní tyč, kde se k němu dostal domácí hráč. Hra se přesunula před druhou z branek, ale balon končí na noze brankáře Girondins.
     
    11
    Hra se nám velmi rychle přelévá ze strany na stranu a to platilo také v tomto případě. Míč do strany dostal Jérémy Toulalan, ovšem jeho centr odkopl na další roh bránící hráč.
     
    10
    Nancy se po faulu soupeře dostalo k rozehrání volného kopu a k vidění byl centr z levé strany. Ovšem ani ten obranu hostujícího celku nepřekvapil.
     
    9
    Igor Lewczuk se snažil předskočit soupeře, ale balon mu utekl za postranní čáru. Budeme sledovat další útok domácího celku, který po vhazování kostrbatě kombinuje na levé straně.
     
    8
    Centr od rohového praporku zamířil na přední tyč, kde se balon odrazil k domácímu brankáři. Ten rychlým výkopem rozehrál, jenže balon se k němu stejně rychle vrátil.
     
    7
    Hra pokračovala dále a u balonu byl hostující celek, jenž opět u postranní čáry vybojoval další volný kop. Z toho se Bordeaux nedokázalo prosadit, ale vybojovalo další rohový kop.
     
    6
    K rozehrání přímého kopu se postavil Valentin Vada, jehož centr mířil na levou stranu pokutového území, kde velmi dobře zasáhla obrana domácího celku.
     
    5
    Bordeaux dlouho kombinovalo na polovině soupeře a vypadalo to, že o balon přijde. Jenže k míči se dostal Adam Ounas, jenž byl faulován a uvidíme první standardní situaci dnešního večera.
     
    4
    Hráči v červených dresech se pokusili o kombinaci u levé postranní čáry, ale jejich útok obrana soupeře dokázala zastavit hned za středovou čárou.
     
    3
    AS Nancy-Lorraine nastoupilo k dnešnímu utkání v červené sadě, naopak Girondins Bordeaux zvolilo tradičně tmavě modré dresy. Vraťme se na zelený pažit, kde kombinují obránci hostujícího celku.
     
    2
    Centr od rohového praporku mířil na přední tyč, kde vládl jeden z bránících hráčů. Bordeaux se vydalo do rychlého protiútoku, ale u středové čáry byl faulován Valentin Vada.
     
    2
    Bordeaux se v minulém kole prosadilo již v první minutě, což se dneska nepovedlo. U balonu jsou hráči domácího celku, kteří na pravé straně vybojovali první rohový kop zápasu.
     
    1
    Hlavní rozhodčí pan Brisard dal pokyn k zahájení zápasu, k úvodnímu výkopu se postavili hosté, ale jejich nákop na levou stranu zastavil Vincent Muratori.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    AS Nancy-Lorraine: Černik – Cuffaut, Diagne, Cabaco, Muratori – Cétout, Guidileye, Marchetti – Robic, Hadji (C), Coulibaly.
    Náhradníci: N'Dy Assembé – Diarra, Dalé, Dia, N'Guessan, Maouassa, Koura.

    Girondins Bordeaux: Prior – Gajić, Lewczuk, Pellenard, Poundjé – Vada, Toulalan, Plašil (C) – Ounas, Laborde, Ménez.
    Náhradníci: Bernardoni – Contento, Arambarri Rosa, Kamano, Kaabouni, Malcom, Sertic.

    Rozhodčí: Brisard – Denis, Pages.
    V brance domácího celku nastoupí Sjarhej Černik, jenž absolvuje tradiční rozcvičení brankářů před důležitým utkáním

     
    Ještě jednou vás vítám u dalšího kola francouzské Ligue 1, v němž se střetnou celky ze středu tabulky, a tak nás čeká napínavý duel. Utkání startuje zhruba za čtyřicet minut a my si představíme sestavy obou soupeřů Utkáním vás provede Michal Luxa a doufám, že se budete velmi dobře bavit.
     
    Vzájemné zápasy

    22.10.2016 Bordeaux – Nancy 1:1
    11.5.2013 Bordeaux – Nancy 3:2
    16.12.2012 Nancy – Bordeaux 1:1
    15.4.2012 Nancy – Bordeaux 2:2
    4.12.2011 Bordeaux – Nancy 2:0
     
    AS Nancy-Lorraine

    Domácí tým má v kolonce odehraných zápasů o jeden duel méně nežli téměř celý zbytek ligy. Nancy se nachází na dvanáctém místě tabulky, když získalo čtyřiadvacet bodů. V posledních čtyřech duelech dokázalo Lorraine vždy bodovat, když se dvakrát radovalo z výhry a přidalo stejný počet remíz. Domácí celek má velké potíže se střílením branek, což je hlavní příčinou toho, že se nachází těsně za polovinou Ligue 1. Nejlepšími střelci týmu je Youssef Ait Bennasser a Issiar Dia. Oba borci se z branky radovali třikrát.

    Domácí trenér se bude muset zcela jistě obejít bez dvou hráčů. Mickael Chretien Basser bojuje s nespecifikovatelným zraněním a Benoit Pedretti léčí poraněné koleno.

    Poslední tři zápasy Nancy v Ligue 1

    Nancy – Bastia 1:0
    St. Etienne – Nancy 0:0
    Toulouse – Nancy 1:1
     
    Girondins Bordeaux

    Bordeaux po jednadvaceti zápasech najdeme na deváté příčce s devětadvaceti body. V posledních třech duelech se dnes hostujícímu celku podařilo bodovat, když dvakrát vyválčil remízu a jednou se radoval z vítězství. Girondins trápí hlavně hra do obrany, jelikož inkasovalo už sedmadvacet branek, což je v první polovině tabulky nejvíce. Nejlepším střelcem týmu je Diego Rolan, který dostal míč do branky čtyřikrát.

    Na straně hostujícího celku nezasáhnou do utkání dva hráči. Youssouf Sabaly a Thomas Toure bojují se svalovým zraněním, a tak nejsou připraveni do dvaadvacátého kola zasáhnout.

    Poslední tři zápasy Bordeaux v Ligue 1

    Bordeaux – Toulouse 1:0
    Angers – Bordeaux 1:1
    Bordeaux – Nice 0:0
     
    Vítám vás u dvaadvacátého kola francouzské Ligue 1, v němž se představí AS Nancy-Lorraine a Girondins Bordeaux. Jedná se o souboj celků ze středu tabulky, a tak budeme svědky vyrovnaného duelu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Michal Luxa

    Branky: 67. Cuffaut (Vada) (vla.), 89. Malcom

    Karty:   31. Pellenard (BOR), 37. Gajić (BOR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:9.
    AS Nancy-Lorraine: Černik – Cuffaut, Diagne, Cabaco, Muratori – Cétout (74. Dalé), Guidileye, Marchetti – Robic (71. Dia), Hadji (C), Coulibaly (80. Koura).
    Náhradníci: N'Dy Assembé – Diarra, Dalé, Dia, N'Guessan, Maouassa, Koura.

    Girondins Bordeaux: Prior – Gajić, Lewczuk, Pellenard, Poundjé – Vada (87. Arambarri Rosa), Toulalan, Plašil (C) – Ounas (83. Kamano), Laborde, Ménez (78. Malcom).
    Náhradníci: Bernardoni – Contento, Arambarri Rosa, Kamano, Kaabouni, Malcom, Sertic.

    Rozhodčí: Brisard – Denis, Pages
    bahis siteleri