Klášterec nO – Řisuty 4:2 (kon.) | Technika Brno – Opava 0:6 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Sokolov – Trutnov 1:6 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 3:1 (kon.)
Písek – Mor. Budějovice 2:4 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Kobra 2:5 (kon.)
Děčín – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Tábor – David Servis 9:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Nymburk 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 5:3 (kon.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HC Řisuty
Sobota 28.01.2017, 17:002. liga skupina Západ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:54
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácím se dnes přesilové hry opravdu daří. Po pěkné přihrávce od Jiřího Charouska se dostal puk na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který lehkou tečí poslal puk mimo dosah brankaře. Asistence Jiří Charousek, Ondřej Toušek.
     
    37:32
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilová hra pro domácí tým. Hrdlička se svým pokusem neuspěl, ale k odraženému puku se dostal VLADISLAV VRTEK, který už si s Ilašenkem poradil. Asistence Lukáš Hrdlička, Jakub Zdeněk.
     
    35:04
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosty nevyužitá přesilová hra 5 na 3 nemusí mrzet. Před Kaššákem se puku ujal DAVID VYSKOČIL, který poté poslal kotouč do odkryté branky. Asistence Michal Fortelka, David Bunda.
     
    29:22
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterci se dnes daří v přesilových hrách. Jiří Charousek našel dobře postaveného ALEŠE MACHÁČKA, který se prosadil po tvrdé střele, na kterou už hostující brankář nedosáhl. Asistence Jiří Charousek, Ondřej Toušek.
     
    24:30
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Po závaru před hostující brankou se puk odrazil na hůl VÁCLAVA CESTRA a ten dokázal propasírovat puk pod ležícím brankařem. Asistence Lukáš Hrdlička, Jakub Zdeněk.
     
    08:54
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají při hře 4 na 4 do vedení. Kaššák nyní nepředvedl povedený zákrok a po jeho zaváhání se dostal k puku FILIP BÍLEK, který poté kotouč dorazil za záda domácího brankaře. Asistence Václav Kolařík, Šimon Náprstek.

    Miroslav Bartoš

    Branky a nahrávky: 25. Cestr (Hrdlička, Zdeněk), 30. Macháček (J.Charousek, Toušek), 38. Vrtek (Hrdlička, Zdeněk), 46. Macháček (J.Charousek, Toušek) – 9. Bílek (Kolařík, Náprstek), 36. Vyskočil (Fortelka, Bunda)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Tichý) – Žižka, Charousek K., Hierman, Kuncl, Sklenička, Cestr, Pokorný, Macháček, Charousek J., Toušek, Hrdlička, Vrtek, Bečka, Niňaj, Hřebíček, Kulich, Diviš, Drazdík, Zdeněk
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický, Sedláček, Bunda, Keller, Bílek, Kolařík, Hegenbart, Kos, Borovanský, Záleský, Čurilla, Havlůj, Janeček, Slavíček, Náprstek, Fortelka, Vyskočil, Brém

    Rozhodčí: Daniel Jechoutek – Ondřej Doležal, David Klouček
    bahis siteleri