Slavia – Vsetín 3:5 (kon.) | Kladno – Kolín 6:1 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 2:1 (1:0 po s.n.) | Jihlava – K. Vary 2:3 (kon.) | Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta – Pardubice 5:6 (kon.) | Písek – Vítkovice 2:7 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
Letňany – Olomouc 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (0:0, 3:1, 2:3)
Piráti Chomutov
Sobota 28.01.2017, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    59:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Drama je na světě! Domácí sotva pletli nohama, hosté rozjeli velký kolotoč. Po střele Veselého se puk od betonu Šindelky odrazil zpět do hry, nejrychleji se na levém kruhu zorientoval JAKUB KOVER, jenž v pádu zametl kotouč přesně pod břevno – 5:4! Asistence: Jakub Veselý.
     
    51:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka hostů je zde a závěr bude hodně zajímavý! Koverova střela se odrazila před Navrátila, jenž perfektním křižným pasem postavil JANA SVOBODU před hotovou věc a ten zakončil prudkou střelou do prázdné branky – 5:3! Asistence: Jakub Navrátil, Jakub Kover.
     
    51:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují. Piráti měli výhodu, kterou dokázali zužitkovat. Po rychlém přechodu do pásma se dostal ke střele Veselý, jehož pokus orazítkoval jen o tyč, ale od ní se odrazil kotouč před volného JAKUBA NAVRÁTILA a hostující kapitán zametl puk do prázdné branky – 5:2! Asistence: Jakub Veselý, Jan Svoboda.
     
    49:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané míří jasně za třemi body. Vracející se Matula skvěle zablokoval ránu od modré, čímž domácí vyrazili do brejku. Süss si rychle vyměnil puk s Pláškem, ale u levé tyče byl už z úhlu. Počkal tak, až si na brankoviště sjede znovu KAREL PLÁŠEK, jemuž adresoval přesnou přihrávku, a také druhý brněnský útočník zaznamenal druhou trefu večera – 5:1! Asistence: Jan Süss.
     
    43:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ale přesilovka je nakonec využita! Plášek udržel kotouč v rohu hřiště, odkud si nabruslil za branku, kde zadovkou našel volného VOJTĚCHA KADLICE, jenž poslal puk po ledě za nic netušícího Skokana, který nestíhal jít s celou akcí – 4:1! Asistence: Karel Plášek, Jan Mlčák.
     
    37:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok. Matula povedenou přihrávkou o mantinel našel na modré čáře rozjetého JANA SUSSE, jenž jel z úhlu sám na branku, Skokan zkusil opět domácímu útočníkovi vypíchnout puk, ale Suss jej chytře podstřelil – 3:1! Asistence: Jakub Matula.
     
    34:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde opět do vedení! Domácí se okamžitě po buly vydali dopředu, Suss krásnou kolmicí našel mezi beky rozjetého KARLA PLÁŠKA, jenž si odstavil obránce, zvolil kličku do forhendu a jemně puk poslal přesně na zadní tyč – 2:1! Asistence: Jan Süss.
     
    32:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Po nepřehledné situaci na levé straně obranného pásma Komety se puk odrazil přesně před branku, kde číhal trestuhodně neobsazený JAN SVOBODA a prudkou střelou zakončil mezi betony Šindelky – 1:1! Bez asistence.
     
    22:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sotva jsem to dopsal, tak se domácí dostávají do vedení! Matula podél pravého mantinelu krásně uvolnil Pláška, jehož přihrávka křížem se odrazila od brusle bránícího hráče k volnému JANU SUSSOVI, jenž z první poslal kotouč přesně pod břevno – 1:0! Asistence: Karel Plášek, Jakub Matula.

    Daniel Kinc

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 23. Süss (Plášek, Matula), 35. Plášek (Süss), 38. Süss (Matula), 44. Kadlic (Plášek, Mlčák), 50. Plášek (Süss) – 33. Svoboda, 52. Navrátil (Veselý, Svoboda), 52. Svoboda (Navrátil, Kover), 60. Kover (Veselý)


    HC Kometa Brno: Šindelka (Kašpar) – Kučeřík, Věžník, Jurnečka, Kučera (C), Vašíček – Popelka, Süss, Krejčí, Matula, Novák, Kavický, Frydrych, Zajíček, Kunc, Plášek, Kadlic.
    Piráti Chomutov: Skokan (Běhula) – Štochl, Starý, Zeman, Procházka, Kleiner – Kover, Veselý, Bajer, Gunther, Hradecký, Navrátil, Baier, Svoboda, Koblížek, Brandner, Ouřada.

    Rozhodčí: Ondráček – Měkýš, Šustr
    bahis siteleri